سلام برادر بسیجی رضا
چرا میگن میلادت میمون ؟؟؟
نکنه خبریه ؟؟؟ :دینقل قول:
احتمالا...احتمالا ...دارم عاشقت میشم
تاحالا تصادف کردی . جاییت شکسته . البته بلا به دور
ببینم ناقلا بدن سازی میری ؟؟؟ دور بازوت چنده
Printable View
سلام برادر بسیجی رضا
نکنه خبریه ؟؟؟ :دینقل قول:
سلام برادر بسیجی رضا
سلام برادر دی:
میمون=مبارک کلا میمون موجود باحالیه دی:
نقل قول:
نکنه خبریه ؟؟؟ :دی
دی:
نه خدا رو شکر
تابستون پارسال با پسر عمم میرفتم ولی تو ترکم دی:
ببخشید یه روز زودتر شد ولی ممکنه فردا نتونم بیام
هر شروعی یه پایانی داره
منم دیگه از صندلی داغ پا میشم جامو میدم به نفر بعدی:46:
و اما هدیه
یه جمله ای که خیلی دوستش دارمو واستون مینویسم:
دچار یعنی عاشق» شاعر : يغما گلرویی
دچار یعنی عاشق! و فکر کن که چه تنهاست اگر ماهی کوچک دچار ابی بیکران دریا شود...
و اما یه آهنگ از رضا یزدانی هست که خیلی دوستش دارم و اون آهنگ لاله زار هست
» آهنگ ساز : رضا یزدانی
» تنظیم : حمیدرضا صدری
» خواننده : رضا یزدانی
» آلبوم : پرنده بی پرنده
» آهنگ : لاله زار
از لاله زار که می گذرم، بغض ترانه می شکنه
تو عمق سینم یه نفر یاز زیر آواز می زنه
از لاله زار که می گذرم میشم یه بچه بلا
عاشق فیلم جفتی و عاشق سیبای طلا
از لاله زار که می گذرن الک دولک یادم میاد
«محمود سیاه» نمایش «مرد کلک» یادم میاد
قصه اون کبوتری که از رو بوم ما پرید
قصه اون یکه بزن تو فیلمای سیاه سفید
لاله زار! کاش می تونستیم، همیشه بچه بمونیم
عمو زنجیر بافو بازم توی کوچه هات بخونیم
لیموناد شیشه ای دوزار، لواشک برگی یه شاهی
«بابا نون نداد» نوشتن توی دفترای کاهی
دوباره هفت ساله میشم از لاله زار که میگذرم
خاطره های خط خطی رژه میرن توی سرم
وقت فلک کردن عشق، زار زدنای الکی
مزه آبنبات کشی، طعم آدامس بادکنکی
بازی لیلی و سه قاپ، بازی گرگم به هوا
الاکلنگ سوار شدن، چرخ و فلک تو کوچه ها
چرخ کبوترای جلد تو آسمون پاک و صاف
دشنه لوطی محل که زنگ زده توی غلاف
لاله زار! کاش می تونستیم، همیشه بچه بمونیم
عمو زنجیر بافو بازم توی کوچه هات بخونیم
لیموناد شیشه ای دوزار، لواشک برگی یه شاهی
«بابا نون نداد» نوشتن توی دفترای کاهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنیای کارتونا قشنگ دنیای ما سیاه و زشتموفق باشید:11:
کاش کسی زندگی مونو شبیه کارتون می نوشت
ممکنه من از ماه مرداد دیگه نیام اینترنت پس اگه منو ندید خداحافظ همگیتون
حیف من دیر فهمیدم رضا ...و گرنه میزاشتم قصر در بری ( درست نوشتم ؟؟ )
ای ناقلا شانس آوردی ...
بزار جای دیگه حال گیری میکنم !!!
به به!
سلام بر اسپمر بزرگ انجمن!
من فعلا یه سوال بپرسم!
اگه tm رو ازت بگیرن چه کار میکنی؟
:21::27:
بقیه سوالات ، بعدا!
خسته نباشی!
بزار معرفیم کنن بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی بیاد منو معرفی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی میکنیم:31:نقل قول:
میخوای خودم معرفیت کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلام: اسپمر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه انگار باس جواب بدم اینو عذاب وجدان گرفتم سوالت بی جواب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا فعلا که عنوانش TM نداره رو اعصابمه
مال خودمم بگیرن گفتم یه بار دفن میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مچکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه اون کاربر فعال رو نمیبینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا پست های باحالی میده ...
مثلا تو تاپیک زیباترین کشور جهان یکی پرسید اینجا کجاست ایشون گفت ایران !
و توی تاپیک والپیپر رنگ زرد خالط رو گذاشت و گفت چشماش نمیدونه چرا درد میکنه .. :دی
موفق باشه به هر حال ...
حالا قهر نکن!:27:نقل قول:
اخه کاربر فعال که خودمم هستم!
ولی اسپمر هم بیشتر هستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن الان اکوا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا میام !
لطف داری شما چشماتون باحال میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود و دو صد بدرود، این اتفاق خجسته را ابتدا به خودم، به سهیل اسمارت،صندلی داغ و جمیع شیاطین عالم تبریک گرامی میدارم همی و بسی !( سهیل از این اتحاد به وجد آمدیم ها :دی پس ایرانی می تواند !:پی)
و اما بعد...
به به صندلی نشین جدید:
eeeنقل قول:
سلام،تو خوبی؟
آقا ما سوالامونو نمیپرسیم این چه وضعشه ، این تاپیک صندلی داغ بی TM یا با TM؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا روشن شدن تکلیف ، تاپیک تحریم میشه :دی
آره بابا برو بخواب که فردا مخت کارکنه میخوای سوال بپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عاشقتم :2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نکته بسیار خوبی اشاره فرمودی!نقل قول:
آقا ما سوالامونو نمیپرسیم این چه وضعشه ، این تاپیک صندلی داغ بی TM یا با TM؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک تا اطلاع ثانوی تحریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم همین طور! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سهیل از این اتحاد به وجد آمدیم ها :دی پس ایرانی می تواند !:پی
دارم برات!
