دوستان خواهشاً بگید این سرویس شبانه رایگان داره یا خیر ممنون میشم :
یکساله سرعت 1مگ حجم 60 گیگ
و آیا کمپین جدید سرعت 10 مگ میدن و این 10 مگ شبانه داره یا خیر؟:n16:
Printable View
دوستان خواهشاً بگید این سرویس شبانه رایگان داره یا خیر ممنون میشم :
یکساله سرعت 1مگ حجم 60 گیگ
و آیا کمپین جدید سرعت 10 مگ میدن و این 10 مگ شبانه داره یا خیر؟:n16:
دوستان اشتباه نکنین...دیگه از مخابرات اینترنت گرفتن فایده نداره...سرویس این ماهم که تموم بشه پورتمو تخلیه میکنم...فریب دادن کاربر، تبلیغات دروغ ، کیفیت پایین، افت مکرر سرعت، حذف سرویس نامحدود ، حذف دانلود شبانه رایگان ، پشتیبانی ضعیف و ... دیگه قابل تحمل نیست. شرکت بعدی هم احتملا بین آسیا تک و های وب انتخاب میکنم
دقیقانقل قول:
فن اوا چطوره؟؟؟من اخه فقط نامحدود زیر 20تومن میخوام
از فن آوا اطلاعی ندارم...فکر نکنم هنوز تو همه شهر ها نمایندگی داشته باشه .داره؟! من فعلا دارم بین های وب و آسیا تک تحقیق میکنم...لا اقل فعلا این دو تا از بقیه بهترن به ظاهر!نقل قول:
نه اسیات که اشغاله نامحدود میده مثلا 256خریدی 4یا5گیگش با سرعت اسمیه بعدش نصف میشه!!!!!!!!!ینی فرض کن 512بخریم و ماهی 28بدیم با سرعت23:n08:حیف که مخابرات نامحدود نمیدهنقل قول:
فن اوا سرعت اسمی میده اینجوری که دوستان میگن:n01:فعلا اولویت من فن اواست که تو شمال همه جایش نمایندگی داره:n26:
از دوستان شاکی دعوت میشود که برید تو صفحه کلوپ وزیررررررررر فن آوری لطف خودتون رو به شدت ابراز کنید برای هر پستش لااقل صد تا نظر بزارین مجبورشه ببنده یا یه غلتی بکنه جدا بیاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان شاکی دعوت میشود که برید تو صفحه کلوپ وزیررررررررر فن آوری لطف خودتون رو به شدت ابراز کنید برای هر پستش لااقل صد تا نظر بزارین مجبورشه ببنده یا یه غلتی بکنه جدا بیاین
صفحه باز کردنش خوبه بد نیست.نقل قول:
سرعت دانلودشم رو 65 ثابت هست.
فعلانه که خوبه:n17:
سرعتش که 150 بود یعنی انقدر پایین اومده/؟:n04:نقل قول:
میگم الان مخابرات چی فک کرده با این تدبیر و امیدش بابت این طرح جدیدش:n08:نقل قول:
هه اینترنت محدود(حجمی) با سرعت اسمی؟؟من که تا 23این ماه شارژم مونده اگه نامحدوداشو نیاورد تخلیه و پیش به سوی فن اوا
آدرس سایت فن آوا رو بزارین ببینم تو روستای ما هم سرویس میده یا نه.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
بامحدود 512 هش خیلی به صرفه هستشنقل قول:
سرعت 60 نامحدود
کسی نیست جواب سوال منو بده
سلام دوستان این سرویس یکساله 1024 یا 2048 که ترافیک نداره خودمون باید ترافیک بخریم و جز سرویس شبانه رایگان هست؟
در ضمن سرعت دانلود سرویس نامحدود 512 قبل من 50 بود این سرویس 1024 محدود سرعتش حول و حوش چند میچرخه؟
لطفا هرکی اطلاع داره جواب بده
با تشکر
اومدم 512 نامحدودمو چند روز پیش تمدید کنم دیدم دیگه اصلا نامحدود نیست !
اومدم محدود 8 گیگ بخرم دیدم سرعت 10مگ هم گذاشتن گول خوردم خریدم ! حالا بماند که ما که تفاوت سرعتی بین این و اون 2 مگی که قبلا خریدم احساس نکردیم !
امروز رفتم واسه دوستم سرویسا رو ببینم چی بگیره اون 10مگ و 5 مگ رو برداشتن باز بعد 5 روز !!!
