ممنون از راهنماییهاتون.
مخابرات هم توی حجمیهاش دانلود رایگان شبانه هم داره؟
Printable View
ممنون از راهنماییهاتون.
جایی هست که کیفیت مراکز مقایسه شده باشه؟ من مرکز کاظمیان هستم، میخوام ببینم برم مخابرات یا نه
یوتیوب رو بدون فیلکش باز میکنه؟؟؟نقل قول:
بله..........
همیشگیه یا مدتیه اینجوری شده؟ :n04:نقل قول:
برای من از اول بود از خرداد 92
سوال پرسیدم از خودم نخواستم چیزی نویسم که !! جوابش اینقدر سخت بودنقل قول:
مثل این میمونه که یه جا گیر باشی سوال کنی همه از پیشت رد بشن محلت نکنن
خیلی حس بدیه :n03:
همه اکثرا نامحدود ان آخه ، محدود کم هستن :n10:نقل قول:
یعنی کسی خبر نداره چطوری هست ؟:n28:
نمی دونم برای مقایسه همچین جایی هست یا نه.نقل قول:
منم شهید کاظمیان هستم. حدود چهار، پنج سال پیش 128 داشتم خوب بود. حداقلش سرعت دانلودش 10 بود. اون موقع 2-3 روز بعدش وصل کردند. تا اونجایی هم که یادم میآد قطع نمیشد.
-----
راستی جواب سؤال منو یادتون نره:نقل قول:
واسه گل روی شما زنگ زدم یکی از بچه ها پرسیدم میگه کلا قطع میشه اینترانت هم ندارهنقل قول:
ممنون خیلی آقایی من میخواستم بخرم ولی مونده بودم چون بیشتر کارام اینترانت هست دنبال یک سرویس دهنده هستم که قطع شد حداقل اینترانتش رایگان باشهنقل قول:
:n16::n16::n16::n16:
نداریم چنین چیزی. بعد اینکه اینترنت قطع بشه فقط میتونی از طریق سایت آی اس پی به بانک وصل بشی واسه پرداخت .نقل قول:
سرویس حجمی مخابرات رایگان شبانه ندارهنقل قول:
نه قطع میشه نه اینترات بصورت اتوماتیک هر مقدار مصرف کنی به عنوان حجم اضافی حساب می کنهنقل قول:
کسی از مرکز مخابراتی فرد اسدی مخابرات داره ؟ بگه وضعیتش چطوره ؟
ممنون ....نقل قول:
آقا این حرفهارو ول کنید..
اقا من یه غلطی کردم شکایت کردم از مرکز مخابراتیمون تو سایت مخابرات کل ایران.
آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...
آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...
عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...
راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..
اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...
حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...
هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
تقریباً میدونم حس خیلی بدیه. متین جان متین باش
یه کاری می تونی بکنی بری مرکز کل مخابرات بگی شکایتتو پس گرفتی کارشونم خوبه
با آرزوی موفقیت
من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.
خب به مرکزتون سر زدین؟نقل قول:
بله.جواب:صبر کنید تا از 2020 بهتون زنگ بزنن.
بحث رفاقت با پدر شما یه حرفه و قبول کردن حرف پردتون هم که واجبهنقل قول:
ولی اگر ایشون اینجوری تحت فشار قرار گرفته حتماً یه ریگی به کفشش بوده...لحن بد وبرخورد نامناسب پرسنل مخابرات هم یک طرف....من جای شما نیستم ولی اگر بودم کوتاه نمیومدم.(البته حقیقتاً من مشکلی با مرکزمون ندارم)
ایشون که خرش از پل بگذره این داستان را برای بقیه افراد دیگه هم تکرار میکنه همانجوری که شما اولیش نبودید آخریش هم نخواهید بود
سلام
دوستان
من چند وقته یک مشکلی دارم می خواستم ببینم برای شما هم همینطور هست یا نه؟
بعضی یا بیشتر سایت ها برای من یکی در میان باز می شوند و یا کلا باز نمی شود
فایرفاکس هست مرورگرم .
دوستان تازگی کسی از مرکز مخابرات آیت الله کاشانی اینترنت گرفته؟
پورت خالی دارن؟
سلامنقل قول:
مودمتون وصله؟ شاید اینترنت وصل شده باشه.
آره.حتی چند بار هم خواستم کانفیگ کنم مودم ,به اینترنت وصل نشد.نقل قول:
بابات هند زیاد میره واسه همین قوه تخیلت هم هندی شده :n08:نقل قول:
:n13::n13:نقل قول:
داداش چند سالته؟!
.................................................. ...
دوستان الان به کل اینترنت بسته است فقط از طریق یه کانکشن pn... داخلی به یه ای اس پی دیگه وصل شدم که تونستم سایت رو بیارم بالا.
برای شما اینطوره شده؟ یا فقط موردی هست؟
دوستان هیچکدوم از سرویس های حجمی مخابرات شبانه ندارند؟ :n13:
فقطططططططططططططططط نامحدودنقل قول:
دوستان دومگ مخابرات شبانه غیر رایگان
چقدر سرعت میده؟
بچه ها الان از ترافیک ماهم 2 گیگ مونده .... سوال داشتم آیا ترافیکم برای ماه دخیره میشه یا نه ؟
خیر ترافیک دوره منتقل نمیشه به ماه بعد و ماه بعد اوتوماتیک شارژ میشه برای شمانقل قول:
کمپین تابستانه داره از ساعت ۱ تا ۷ صبح سرعتم دوبرابر میبدن.نقل قول:
رفتم واسه اون میگه برو صاحب خونه رو بیارنقل قول:
من از اون سر شهر باید برم صاحب خونه برای یه امضا بیارم :n08:
زنگ بزن 2020 قسمت فروش شماره صاحب خانه هم بده تا تاییدیه ازش بگیرن
دوستانی که سرویس حجمی دارن لطفا راهنمایی کنندنقل قول:
من از 20 تیر سرویسمو از نامحدود به حجمی تبدیل کردم حالا سوال من اینه که 5 گیگ سهمیه من از 20 هر ماه تا 20 ماه بعد محاسبه میشه یا اول هر ماه 5 گیگ شارژ می کنن و مصرف ماهانه روی قبض محاسبه می شود؟:n16:
اول هر ماه حساب شما شارژ میشه اگر هم بیشتر مصرف کنید از حد تعریف شده گیگی 3880تومن روی قبض برای شما محاسبه خواهد شد. منم مشترک نامحدود هستم ولی تا حدی اطلاع دارم از این داستانهای مخابراتنقل قول:
آقا در یک کلام محدود کردن تو کارشون هست یا نه؟ منظورم مثل شاتل ـه؟
و کیفیت سرویس دهی شون چطوره؟
من میخوام سرویس حجمی رو بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید