:n19: سربازیییییییییییییییییییی ییییییی
:n19:واییییییییییییییییییییییی ییییی
خدا به فریادمان برسد 21 ماه
:n19::n19::n19::n19::n19:
Printable View
:n19: سربازیییییییییییییییییییی ییییییی
:n19:واییییییییییییییییییییییی ییییی
خدا به فریادمان برسد 21 ماه
:n19::n19::n19::n19::n19:
برا ما که 24 ماهه!! :(((نقل قول:
دمت گرم dg جان، خداییش اصلا حوصله نداشتم فردا برم هنگ، کمی هم حاشیه شهره و...نقل قول:
خوب ذکور همون مذکره، من کسی رو میشناسم که 11 خواهر داشت و کفالت گرفت، کجای کارین....نقل قول:
البته درست ترش گوکهان هست. :n16:نقل قول:
برای چی میخواین اقدام کنید؟نقل قول:
اگه فقط تک فرزند هستین وقتی که میرین خدمت تو آموزش باید اقدام کنید که بیفتین استان خودتون.
اگه تک فرزند هستین و پدرتون 65 سال سن داره که اون یه جریان جداست...
من امروز ثبت احوال تبریز بودم، گفتن باید نامه بزنن تا در جوابیه اون نامه ما نامه بدیم.نقل قول:
کپی برابر اصل رو هم ثبت اسناد تبریز قبول نکرد و شوت کرد به دفاتر رسمی اسناد. الحمدالله اونها هم برای هر صفحه 725 تومن میگیرن...
کی کچل کنیم دوستان اعزامی دو دی؟
اگه دنیا تموم شد کچل میمیریم؟
دوستان کارت اصلی کی میاد؟
من 1.9 تمام شده خدمتم کارت موقت دادن بهم روش نوشته 3 ماه اعتبار داره
رفتم برای ثبت نام گواهینامه دیدم سرگرده میگه دیگه این کارت ها رو قبول نمیکنیم باید اصلش باشه
گفتم ممکنه چند ماه دیگه بیاد گفت خوب همون موقع بیا برای ثبت نام
رفتم پلیس +10 میگه هنوز صادر نشده کارت اصلیت
عجب بساطیه
دوستان درسته که میگن از امسال که قانون جدید 24 ماهه شده دوره سربازی اما هر کس تو شهر خودش هست؟
24 ماهه اما معلوم نمی شه کجا بیافتی ! فقط پارتی . . . . .نقل قول:
من دوره سربازیم 21 ماه هستش ! 2 دی اعزامم !
اگر من مهر سال بعد برم دانشگاه و بعد دانشگاه برم سربازی آیا سربازیم 24 ماه می شه ؟
دوستان من درخواست اعزامم رو سه شنبه 28 آذر ثبت کرد، فرداش یعنی چهارشنبه 29 آذر برگه ی المثنی رو از پلیس 10+ گرفتم، تاریخ اعزامم 91.12.01 افتاده:n02:
همین حالا کچل کن تا دوم یکم در میادنقل قول:
اگه دنیا تموم شد شما خدمتتون رو اون دنیا میگذرونید
کارت اصلی ممکنه یک هفته ای بیاد شاید تا 2 ماه همنقل قول:
خیر هنوز هیچی مشخص نیستنقل قول:
داداش من هنوز که کسی چیزی نگفته فقط در حد گمانه زنی هستنقل قول:
از دوستان کسی می دونه بهترین جا برای خدمت بعد از دوره اموزشی تو تهران باسه نیرو زمینی کجاست؟
من خودم ستاد مشترک و دانشگاه امام علی رو شنیدم جای خوبیه
چطوریاست من شنبه25 ام رفتم ثبت کردم امروز چهارشنبه رفتم گفت هنوز نیومده مگه همه یه سیستم واحد نیست؟ نکنه دارم به باد میرم من!نقل قول:
حتما مال شمارو کارمند+10 هنوز حوصلش نشده توی سیستم ثبت کنه!! منم که 3 ماه پیش فرستادم، المثنی فردا صبحش اومد (شاید 24 ساعتم نشد!)نقل قول:
نمیدونم والا آخه مدارکو دادم یه برگه پرینت بهم داد روش زده تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشولان که علاوه بر مشخصات یک کد سخا هم دارهنقل قول:
امکان داره که روز اعزام به علت پر نشدن مثلا ظرفیت نیرو انتظامی، اونایی که برگ سفیدشون برا ارتش یا جای دیگه هست رو بفرستن نیرو انتظامی تا تعادل ایجاد بشه؟؟ من شنیدم که وقتی نیاز به نیرو داشته باشن میتونن انجام بدن!:n29:
پس درسته، ثبت شده...... عجیبه....برو از یک +10 دیگه بپرس که توی سیستمش نگاه کنهنقل قول:
یه پلیس +10 دیگه هم رفتم اونم گفت برگی سبزی نیومده برا شما اصلا هنگ کردم حتی دوست خودم که برا دی ماه اقدام کرده بود 48 ساعت بعد رفت گرفت برگ سبزشونقل قول:
آهان یه چیزی پلیس + 10 دیگه ای که رفتم بودم دیروز بود گفتش تو سیستم آخرین چیزیکه برای شما زده معافیت تحصیلی هستش, امروز از همینجا که ثبت کردم پرسیدم اینو گفت چون هنوز برگه سبزت نیومده اینو تو سیستم زده,الان من چجوری میتونم بفهمم کارم به مشکل بر نخورده باشه؟
تشکر هم میکنم از پاسخ های خوبت دوست عزیز:n12:
خوب به سلامتی دیدی گفتم همین امروزم بفرستی مزنن 12/1 ؟!!:n02::n02::n02:نقل قول:
نه داداش خیالت راحت . فقط در صورتی این کار می تونه انجام بگیره که برگ سفید کد مازاد خورده باشی و اینجوری امکان اینکه تقسیمت کنند تو نیروی انتظامی زیاده ولی کسی رو که ارتش یا سپاه هستش همون روز با اتبوس میربرن به محل اموزشی شون :n16:نقل قول:
دوست عزیز این نگرانی نداره اصلا 2 هفته صبر کن اگه با پست نیومد در خونه او وقت برو پلیس +10 بگو پیگیری کنند . همچین مواردی زیاد پیش میاد !نقل قول:
با هزار بدبختی یه نفرو پیدا کردم شاید بتونم پذیرش سپاه بگیرم که اونم برگ سبز میخواد که اونم میترسم اگه این برگه سبزه طول بکشه اون یه ذره شانسمم بره. اونم با شرایط بدی که من دارم ,فردا دوباره یه سری میزنم ایشالا که اومده باشه .نقل قول:
مرسی از شما و تمام دوستانی که پاسخ سوالات رو میدن
dr_aia از لیست خبری نشد ؟؟ بالاخره تونستین جایی رو پیدا کنید و بگه سفیدش رو بگیرین ؟
این رفیقت بالاخره تونست ازسپاه بیاد ارتش؟؟؟؟نقل قول:
dr_aia از لیست خبری نشد ؟؟ بالاخره تونستین جایی رو پیدا کنید و بگه سفیدش رو بگیرین ؟
آقا از ما که گذشت ولی یه سوال ، اگه بخوایم کد خدمتی رو تا قبل از اعزام عوض کنیم ، تنها راهش اینه که تاریخ اعزام رو عقب بندازیم ، بعد دنبال پارتی باشیم واسمون درست کنه؟
راه بهتری نداره؟ نمیشه تاریخ اعزام رو عقب نندازیم؟ یا مثلا بدون پارتی نمیشه کاری کرد؟
خواهش میکنم رفیق، بقیه به ما کمک کردن ما هم وظیفه داریم اگه چیزی میدونیم از بقیه دریغ نکنیم :)نقل قول:
والا اینو نمیدونم که معافیت تحصیلی موقع ثبت درخواست خذف میشه یا موقع اومدن برگ سبز، کاش از اون +10 پرسیده بودی که ببینه ایا تقاضات "ثبت" شده یا نه؟!
سلام دوستم.نقل قول:
شما چطور شد از سپاه پذیرش نتونستی بگیری ؟شهید قاضی تبریز میگن ظرفیتش زیاده ؟!
بنظرت از سپاه تبریز میتونم پذیرش بگیرم ؟! لیسانس عمران دارم
با تشکر از جواب:n16:
آقا با این شرایط موجود پذیرش از سپاه واسه تحصیل کرده ها در حد قبول شدن تو تست بارسلوناست.....من 6 ماهه دنبالشم..هر روز یه بازیه جدید.................دوستان امیدی نداشته باشن.....اگه کسی راهی یا تجربه ای داره بگه تا کمکی باشه به همدردان اینجا...............ما که پیر شدیم عزیزان.................موهامون تو این راه سفید شد............
سلام من اموزشیم تموم شد 02 جای خوبیه تو ارتش امروز تحلیف بود رژه اینقدر خوبی داشتیم که کلی تشویق کردن مارو به خصوص مدعو و فرمانده ولی بعدش بد بود که از دوستامون تو ستاد گفت که جای بدی افتادم فزدا امریه میاد حالم خیلی گرفته اصلا دوست نداشتم اموزشیم تموم بشه قدر اموزشی بدونید
درود
دوستان کسی آشنا نداره ما رو بندازه سپاه ؟ شیرینیش رو هم تقدیم می کنم
چون مدرک تحصیلی سیکل دارم ارتش و ... بیچارم !
نقل قول:
داداش منظورتون از پذیرش تو سپاه یعنی اموزشی رو بیافتید تو مراکز سپاه و خدمت رو هم در سپاه انجام بدین هستش ؟ یا می خواید کلا جذب سپاه بشین ؟
نه نتونست و همون سپاه مرکز شهید قاضی میره برای اموزشی . از یکی از دوستان پرسیدم گفت شهید قاضی هم معروف به هتل قاضی هستش و کلا دور هم خوش میگذرونن اونجا :n02:نقل قول:
ما هم دیگه شنبه باید بریم دیگه :n16:
چند سوال که یکی شون رو قبلا پرسیدم ولی جوابی نگرفتم
1- اینکه تو اموزشی از ما عکس 3*4 خواهند خواست که ببریم یا نمی خواد ؟
2- اینکه شنبه که داریم میریم به این ادرس که دادن همون روز و ساعت با اتوبوس اعزام می کنند یا میگن برید فردا فلان ساعت خودتون رو به پادگان معرفی کنید ؟
3- وسایل ببریم یا خودمون یا نه ؟ البته 01 که به احتمال زیاد بین 4 تا 1 هفته مرخصی میده برای درست کردن لباس و ...
4- اگر رسیدن ما به شب بخوره و بعد تحویل گرفتن وسایل شب شده باشه میشه اون شب رو اونجا موند و فردا صبح راه افتاد ؟
1.عکس ازتون میخوان ولی عکس نظامی خودشون ازتون عکس نظامی میگیرننقل قول:
2.شنبه شما رو با اتوبوس اعزامم میکنند
3.وسایل شخصی صفحه اول توضیح داده شده
4.شما اگه رفتی پادگان اگه بهتون مرخصی دادند مختارید بمونید یا بیاید اجباری در کار نیست برای مرخصی
ممنون از توضیحات خوبت، اگه بخوایم اونجا بمونیم، و این چند روز برا اندازه کردن لباس و.. برنگردیم شهرمون، بهمون نهار و شام میدن؟؟ اگه بمونیم بهمون نگهبانی و... نمیدن؟؟نقل قول:
بله داداش نتنها نهار ،شام میدن بلکه صبحونه هم میدن :دینقل قول:
اما جدا از شوخی هیچ مشکلی نیست شما میتونید اصلا کل 2 ماه رو مرخصی نیاید
در مورد نگهبانی که فکر نکنم چون سرباز اموزش ندیده رو که نمیزارن پست اما شاید تو جاهای دیگه مثل اشپزخونه و... ازتون استفاده کنند
sent from my open source device
مرسی بابت توضیحات خوبی که دادینقل قول:
فقط چند تا سوال در مورد جواب ها
1- یعنی تو اموزشی ازمون عکس میگیرن ؟ یا تو دوره خدمت و بعد اینکه درجه ها مشخص شد ؟ یعنی باید با موی کچل عکس بندازیم :n02:؟
2- یا ابرفرززز:n19:
3-می دونم من وسائلم رو حتی تکیمل کردم و جمع و جورشون کردم می خوام بدونم با خودم شنبه ببرم با احتمال اینکه دوباره فرداش باید برگردم یا خیر ؟ همون روز ول کمد و ... میدن که وسایلمون رو بذاریم توش و برگردیم یا نه ؟
4-این عالی شد چون من فکر می کنم حدود ساعت 6-7 بعد از ظهر برسیم و تا کارا رو انجام بدیم بشه 11 شب و به نظرم بمونم و صبحش برگردم بهتر باشه
شبم مگه پذیرش میکنند ؟
یعنی صبح شنبه بریم مثلا بگن 5 بعدازظهر بیاید با توجه به راه 3-4 ساعته میرسیم
ساعت 10 شب کسی هست که اینهمه سرباز رو پذیریش کنه و لباس بده ؟
1.تو اموزشی ازتون عکس میگیرند مویه کچل با لباس نظامینقل قول:
3.وسایلت رو کامل ببر شایذ نشد برگردی
sent from my open source device
دوستان آموزشی خیلی دوران خوبیه ، سعی کنید خاطرات خوبی برای خودتون درست کنید
میفرستنتون تو آسایشگاه فردا صبح خیلی شیک پذیرشتون میکنن !نقل قول:
ساعت 10 شب کسی هست که اینهمه سرباز رو پذیریش کنه و لباس بده ؟
اولین غذایی که تو ارتش خوردم رو یادم نمیره ! 2 تیر 90 پادگان 06 ساچمه پلو دادن ! از صبح ساعت 7 الاف بودیم تا 3 که نهار دادن ! نه قاشق داشتم نه لیوان نه چیزی ، با دست خوردیم خیلی هم چسبید ! سنگ هم داشت لامصب !
بعید میدونم انقدر خ..تو..خ.. باشهنقل قول:
تا جاییکه ما شنیدیم، این کارهای نظامی خیلی منظمه و انقدر دیگه الکی نیست که همون روز اعزام، محل اعزام عوض بشه
کسی چنین چیزی دیده؟؟؟
بله دوست من 01 افتاده بود روز اعزام کدش رو عوض کردن افتاد نیرو انتظامی !نقل قول:
بعید میدونم انقدر خ..تو..خ.. باشه
تا جاییکه ما شنیدیم، این کارهای نظامی خیلی منظمه و انقدر دیگه الکی نیست که همون روز اعزام، محل اعزام عوض بشه
کسی چنین چیزی دیده؟؟؟
تو این مملکت همه چیزی ممکنه