از ایرانسل بهتره که پینگ داخلی و خارجی تو یه ثانیه 100 تا 150 تا میره بالا و یه ثانیه بعد دوباره میاد پایین ثانیه بعد دوباره میره بالانقل قول:
Printable View
از ایرانسل بهتره که پینگ داخلی و خارجی تو یه ثانیه 100 تا 150 تا میره بالا و یه ثانیه بعد دوباره میاد پایین ثانیه بعد دوباره میره بالانقل قول:
نقل قول:
از یه اپراتور تلفن همراه چی میشه انتظار داشت؟
200 مگ حجم روزانه 1900 ت انصافه؟
من وایمکس ایرانسل هم دارم اونم همین مشکل رو داره و ربطی هم به اپراتور تلفن یا غیر تلفن نداره کسی که میاد رو سیم کارتاش اینترنت میده باید درست ارائه بده اگر نمیخواد یا نمیتونه غلط میکنه ادعاش میشه میتونه بگه مردم ما اینترنت میدیم ولی از کیفیت و ... به ما ربطی نداره نه این که تو اتوبوس تو خیابون تو بانک تو همه جای شهر و کوه و جاده و بیابون تبلیغ اینترنت همراه ایرانسل هست ولی مفت نمیارزه شما ببین تو همین امارات اتصلات و du هم اپراتور تلفن هستند هم اینترنت معمولی میدن رو فیبر و کابل یا مثلا همین کویت و قطر که vodafone دارن واسه موبایل و اینترنتنقل قول:
ADSL آسیاتک هم خونه یکی از دوستان تست کردم مشکلش کمتره ولی به جاش پکت لاست داره
این بسته هم بسته های وب هست؟
ظاهراً یوتیوب از فیلترینگ کامل رها شده!!
دوستان لینک زیر رو امتحان کنید ببینید آیا برای شما هم بدون مشکل نمایش داده میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: کل سایت هنوز قابل دسترسی نیست و فقط یکسری ویدیوهای مشخص گویا ازاد شده
برای من کلش ازادنقل قول:
از ساعت 4 تا 12 شب رو امتحان کردی؟نقل قول:
واسه من همیشه از 8 شب تا 1 و نیم نصف شب داغون داغونه!!!!
برای من مثل قبل فیلتره . از این جور موارد گاهی اوقات اتفاق می افته ،نقل قول:
قرار نیست یوتیوب رفع فیلتر بشه.
برای من از همینجا پخش میکنم ارور میدهنقل قول:
صبانت دارم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بله الان 9 شب هست و دارم استفاده میکنم ...نقل قول:
صفحه باز کردن توی مرورگر کمی کند هست نسبت به آسیاتک و شاتل که قبلا داشتم ولی میشه تحمل کرد ....
سرعت دانلود هم از روی 800 اومده بین 400 تا 600 ....
ولی به نظرم به خاطر بسته های فشفشه میشه تحملش کرد و قابل قبوله .... صبح ها تا ساعت 5 عصر خیلی خوب هست ...
اینترنت خوب اگر بخوایم پارس آنلاین و صبانت خوبن ولی خوب اونا هیچ آپشنی ندارن هر گیگ 4000 تومان و دانلود شبانه رایگان هم که ندارند
پس مجبوریم به همین امثال های وب رو بیاریم دیگه تو این مملکت فعلا چاره دیگه نیست ....
