میگن خوب نیستنقل قول:
پینگ بالا
تایم رایگان داغون
Printable View
میگن خوب نیستنقل قول:
پینگ بالا
تایم رایگان داغون
توی تاپیکش جز خوبی چیزی ننوشته :n02::n04:نقل قول:
من یکی از دوستم صبا نت داشت فرار کرد چن پیش اون موقع که افتضاح بود:n13::n13::n13:
دزفول هم صبانت آورده، مستقیم زیر نظر اهوازه، حتی یوزرنیم هاش اولش 611641 هست...نقل قول:
من دیروز وصل کردن برام، تو روز هم پینگش خوبه و هم سرعتش، سرویس هاش تا 8 برابر هم سرعت میدن، یعنی 128 تا 1 مگ میره.
ولی شبانه افتضاحه... سرعتش خیلی ناپایداره. اکانت شبانه ولی خوب کار میکنه انگار برای سرعتش.
من 2مگ گرفتم، امشب تست میذارم ببین چجوریه. :n16:
خبر جدید:حذف شبانه ها فعلا لغو شد.
آخرش ما نفهمیدیم یکی جواب درستی بهمون نداد 5مگ شبانه چند کیلوبایت میده؟190یا 250
2 تا از بچه ها تازه امروز گرفتن !! قرار شد شب تست کنن بگن همین جا.نقل قول:
فرشاد میتونی طی روزهای آینده یه خبر از نامحدود ها بگیری ببینی وضعیتشون چی میشه ؟؟ خیر ببینی جوون :n02:
چه سرویسی گرفتن؟5یا 10؟رو چند بستن واسشون؟پشتیبانی هم که اصلا میگه شبانه نداریم چه برسه به اینکه سرعت شبانشو بگه ولی چیزی که پشتیبانی میدونه اینه که میگه مخابرات نمیتونه کار غیر قانونی انجام بده یعنی نمیتونه سرعت شبانه رو کمتر از سرعت اسمی تنظیم کنهنقل قول:
نامحدود ها به احتمال زیاد دیگه برنمیگردن البته یهو دیدی فردا برگشتن اطمینانی به مخابرات نیست
از بچه های همین تاپیک هستن . فقط گفتن 5 مگ گرفتن دیگه چیزی نگفتن :n27: تا ببینیم شب میان تست بذارن !!! اگر تونستی پیگیری کن نشد هم که فدای سرت ... :n01:نقل قول:
سامی تو اون تاپیک تست گذاشتم... صبانت خوزستان خیلی وضعش خوب نیست... اون دوستان هم فکر کنم پشتیبانی هستن که تست 12مگی میذارن :n09:نقل قول:
سلام دوستان .اکانت ماه قبلم دانلود شبانه نداشت اکانتم هم 5 مگ بود با 5 گیگ ترافیک . امروز تمدید کردم رفتم تو پنل دیدم اکانت شبانش اوکی شده .گفتم که امشب برا تست میزارم ببینم سرعتش چقدره فقط من شهرستان سوسنگرد هستم .در ضمن نمیدونم ساعت چند شبانش اوکی میشه ولی فکر کنم دو تا شیش باشه
ساعت 2:15 به بعد یه تست بذار حتما دوست عزیز ...
فردا دفتر ضحی بازه حضوری برم؟
پشتیبانی میگه تا 2هفته دیگه نمیتونی تمدید کنی!:n21:
سروش فروش اکسین چنده؟
اره فکر کنم تا ساعت 5 عصر هستن ولی صبح برو که همه تو شرکت باشن ظهر که شد همه جیم میزنننقل قول:
گفته بودم قبلا، دفترش اینه: 06113372525نقل قول:
من الان 2 مگ گرفتم سرعت شبانم از 130 بیشتر نمیشه اما روز تا 230 میره واقعا ک دزدن!
بچه ها اینم تست سرعت 5 مگ شبانه
واقعاا که دزدن دقیقا سرعت رو نصف کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش سرعتت پایدار رو 250 تاس ؟ برو خداروشکر کن که همینم فعلا دارن میدن تا چند روز پیش که همینم نبود من مجبور شدم برم نامحدود بگیرمنقل قول:
داداش این idm هم تک کانکشن کن ببین چندتا سرعت بهت میده بعد سرور داخلی یا خارجی ؟
سرعت پایدار پایداره .منم الان مشکلی با این سرعت ندارم و دارم دعا میکنم که همینطور بمونه و پایین نیاد.بلاخره شبی راحت 4 گیگ میتونم دانلود کنم
بچه ها با توجه به تست دوست عزیز dimeh11 که گذاشت سرعت شبانه 5 مگ روی 2 مگ واقعی هست به نظرتون 10 مگ بگیریم شبانش رو روی 5 مگ میزارن که میشه حدود 500 600 تا :n13:
منم خدا وکیلی با این سرعت مشکلی ندارم درسته دزدی هست باید تو روز و شب سرعت واقعی بدن ولی برای منی که فقط شب دانلود دارم اونم در حد 1گیگ خیلی هم خوبهنقل قول:
فقط داداش برای 5 مگ چی بردی که بهت دادن ؟
هر چند تا دانلود با هم بذاری حداکثر همینه؟نقل قول:
سرعتش خوبه به نظر من... شاید گرفتم ماه دیگه.
دوستان اگر میخوان درباره ی صبانت خوزستان یه چیزی بیاد دستشون، تست گرفتم:
بابا اینا دلمو خون کردن 5مگ بهم ندادن بهش گفتم 5مگو واسم باز کن انگار بهش فحش دادمنقل قول:
باید برم باهاشون دعوا کنم
حالا 10مگش شبانه داره یا نه نریم 10مگ بگیریم سرویس بدون هیچ شبانه ای بمونه رو دستمون
سروش فروش اکسین چنده؟فکر کنم راستشو بگه بهمون که 10مگ شبانه داره یا نه
بچه ها یه نگاه بندازین ببینیم خطم 5مگ و 10مگ رو ساپورت میکنه یا نه ممنونم
اطلاعات ناقصه کامل بزارنقل قول:
از قسمت attainable rate یه عکس بزار
فرشاد فکر نکنم 10 مگ داشته باشه با توجه به تست ها هر سرویسی بگیری شبانش رو میان یه خط پایین تر اوکی میکنن مثل 2 مگ بگیری شبانش 1مگ و 5مگ میشه 2مگ شبانه دیگه فکر نکنم 10 مگ شبانه داشته باشه با این اوصاف باید شبانه 10مگ باشه 5مگ واقعی که خیلی بعیده
داداش فکر کنم خطط خیلی نویزش بالاست اگه اشتباه میکنم اساتید نظر بدننقل قول:
و راجب 5 مگ والا من از خود سیترا مستقیم 5 مگ گرفتم اینترنتی واینم بگم تو سرویس قبلیم که 5 مگ بود هر سه چهار روز سرعتم میومد رو دو مگ که زنگ میزدم و سریع حلش میکردن .امروز هم زنگ زدم باز بهشون یه خانمی گوشی رو ورداشت و گفت من اجازه ندارم بیارم رو 5 مگ چون شما تجاری نیستین منم گفتم اوکی بای و باز زنگ زدم اینبار یه اقا گوشی رو ور داشت سریع اوکی کرد .دمش گرم
مودم من این قسمت رو نداره زایکسل هستنقل قول:
حالا از کجا بفهمیم اگه شبانه داشته باشه که عالی میشه نمیشه از 5مگ شبانه گذشتنقل قول:
این صبانت هم عالیه ها الان سروش 512 گرفته شبانه سرعتش 2.5مگه
خطت رو چند بسته شده که snr این وضعهنقل قول:
هر وقت زنگ زدی گفت تجاری نیستی بگو از کجا میدونی بهش بگو من دفتر کارم تو خونس اگه میخوای بیا ببین :n02: کلا هر وقت زنگ زدی یه خانمی ورداشت بهش بگو ببخشید مشکلم حل شد بای :n08:نقل قول:
روی 2 مگ اوکی کردن ولی وقتی که 2مگ داشتم روی 4 مگ بود به هیچ وجه هم قطعی نداشتمنقل قول:
سروش که سرویس 2مگ داره نه 512 :n13: این صبانت هم داره یوزر جمع میکنه مطمئن باش اینطوری نمیمونه تازه اینجا خوزستانه و همه چی برعکس شهرهای دیگهنقل قول:
از من اینه
البته یه سیم مستقیم از جعبه تلفن به خود مودم کشیدم قبلا وضع خطم مثل ماله تو بود دو مگ رو نمیکشید
من قبل اینکه نامحدود بگیرم همش 2مگ داشتم که برام روی 4مگ بسته بودن و هیچ مشکلی هم نداشتم قطعی هم کلا نداشتمنقل قول:
خب خوبه دیگه رو 4مگ که ببندن واست روزا 4مگو کامل میگیری شبا هم میشه همون 2مگنقل قول:
تو اکانتینگ سرویس 5مگ روزا رو 7مگ تنظیم شده و شبا رو 2مگ
فرشاد میگم نمایندگی ها میگن شبانه ها برگشتن یا نه همچنان مخفی کاری میکنن ؟نقل قول:
میگن شبانه نداریم چون مخابرات گفته تا یک یا دو هفته دیگه شبانه ها حذف میشن بخاطر همین اینا هم میگن شبانه نداریمنقل قول: