سلام ببخشید 3تا پست دادم :31:
دوک و بارون افراد آنلاین رو نمیبینند
فقط اونایی که 2روز نیستند زرد
یه هفته قرمز
و بقیه سبز هستند :31:
برای اینکه اسپم نباشه
اســــــــپـــــــــــم
Printable View
سلام ببخشید 3تا پست دادم :31:
دوک و بارون افراد آنلاین رو نمیبینند
فقط اونایی که 2روز نیستند زرد
یه هفته قرمز
و بقیه سبز هستند :31:
برای اینکه اسپم نباشه
اســــــــپـــــــــــم
می دونستم عزیزم :27:نقل قول:
نا سلامتی من توی و20 دوکم و توی و18 بارونم:5:
برای اینکه اسپم باشه
اسپم:21:
time prince ببین باید سر این ابندون این جا با هم به توافق برسیم !!!
یکی برای دوتامونه !!!
روزای زوج برا تو فرد مال من !!!!!!!!!
چه طوره ؟؟؟؟
روزای جمعه هم هر کی هر کی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلاخره همسایه هستی و کاریت نمی شه کرد !!!!!!
منم در حال آپگیرد لول هام هستم ...
مت هم سرک می زنیم ولی حال پست ندارم..........از بس سر زدم به ترایب الان سرم شکست...خالی بندی.
اخرین حملم بود به یه نفر که رفتم بیرون نوبل پرید ........نامرد ساپورت گرفت کلی هم من رو فوش داد از اون فوش های بدبد.
blaster نامرد هم کمک نمی کنه.
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم امشب شیفت شب تعطیله؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه مسواک زدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتن خوابیدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنهام؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا نیست؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس معتاد تریبال کوشن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید ترایب ما رتبه ی دوم کانتینت رو داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دلیلی که اول نیستیم داشتن اعضای کمتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم عضو خارجی فعال پیدا کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنگ به زودی شروع میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید آماده بشیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم اين وحيد امروز اصلا نيومده واقعا امروز همه تعطيل بودن .
از همه مهمتر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز مصطفی فعال نبوده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز اینقدر توی ترایب کار داشتم که به اینجا نرسیدم.نقل قول:
از طرفی کمتر توی این تاپیک اومدم که یه وقت مثل الا وسوسه نشم اسپم بدم.
سیتر 5 نفر هم هستم.
اقا يكي تو ورلد 20 برام پريميوم مجاني يك هفته اي داده ميخوام بدونم ميتونم منتقلش كنم براي يكي از شما ها تا ازش استفاده كنيد ؟؟.