دوستان من 10 روز پیش یه بسته 1 ماهه با 10 گیگ حجم که میشه 32 هزار تومن رو فعال کردم...حالا حجمم تموم شده.میخوام یه بسته بگیرم 20 گیگ 1 ماهه...الان این 20 روزی که از بسته قبلیم مونده اضافه میشه به این 1 ماه جدید یا نه؟
Printable View
دوستان من 10 روز پیش یه بسته 1 ماهه با 10 گیگ حجم که میشه 32 هزار تومن رو فعال کردم...حالا حجمم تموم شده.میخوام یه بسته بگیرم 20 گیگ 1 ماهه...الان این 20 روزی که از بسته قبلیم مونده اضافه میشه به این 1 ماه جدید یا نه؟
دوستان لطفا همه همکاری کنن اگر پشتیبانی گفته که تعداد درخواستها زیاد باشه ممکنه برگردونن بیایید حداقل شانسمونو امتحان کنیم بلکه جواب داد.نقل قول:
حداقل تو یه کارم که شده و به نفع خود شماست همکاری کنید.
من حجم رو تمام کرده بودم ولی بعید می دونم چیزی به ماه بعد اضافه بشه یک ماه و نیم از زمان هم باقی بود که اونم پریدنقل قول:
ولی خوشبختانه همه حجم رو یجا داد
امروز هر چی دیتا رو قطع و وصل میکنم ip عوض نمیشه رو 4G.
کسی چنین مشکلی نداره؟
بچه ها روی اینترنت مخابرات هم بعد از خاموش روشن کردن مودم با این داستان مواجعه بودن در چند روز اخیرنقل قول:
جالبیش اینه وقتی مودمو ریبوت میکنم ip عوض میشه...نقل قول:
به نظر من ارتباط مستقیم داره با این فاز سوم فیلترینگ که از هیمن ماه اجرا میشه...نقل قول:
کلا هدف آی پی استاتیک برای یوزرها هست
الان ip استاتیک بخوای باید ماهانه هزینه کنینقل قول:
چه دلیلی مجانی در اختیار بذارن؟
بله ، همینطور هست و البته اینکه اصلا به تعداد کل مشترکین هم IP استاتیک موجود ندارندنقل قول:
از نظر شبکه اگه ای پی ایران بکنند ورژن 6 و ب هر دستگاه ی ای پی استاتیک بدن بعدا میشه بگن فلان ای پی کلا نتونه از مثلا فلان اپلیکیشن استفاده کنه؟!!!نقل قول:
دیشب بسته 1 گیگ شبانه داشتم... 200 مگ از حجمم مونده بود . ولی ایرانسل از بسته استفاده نکرد و ازاد استفاده کرد 10000 هزار تومن شارژمو خورد...:n35: واقعا این ایرانسل دیگه شورشو در ارورده
آقا نگید این چیزارو الان میان همین کارارو میکنننقل قول:
همه پروتکل ها بسته هیچ تونلی کار نمیکنه به هر یوزر یه ip مشخص که هر کاری کنی بشه ردیابی بشه
اینجوری شما از هر اپلیکیشن تحت شبکه ای استفاده کنی واست لوگ میندازه میفهمن الان کجایی داری چیکار میکنی
رسما دیگه میشیم کره شمالی که
:n04:
دوستان چرا مخابرات پهنای باند درخواستی ایرانسل رو تامین نمیکنه تا شهرهایی که از مهرماه تجهیز شدند هم تحت پوشش قرار بگیرند؟؟؟
الان کلیبر و اهر رو از مهرماه تجهیز کردند اما هربار دوستم زنگ میزنه یا ایمیل میفرسته جواب میدند
بدلیل تامین نشدن پهنای باند درخواستی از سوی مخابرات شهر شما هنوز تحت پوشش قرار نگرفته لذا شهر شما از مهرماه تجهیز شده و مشکلات از طرف شرکت ایرانسل نیست
کنترل کامل هر شخص . وبر اساس آی پی برات سایتی باز یا فیلتر میشه . و البته کار خاصی هم کنی دهنت سرویسسه ...نقل قول:
دیشب تو یکی از میدون های کاشون نشسه بودم کل وقت به اینترنت وصل بودم تی ری جی بود قطع هم نمیشد عالی بود خداییش
من راضیم
یه نفر اومد گفت موقتا نتونسته ip عوض کنه الان دو صفحه است دارید مثل پیرزن ها براش داستان می سازید
زشته بخدا ...
سوال بود گفتم چنین چیزی امکان داره در عمل؟؟!نقل قول:
دوستان من میخواهم با گوشی که سیستم عامل اندروید داره به صورت تترینگ از ویندوز ایکس پی در ساعات 2 تا 8 بامداد به اینترنت وصل بشم اما هر کاری کردم نشد. کسی هست راهش رو بدونه؟ ریزه کاری چیزی داره من نمیدونم؟؟
مثل اینکه 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات خبریه
سرعت من دگه نوسان نداره
کسی میدونه بسته 24 گیگ شبانه سرعتش چقدره ؟
اصلا مثل ADSL شبانه افت داره ؟:n36:
سرعتش بستگی به bts منطقتون و تعداد کاربران در حال استفاده داره.نقل قول:
اگه خلوت باشه سرعتتون بالاست و اگر شلوغ باشه.......
تو ایکس پی امتحان کردم نمیشه.7 میشه کار میده
آره جدیدن سرعت ایرانسل خیلی بالا پایین میره داره اذیت میکنه بیشتر جا ها تست کردم سرعت تا 1.5 مگابایت میره میاد تا 11 کیلوبایت دوباره کم کم میره بالا.تو محل ما سرعت 2G خیلی خوب بود الان خیلی کند شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دکل 3G محل ما .فک نکنم 4G شده باشه از rru معلومه
شما مثه اینکه یکم زیاد با خودت حال میکنی کلا . همه چرت و پرت میگن فقط استاد آرش عاقل این وسط !نقل قول:
نه گفته دوستان این چیزی هست که شما بهشون نسبت می دید و نه من استاد هستمنقل قول:
کلا ویژگی ما مردم یک کلاغ چهل کلاغ هست واز کاه کوه ساختن. هنوز خبری نشده از یه عدم تغییر ای پی ببین تا کجا داستان ساختید بعد خودتون میاید از نتیجه گیری های خودتون میترسید که مبادا ایرانسل متوجه بشه:n02:
اره مثل قضیه بسته های نامحدود یه عده اومدن گفتن وای ما شبی 99 گیگ میگیریم و زود تموم میشه پس ایرانسل داره کلاهبرادی میکنه و انقد غر زدن تا همون 99 گیگ هم ورداشته شد کلا خیلی جالب هستن دوستان:n02:نقل قول:
گوگل فیلتر شد.
فیلترینگ هوشمند سلام!:n02:
آره ولی الان درست شد
زنگ زدم مثل اینکه آقایون فیلترینگ امشب قهوه ترک خورده بودن بیخوابی به سرشون زده بود با همدیگه شرطبندی کرده بودن کی بیشتر میتونه گوگلو فیلتر کنه
با اینترنت ایرانسل فیلتر شده؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من با ADSL تست کردم برای چند لحظه فیلتر بود ولی بعد درست شد، ظاهراً دارن مراحل آزمایشی رو میگذرونن...
فقط پست تست سرعت شما مفیده.نقل قول:
فقط ی سوال بود ک چنین چیزی در شبکه امکان پذیره یا نه!نقل قول:
هم مخابرات و هم ایرانسل تست شد و آی پی تغییر کرد.
با ipv4 نمیشه شوخی کرد چون تعدادش محدود و رو به اتمامه.
گوگل روی ADSL مخابرات فیلــتر نیست
شما 3G تست کردی یا 4G؟نقل قول:
پ.ن: من رو 4G تا زمانی که مودم رو خاموش و روشن نکنم IP به هیچ وجه عوض نمیشه دیگه..
3Gنقل قول:
خوب شما انتظار داری بدون قطع ارتباط آی پی عوض بشه؟
3G که برا منم مشکل نداره وعوض میشه.مشکل رو 4G هست.نقل قول:
ببخشید کاربر مبتدی نیستم که ندونم قطع و وصل کردن دیتا چی هست..حتما دیتا رو قطع و وصل کردم که میگم IP عوض نمیشه ):