مرسی از اینکه جواب دادینقل قول:
دقیقا حق با شماست
من هم حدود یک ماهی هست که دارم از های وب استفاده می کنم نقطه قوت های وب مربوط به فشفشه و ارزون دراومدن ترافیک مصرفی (فک کنم با وجود فشفشه از همه ISP ها ارزون تر درمیاد) و حجم بالای دانلودی که میشه انجام داد هست و نقطه ضعفش این افت و کندی سرعت از بعد ازظهر تا نیمه شب و همچنین قطعی های زیادی هست که اتفاق می افته (البته یک هفته ای هست که زمان قطعی ها کمتر شده) و اون طور که تو این انجمن متوجه شدم قطعی ها و ساعات افت سرعت تو سراسر کشور یکسانه و فرقی نمیکنه که مرکز مخابراتی مشترک کجا باشه
من قبلاً 3-4 سال اینترنت مخابرات داشتم قطعی هاش واقعا از های وب خیلی کمتر بود (هم از نظر زمان قطعی و هم از نظر تعداد قطعی که در یک ماه اتفاق می افته) ولی خب هر گیگ ترافیک مصرفی 4000 تومن بود و بازه مناسب سرعت وب و دانلود هم فقط از 7صبح تا 1 بعدازظهر بود و بعد از اون ساعت سرعت مدام افت می کرد تا جایی که ساعت 1 نصفه شب به حد Dial Up می رسید و از ساعت 1 شب تا 7 صبح (بازه رایگان شبانه) با وجود اینکه سرویس من شبانه رایگان هم نبود ولی در حد غیر قابل استفاده می شد از این نظر های وب خیلی بهتره ولی حیف که برخلاف بقیه ISP ها به جای نیمه شب، از ساعت 7 و 8 شب سرعتش افت میکنه و نیمه شب تازه به اوج سرعت میرسه!! (به قول دوستان این انجمن انگار سیستمشون ساعات بازه شبانه رایگان رو جابه جا حساب میکنه!!!)
البته من تو این دو روز اصلا قطعی نداشتم فعلا و فقط کمی کندی توی page باز کردن در ساعات شب داشتم ....نقل قول:
من خودم از سال 86 نت ADSL داشتم از شرکت فن آوا و آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین ....
مخابرات که اصلا حرفش را نزن تو شهر ما اصفهان پشتیبانی بسیار بد پنل کاربری و سیستم CRM فوق افتضاح و به شدت حجم دزد ....
کلا همه این شرکت ها سر ته یکی هستن و فعلا بین بد و بدتر باید بد که امثال های وب هست را انتخاب کرد ....
من چهار سال صبانت داشتم ، دوسال آسیاتک ، الان هم به دلیل جابجایی و نبود پورت خالی شاتل و آسیاتک مجبور شدم های وب بگیرم ، تو این چند روز که استفاده میکنم ، اوایل کندی تو باز کردن صفحات بود که حل شده این یکی دو روزه و امروز صبح هم که خواستم استفاده کنم نیم ساعتی قطع بود ، تو این بازه زمانی چند روزه خیلی جالب به نظر نمیاد ، شایدم مشکل سراسری باشهنقل قول:
شاید در هر شهر و مرکز شرایط فرق بکنه ولی در اینکه صبانت اینترنت با کیفیتی داره شکی نیست ولی خوب برای من که هر ماه به 100 گیگ نت روزانه نیاز دارمنقل قول:
باید ماهی حدود 350000 تومان ترافیک بخرم و این اصلا واسم مقدور نیست پس فقط های وب می مونه ....
این کندی سرعت از ظهر به بعد که نسبت به دیگه شرکت ها زودتر و بیشتر است دقیقا بر میگرده به همین نقطه قوت که گفتید یعنی همون فشفشه ، چون ملت از سر کار و دانشگاه..... میرسن خونه و توسط فشفشه شروع به دانلود میکنن در نتیجه پهنای باند کم میاد و افت سرعت و کیفیت پیش میاد.نقل قول:
تقريبا يكساعته هاي وب قطع شده ول كنم نيستن زنگ هم بزني مثل طوطي ميگه نويز داري بيسيم داري .....
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:دوباره فیلتر شده...نقل قول:
واضحه دارن سیستم جدید روی فیلترینگ اعمال میکنن. از خیلی وقت پیش بحثش بود که بتونه سیستم جدید محتوای قابل پخش رو فیلتر نکنه و فقط محتوای نامناسب فبلتر بشه...
برای من ساعت 1.12 صبح فطع شد زنگ زدم گفت مرکز شما تا 8 صبح به روز رسانی داره و قطع هست ....نقل قول:
احتمالا من چون SNR خطم خیلی خوبه و مشکلی نداره نتونسته بهانه نویز بیاره یه دروغ دیگه سر هم کرده....
