اگر منظور شما پادگان نيرو زمينى سپاه شيروان باشه، كلا جاى حوب و مناسبه اىنقل قول:
بين سربازان عادى و اموزشى تفاوتى نيست
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
اگر منظور شما پادگان نيرو زمينى سپاه شيروان باشه، كلا جاى حوب و مناسبه اىنقل قول:
بين سربازان عادى و اموزشى تفاوتى نيست
بله نیروی زمینی سپاه شیرواننقل قول:
کسایی که امریه هستن باید توی برگه اخری که میاد بنویسه امریه؟
امروز برگه اومد ولی توش ننوشته بود امریه نه مال من نه مال دوستای دیگم ولی توی سایتا خوندم گفته بودن باید بنویسه حتما امریه
صحت داره؟
سلام عزبزان
من 1 تیر اعزام از ساری برای شهید خضرایی ارتش هوایی هستم
میخواستم ببینم ما روز اول ول میدن؟ چی کار میکنن؟دقیقا من روز اول چیزی باید ببرم؟مارو بر می گردونن؟ یا خودمون بر می گردیم؟ کی ول میدن؟برای درست کردن لباس اینا چند روز می گن برین؟
مرسی آقایان:n12:
برگ سفید منم اومد که مازاد شدم شانس ندارم که
و اینکه پلیس 10 رفتم میگفت اموزشی شده سه ماه و یگان هم 18 ماه صحت داره شده 3 ماه اموزی برا تیر ماهی ها به بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با پليس +١٠ يا نظام وظيفه موضوع را در ميان بگذاريدنقل قول:
مرخصى ابتداى دوره اموزشى قانون و قاعده خاصى ندارد كه هميشه باشهنقل قول:
توجه كنيد كه هنگامى كه اعزام شويد ماه رمضان شروع شده و ممكنه به اين دوره مرخصى ابتدا دوره داده نشود ، اما اگر قرار با مرخصى باشه در حدود سه تا چهار روز است كه بايد خودتان با هزينه شخصى برگرديد
خير اموزشى همان دو ماه است و هنوز خبرى مبنى بر اصافه شدن مدت اموزشى ابلاغ نشدهنقل قول:
سلام خدمت دوستان یکی از اشناها پرسیدم گفت ما برج هشت پذیرش داریم وبرگ سبزت گرفتی بیا تا مااعلام نیرو کنیم که مثلا سرباز نیاز داریم اگر امروز مدارک به پلیس +۱۰تحویل بدم امکانش هست همون برج ابان تو تاریخ اعزام برام ثبت کنه یا میافتم ماه ده ؟واینکه نمایندگی ولی فقیه تو نیروهوافضای سپاه چطوریه
با توجه به حجم زیاد درخواست ها ممکنه اعزام شما به برج ۱۰ موکول شود اما می توانید درحواست تعجیل به برج ۸ بزنید که شاید با ان موافقت کنندنقل قول:
شما به مدرک تحصیلی اشاره نکردید اما سربازان این نهاد و بخش های مشابه ان خدمت راحتری به نسبت به دیگران دارند ، البته باید این رو گفت که از لحاظ امنیتی و عقیدتی مقررات سختی شاید داشته باشد
یادش بخیر چه دوران مزخرفی بود
سلام
یه سوال خیلی ساده:n02:
روز اعزام با شلوار جین ساده و تی شرت بریم گیر نمیدن؟ یا حتما باید تیپ ساده و رسمی باشه؟
بالاخره برگه سفید ما هم اومد. مرکز آموزش 01 اتوبان افسریه. البته زودتر میدونستم که اونجا افتادم. :n27:
دوستان کسی اونجا افتاده؟