اینا دارن چی کار میکنن ؟
کسی که دانلود زیاد داره چه سرویسی بگیره بهتره ؟ شبانه رایگان کدوم سرویسا دارن دوستان ممنون میشم جواب بدین
فقط به فکر تخلیه باش..دانلود شبانه پریدشنقل قول:
الان سرعتها اسمی شده و ایپی ولید>>>>>
ینی تو 512میگیری (هر حجمی)64سرعت میده و.......:n19::n20:با این نت دیگه باید رفت غزه و از اینترنت اونا استفاده کرد:n08:
نقل قول:
از آسیاتک و شاتل که حاضر نیستم بگیرم دزدن فقط ... همینا اصلا باعثن که اینقدر به مخابرات فشار میاد هی سرویسای خوبشو برمیداره بخصوص شاتل که پارتی ش کلفته اگه در جریان باشین...
حاضرم اینترنت نداشته باشم اصلا gprs کار کنم اما از این دوتا نگیرم !
فن آوا هم اولین جایی بود که من ازش سرویس میگرفتم قدیما.. از اون دختره منشی ش انقدر بدم میاد اصلا کار آدمو گوش نمیده طلبکاره همیشه وقتی خرابیم به بار میارن تو باید ازش معذرت بخوای ظاهرا !! البته الان حدود سه ساله که ازشون نمیگیرم نمیدونم هنوز تشریف داره یا نه
با این اوصاف کجا میمونه که هم قیمتاش خوب باشه هم سرعتش هم نامحدود بده ؟! :n03:
یادش بخیر اون اولین روزهایی که مخابرات امده بود نامحدود 256 گرفته بودم سرعت دانلودش بدون چون و چرا رو 600 بود. خدا بیامرزه:n28::n28:
هیییییینقل قول:
افسوس.که دیگه این ایران .......شده
این روحانی چقدر خوش قدمه والله صد رحمت به دزدای قدیمی
تو این 8 سال ایران رو با خاک یکسان میکنه
دوستان اینم جک سال :n08:ای خدا خورد شدم :n02:
رفع کندی سرعت اینترنت مشترکان مخابرات/ افزایش ۱.۵ برابری پهنای باند
سمیع الله صادقی عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از امضای قرارداد جدید این شرکت با شرکت ارتباطات زیرساخت برای رفع مشکل سرعت اینترنت پرسرعت مشترکان تهرانی خبر داد و گفت: با امضای این قرارداد جدید، به زودی ظرفیت فعلی پهنای باند این شبکه، بالغ بر 50 لینک STM1 افزایش مییابد.
وی گفت: سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 70 درصد پهنای باند مورد نیاز شرکت مخابرات استان تهران را تامین کرد و 30 درصد مابقی را دو ماه پیش تحویل داد. براین اساس یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت مخابرات عدم تخصیص پهنای باند بود که در حال حاضر حل شده است.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران، با اعلام آمادگی مخابرات برای افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت تصریح کرد: هماکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران 100 لینک STM1 است که به مرور 1.5 برابر خواهد شد و تاثیر آن ارتقای ظرفیت محسوس در استفاده مشترکان از خدمات ADSL خواهد بود.
صادقی با تاکید بر آمادگی فنی مخابرات تا برای ارائه اینترنت پرسرعت با سه برابر ظرفیت فعلی گفت: در حال حاضر 450 هزار کاربر در تهران و البرز از ADSL مخابرات استفاده میکنند و با رفع مشکل سرعت و کاهش ضریب اشتراک، پیشبینی میشود که شمار مشترکان این سرویس افزایش یابد.
شش ماهه سرعت 1024 کیلوبیت حجم 18 گیگ
دوستان این سرویس شبانه رایگان داره؟
سرعتش الان اگه تمدید کنم چنده؟
دوست عزیز قدیما هم چند بار گفتم دیگه نباید به این پینگ ها اعتماد کرد!!!نقل قول:
کسایی که با روتر بورد های میکروتیک کار کرئه باشند متوجه میشن این کار ]ی اس پی ها گول زدن مشتریه......میشه کاری کرد که کاربران وقتی یه آی پی پینگ میگیرن اصلا مقدار زمان به زیر 50 نشون بده ولی باز کردن سایت ها افتضاح باشه....
کلا تمامیه سرویس دهندها از مخابرات میگیرن پس همه از ی بسترن پینگ عادی تو کشور 170 یا کمی بیشتر هست این شاتل با همون مثلا میکروتیک داره سر مردم رو شیره میماله حالا این که خوبه ی مدت پینگش رو 50 بود :n02: خلاصه هیچکی نمیتونه مثل شاتل دزدی کنهنقل قول:
دوستان عزیز فقط سروریهای 6 و 12 ماهه دانلود شبانه رایگان دارن البته نمیدونم از چه ساعتی هست اگه کسی میدونه بگه
از ساعت ۱ تا ۷ صبح رایگانه.
Sent from my XPERIA ZR
از ساعت ۱ تا ۷ صبح رایگانه.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
اقا سرعت 1 مگ مخابرات شبانه و روزانه چنده 1 ساله
این فن اوا چطوریاست 512 نامحدودش سرعت ثابتی داره یا مثل شرکت های دیگه اوایل خوبه بعد می اد رو 20
مخابرات که آِی پی میکروتیکش 172.16.1.30 بود (این نشون میده یک مرحله از مسیر یابی بسته ها از طریق میکروتیک انجام میشه)...خوب این مقدمه ی کاره....تو میکروتیک یا هر روتر بورد دیگه میشه کلک های جالبی زد مثلا می تونیم بگیم هرکی با این چنتا آی پی کار داره ازین مسیر بفرستشون (که عموما سرویس دهنده ها آی پی های معروف که همون دی ان اس های جهانی هستن و از طریق همین کلک یا شیوه توسط یک خط جدا مسیر دهی می کنن اونوقت من و شما که 8.8.8.8 پینگ می کنیم میبینیم تایمش زیر 100 هست ولی نمیدونیم نامردا چه کلکی ریختن که مثلا مشتری مداری کنن) یک چیزی یو هم یادم رفت که بگم اینه که یکی از دوستام که پیمانکار چنتا ازین سرویس دهنده ها بود کلا یک شیوهی جالبی به کار برد....اون نامرد سرور فایروال و اکانتینگ یک جا جوری پیاده سازی کرد که کلا سرویس ICMP که پینگ هم زیرشاخشه از طریق یک خط جدا انجام میشد....یعنی روتر دستور های پینگ از طریق یک خط ویژه که هیچ ترافیکی روش نبود مسیر دهی می کرد.....این یعنی اینکه امکان داره شما سایت یاهو بدون هیچ پکت لاستی پینگ کنی تایمشم زیر 100 باشه ولی خود سایتش به زور باز بشه......این هایی که گفتم یکی از ده ها کلکی بود که میشه انجام داد.......تو جاهای بزرگتر مثل مخابرا و .... اونا 500 روش بیشتر از من و شما بلدن :Dنقل قول:
مخابرات نامحدوداشو برداشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ینی تخلیه:n26:نقل قول:
کلا" نامحدود مخابرات و دوسسسسسسسسسسسس داریا :n02:نقل قول:
سلا اقا محسن:n02:نقل قول:
میتونی 512 با 5گیگ بگیری 6ماه یا یک ساله که شبانه رایگانه. ولی اگر ماهیانه بگیری شبانه رایگان نداره.
اسیاتک هم 256 نامحدود داره که اونم 17وخورده ایه ولی تا 8گیگش سرعت معمولیه بعدش کم میشه!!!!!!
به جز شاتل دیگه هیچ شرکتی نامحدود رو خوب ارائه نمیده.نقل قول:
درسته محدودیت داره ولی سرویس 128 تا 22 گیگ سرعتش 120 هست که خیلی خوبه
شاتل 128 نامحدودش ماهی 21 زده اون چطوره؟؟؟نقل قول:
تا 22 گیگ سرعت 130بعد از بعد از 2 گیگ دانلود سرعت 70 بعد از یک گیگ دانلود 16 وبعد از اون 1نقل قول:
من ۵۱۲ نامحدود فناوا دارم. سرعت همیشه حدود ۶۰ نوسان داره. محدودیتی هم نداره. ماهی ۲۶ تومن
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
تایید میشه :n01: ولی پینگش همیشه بین 70 تا 120 متغیره :n02:نقل قول:
پس تو انجمن شاتل میگن اون 128 21 تومن همون 16 کیلو هست از اول تا اخر:n13: .....شما جور دیگه میگین؟؟؟نقل قول:
اگه فن اوا اینجور باشه پس خیلی خوبه که ......جایگزین مخابرات میتونه باشهنقل قول:
اخه من فقط نامحدود رو اینترنت میدونم و روزی حدود 600 مگ فقط وب میریم.(اخه چند کاربریم).و محدود برام جوابگو نیست:n02: