متاسفانه سایت شاتل از صبح تا حالا مشکل داره و باز نمیشه
شما دوستان هم این مشکل رو دارید؟؟؟
Printable View
متاسفانه سایت شاتل از صبح تا حالا مشکل داره و باز نمیشه
شما دوستان هم این مشکل رو دارید؟؟؟
از صبح مشکل داشت.الان درست شدهنقل قول:
روز حداکثر 196 کیلوبیت یعنی 24 کیلوبایت و شب 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایت.نقل قول:
سلام دوستان اگر کسی سرویس art 1 داره بگه با چه سرعتی میتونه دانلود کنه ؟؟؟
24 ساعته با IDM لینک مستقیم دانلود کنی حداکثر 1.5 گیگ میده.
میشه بگید اون شب كه سرعت 250هست بیشترازیك گیگ دانلودمی كردید یاهمون یك گیگ رونقل قول:
بله چرا نمی شهنقل قول:
نه همون یه گیگ بیشتر دانلود نکردم
تعجم از همین بود که من دیگه چرا
جالبش این بود که از ساعت 1 تا 3 که سرعت کم می شه، سرعت از 3 تا 8 بیشتر بود و از 3 به بعد عملا حتی گوگل باز نمی شد
دیشب هم تا صبح 5.5 گیگ دانلود کردم بدون هیج محدودیتی فقط صبح که بیدار شدم بین ساعت 7-8 دیدم هر چند دقیقه یه بار دیس میشه
مال شما هم همین طوره؟
دلیل باز نشدن گوگل بعد از ساعت 3 این میتونه باشه که با باز گذاشتن پهنای باند ترافیک شبکه بالا میره و این باعث افزایش پینگ میشه برای همین گوگل به سختی باز میشه.نقل قول:
یکی از روشهای فهمیدن محدود شدن سرعت این بود که اگر هنگام دانلود با idm پینگ گوگل رو بگیرید و پینگتون اگر کم بود یعنی سرعت محدود شده اگر زیاد بود یعنی پهنای باند مرکز مخابراتی پر شده و سرعت کم شما ناشی از اون هست.
شاتل بهتره یا پارس آنلاین یا صبا نت یا وایمکس ایرانسل؟
یک بار مودم رو خاموش روشن کنید این مشکل حل میشهنقل قول:
اینجوری نمیشه مقایسه کرد.نقل قول:
باید دید شما چه انتظارهایی از یک شرکت دارید مطمئن باشید کیفیت بالا/ پشتیبانی خوب/ قیمت مناسب/مشتری مداری همه و همه تو ایران در یک شرکت جمع نمیشه.
البته اینها رو گفتم بقیه دوستان راحتر بتونند راهنمایی کنند وگرنه من نظر خاصی روی یک شرکت ندارم.
اصلا به مودم مربوط نمیشه وقتی با کانکشن وصل میشه. می خواستم بدونم هنوز هم اگر وسط دانلود سرعت کم باشه dc کنید سرعت میره بالا؟نقل قول: