من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم
Printable View
من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم
الان تست کردم مشکلی نداره (بازه یه هفته انتخاب کردم) تاریخو اکثر مواقع سیستم نمیاره خودتون باید از بالای پنل تنظیم کنیننقل قول:
اگه از dns ایران استفاده میکنین میتونین آدرس pool.ntp.org رو تو سیستمتون تنظیم کنین اگه dns خارجی هست از ir.pool.ntp.org میتونین استفاده کنین که سرویس ساعت جهانی هست و رایگان که نزدیکترین سرور رو براتون پیدا میکنه!نقل قول:
سرعت شبانه چند هست سرور داخلی و خارجی هر دو
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
مشارکت آسیاتک در طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن سال 1395
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، با توجه به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی مردم عزیز کشورمان در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، این شرکت جهت مشارکت دراین طرح ملی و حضور فعال در گسترش فعالیتهای دولت الکترونیک، اقدام به ارائه شرایط ویژه برای مشترکین آسیاتک که اطلاعات خود را از تاریخ 3 الی 24 مهرماه به صورت الکترونیکی در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنند، نموده است که به شرح زیر اعلام می گردد:
ترافیک ورود و ثبت نام در سامانه فوق برای کلیه مشترکین آسیاتک به صورت رایگان محاسبه خواهد شد. مشترکین آسیاتکی برای بهرهمندی از ترافیک رایگان به هیچ عنوان در طی مراحل ثبت نام نباید از فیلترشکن یا نرم افزارهای تغییرIP استفاده نمایند.
پس از اتمام سرشماری و بعد از تائیدات مرکز آمار ایران درخصوص ثبت موفق اطلاعات فرم ثبت نام آنلاین، بسته ترافیک هدیه به آسیاتکی هایی که با IP آسیاتکی در بازه زمانی اعلام شده اقدام به تکمیل اطلاعات آماری خود کرده و در سرشماری آنلاین شرکت نموده اند هدیه داده خواهد شد.
در مدت زمان برگزاری سرشماری، مسابقات متنوعی برای مشترکین سرویس های آسیاتک برگزار و اطلاع رسانی می شود و به برندگان مسابقات به قید قرعه، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد. جایزه هر مسابقه نیز در زمان برگزاری آن اعلام می گردد.
لازم به توضیح است برای استفاده از این امکان لازم است کاربران سرویس های حجمی آسیاتک گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری 1544 خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.
چنان نوشته "ترافیک رایگان" مثل اینکه موقع ثبت نام 4-5 گیگ حجم مصرف میشه :biggrin:
والا از بی تدبیری بعضی ها سرورشون اونقد ضعیفه که واسه هر مرحله باید یه ساعت وقت بزاری. از اون مهمتر اعصابه که باید داغونش کنی تا هضم کنی چرا یه ذره برات ارزش قائل نشدن تا بتونی راحت بری سرشماری رو انجام بدی؟؟؟ :n23:نقل قول:
من یک گیگ باکس 5 روزه خریدم، با وجودی که حجم و مهلت زمانی هم داشتم ولی الان که روز آخره کلا دیگه نشونش نمیده!
قبلا حتی وقتی یک گیگ باکس تموم میشد بازم اون عقربههاش میموند، الان اصلا فهمیده نمیشه چقدر از حجم اون مونده و چقدر میتونم مصرف کنم.
کس دیگه ای این مشکلو نداره؟
سلام
دوستان این آدرس
واسه من این Error رو میده
The page cannot be displayed. Please contact the administrator for additional information.
ولی با ایرانسل مشکلی نداشت
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
این چه مسخره ایه دیگه؟؟