حالا از شانست فعلا چند روزیه های وب نسبت به رویه قبلیش بهتر شده اگر دو ماه پیش اومده بودی الان رفته بودی :n02:نقل قول:
بدجور پشیمونم های وب گرفتم ، روزی دو سه بار قطعی نیم ساعته یه ساعته :| زمانی هم که وصل هم کندی سرعت :|
اینجوری ادامه پیدا کنه مجبورم درخواست جمع آوری برم صبانت ، حداقل قطع و وصل نمیشه:n29:
سلامنقل قول:
اول ببنید نویز نگرفته خطتون چون یکی از دلایل قطعی نویز هم هست
یه عکس از استاتوس مودم بذارید شاید نویز داشته باشه
نقل قول:
نه آقا خطت خوبه مشکل از خودشونه
دوستان من سرویس دینامیت 8 مگ گرفتم اگر با پشتیبانی تماس بگیرم سرعت را بالاتر می بندند ؟؟
سوال دیگه اینکه من سرویس که گرفتم داخل بانک مجازی سه تا نیم گیگ 1 روزه و یک 20 گیگ 30 روزه فشفشه بهم داده بود
من سه تا فشفشه نیم گیگ مصرف کردم و الان 20 گیگ 30 روزه را فعال کردم داخل منو خرید ترافیک قسمت خرید فشفشه میزنه :
مشترک گرامی ضمن عرض پوزش به اطلاع می رساند تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه فعلی امکان خرید بسته فشفشه جدید برای شما وجود ندارد
چرا اینطوری هست ؟؟ یعنی من اگه 20 گیگ توی 10 روز تمام کنم نمی تونم دوباره فشفشه جدید بخرم فعال کنم ؟؟
نقل قول:
نیترو 12 مگ بخر
حجم تموم شه میتونید فشفشه جدید بخرید
آخه اجازه خرید نیترو هم نمیده ...!!نقل قول:
تست سرعت سرویس 8 مگ با سرور آلمان :
هر وقت تایم زمانی فشفشه یا ترافیک حجمی فشفشه فعال شما تمام شود ، دوباره می توانید فشفشه و نیترو بخرید.نقل قول:
خطتت روی 4 مگ که الان هست نویز نداره ولی احتمالا اگر روی 8 ببندن نویز خواهید داشتنقل قول:
یکی دو روزه های وب حتی صبح تا بعد از ظهر و آخر شب هم سرعتش کند شده!!!! (مثل بازه زمانی 8 تا 12 و نیم شب که قبلاً هم کند بود!!)نقل قول:
بخاطر طرح هاي جديد فشفشه كه گذاشته تو پنل و دانلود بيشتر كاربران وهمچنين طرح فريب ديگران و دريافت چهل هزار تومان كه كاربراي بيشتري اضافه شدن كه همه اينا باعث ميشه كيفيت و سرعت افت كنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فشفشه چهل گیگ 30 هزار تومنی رو جمع کردن؟
تو منو نمیبینمش.
سلام
دوستانی که مازندران هستند مخصوصا قایمشهر میشه بفرمایید وضعیت های وب اونجا چجوریه راضی هستید؟
من آسیا تک داشتم که واقعا افتضاح بود
الان بین شاتل و های وب موندم ممنون میشم جواب بدین
الان نگاه کردم ، تو پنل هستنقل قول:
اگه پول خوب دم دستته برو شاتلنقل قول:
این روزا های وب خوب شده
شاتل هم خوب بوده اما فکر نکنم شبانه داشته باشه
دوباره گند سرعت های وب درومد. یک هفته بود بدک نبودا امروز دوباره مثل قبل شده.
خیلی داغون شده همش قطع میشه موقع وصل بودنم اصلا نمیشه یه سایت باز کرد یا میره روی اینترانت.
Sent from my xperia using Tapatalk
پولش مهم نیست شبانه هم استفاده نمیکنم فقط پینگ و سرعت خوب میخوام در حدی که وی پی اس مشکل نداشته باشم و تلگرام سرعت خوب بدهنقل قول:
بین این دوتا شاتل خوبهنقل قول:
حالا اگه شرکت دیگه ای هم هست بهتر از اینا بفرمایید توی مازندراننقل قول:
8 مگ های وب ساعت 1:24 ظهر :n21: