دو تا سایت که فعلا بیشتر نیست،فیلمیو و اسیا دی ال.من ۲۵ گیگ بازی تو روز دانلود کردم و چیزی کم نشد.نقل قول:
Printable View
دو تا سایت که فعلا بیشتر نیست،فیلمیو و اسیا دی ال.من ۲۵ گیگ بازی تو روز دانلود کردم و چیزی کم نشد.نقل قول:
این عقربه های گیگ باکس هم مثل صفحه کیلومتر ماشین های اسقاطی میمونه:n02:
تازه گیگ باکس گرفتم ولی زمان سپری شده رو زده 20 ساعت
اینترنت پرسرعت کـهکـشان 10 گیگ در ماه2 تا 8 صبح نامحدود 8192Kbps
45,000 تومان
دوستان این سرویس دانلود نامحدو 2 تا 8 وضعش چطوره؟
دوستان دقت کنید وضعیت تایم رایگان از این قرار شده که از یک مقدار که بیشتر بشه که مقدارشو نگفت بهم پشتیبانی تایم رایگان سرعت دانلود کاهش پیدا میکنه دوستانی که گلایه دارن از دانلود سرویس شهاب که روی 90 یا 120 هست بخاطر اینه که از اون مقدار مشخص که حجم مشخص شده بیشتر دانلود کنید کاهش پیدا میکنه به 90 تا 100نقل قول:
من ماه پیش روز اول 8 گیگ دان کردم از فرداش شد 3 گیگ نهایت زورم:n02:نقل قول:
سلام ، بچه ها سرویس 128 نا محدود سرعت کدومش.بیشتره و به صرفه تره؟؟ سرعت دانلودشون چقدره؟؟
به نظر من اصلا طرف نامحدود نرید.سرعت کمی داره با محدودیت حجمی.همون سرویس های حجمی بهتره.حتی سرویسهای غیرحجمی جدیدم به نظرم بهتره.نقل قول:
دوست عزیز دیگه نامحدود هیچ شرکتی نمیده همشون حجمی شده یعنی برید بعد از اتمام حجم مشخص شده گیگ بخرید با قیمت عادی و سرویس های بین الملل بهتره چون هر گیگس بعد از اتمام حجم ۱۵۰۰ تومانهنقل قول:
من که از رو هوا حرف نمیزنم،اسیاتک فعلا نامحدود داره.همین الان هم میشه خریدش،هم تو 1544 هستش،هم تو سایت خودش.در مورد برداشتنش هم که نگفتن کی هست.نقل قول:
سلام دوستان
من خواستم اول یه نظرسنجی بکنم بعد بیام این شرکت
میخوام سرویس شهاب ( 10 مگ ) - ( اینترنت پرسرعت شهاب 04 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح نامحدود) ) رو بخرم
راستیاتش فقط هم برای دانلود شبانه میخوام ، اونم هفته ای 5 الی 6 گیگ نه زیاد تر
میخواستم بدونم شبانش مشکلی نداره ؟
خطمم مشکلی نداره ، فقط میخوام بدونم تو بازه ی رایگان سرعت 1 مگ رو به من میده یا نه
اگر کسی راهنمایی بکنه ، ممنونش میشم