:27:
نمیشه الان سوال بپرسیم؟
نقل قول:
با سلام و دورود و سه صد بدرود
بله من میخواستم اولش تشکر کنم از سعید عزیز که این فرصت رو دادن و بعدشم لعنت بفرسم به عاملان این واقعه که خوب نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله آقا این TM مارو اگه به عنوان اضافه کنند مسئولین ما هم خرسند میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتشکرم :31:نقل قول:
نه عزیزم تاپیک تحریمهنقل قول:
:27:
* با اینکه تاپیکو تحریم کردیم ولی یه سوال بپرسم از دوستان:دی :
شما چه فکر میکنید آیا؟
1.بازدید تاپیک در ایم هفته 2 برابر خواهد شد یا بیشتر ( حالا یه چیزی گفتیم دل صندلی نشین خوش بشه، قطعا اینگونه نخواهد بود :دی )
2.تاپیک تا آخر هفته به ترش منتقل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. چند تایی تلفات خواهیم داشت:دی
4. با آرزوی موفقیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. همه ی موارد !!:دی
نمیدونم والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه ؟ نه ؟
نمیشه ؟
خوب
چی؟
اشاره میکنند که میشه
نه ؟
خوب مثه اینکه مشکلی در اتاق فرمان بوجود اومده ، شما یه سری صحنه خفن از چگونگی قتل فتحعلی شاه هست هست ببینید فعلا
خوب من اومدم معرفی کنم!
Enter_The_Love البته با TM:27:
نام:مجید
کاربر فعال کلوپ گوشی ها!:27:( جدی نگیرید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قرار نبود صندلی نشین بشه!
ولی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بیاید سوال بپرسید!
(الیته فعلا تحریمه×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکر ستاد معرفی اسپم سواران!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
خواهش میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1نقل قول:
الان جوگیر میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.بازدید تاپیک در ایم هفته 2 برابر خواهد شد یا بیشتر ( حالا یه چیزی گفتیم دل صندلی نشین خوش بشه، قطعا اینگونه نخواهد بود :دی
تایید میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.تاپیک تا آخر هفته به ترش منتقل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه خودم وخودت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3. چند تایی تلفات خواهیم داشت:دی
خوب دوستان با 2 صفحه اسپم تا اینجا در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سهیل ایسمارت عزیز به خاطر معرفی چشم نوازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تحریم شکسته شد با تشکر از معرفی کامل و جامع عدم دسترسی به متفرقه سابق و فعال فعلی .....> سهیل اسمااااااااااارت :دی
خب جناب صندلی نشین یه بیوگرافی ناقص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودتون بدین تا بازم برسیم خدمتتون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن مجید
که رو صندلی داغ میشینی اره؟
بزار
حسابتو میرسم
به به خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعا کن thomas anderson نیاد سراغت!!
البته اگه نیاد خودم سوالاشو کپی پیست میکنم دی:
خودم هستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها! ممنون!:27:نقل قول:
خب تحریم شکسته شد با تشکر از معرفی کامل و جامع عدم دسترسی به متفرقه سابق و فعال فعلی .....> سهیل اسمااااااااااارت :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دوستان با 2 صفحه اسپم تا اینجا در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سهیل ایسمارت عزیز به خاطر معرفی چشم نوازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس ! تا اخرش اسپمه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین لهجه زدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسمارت کجا بود
اسمارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم لوگوی صندلی داغ این هفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با شعار :ما میتوانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )!
سلام:20:
شاید سوالاتی که من میپرسم واسه بقیه نا مفهوم باشه اما مجید خودش میدونه چه کار کرده و منظور از این سوالات چیه:21:
1) مجید تو فروم یه نفر هست که باهات قهره اون کیه؟:13:
2) وقتی ازش پرسیدی چرا با من قهری چی جوابتو داد؟:5:
3) باهاش اشتی کردی بالاخره یا نه؟:13:
4) کمربندی تو رو یاد چه خاطره ای میندازه؟:21::21::21::21:
5)چرا اون شب انقدر حالت گرفته شد؟:21::21::21:
6) خوشحال میشم اون خاطره رو واسه دوستان فروم هم تعریف کنی؟:21::21::21:
7) نمی خوای در مورد اواتورت توضیح بدی؟ :27::27:
8) چرا اواتورت کله نداره؟ دلیلشو بگم یا میگی؟:21:
9)حالا که به اخر سوالات رسیدیم راستشو بگو چیزی که واقعا بود رو جواب دادی یا پیچوندی؟:27:
10) با سوال 4 چقدر حالت گرفته شد؟:21::21::21:
فعلا این سوالا رو جواب بده تا بازم بیام:31:
البته میدونم که واقعیت رو جواب نمیدی چون ابروت میره:31:
فعلا:11:
با تشکرات بسیار از دستیار گرامی سهیل اسمارت با طراحی لوگوی فوق العاده اشون،
گفتیم چند تا سوال بپرسیم دستت خالی نباشه فعلا :
شنیدی انجمن کلوپ گوشی ها هم داره؟فکر میکنی این قسمت کجای انجمن می باشد آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نشستی رو صندلی داغ؟
پیش بینیت واسه آخر هفته چیه؟ از صندلی نشینیت پشیمون نخواهی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جور سوالایی رو بیشتر دوس داری ؟(ازت نپرسیم:دی)
چه جور سوالایی رو دوس نداری؟ ( که بیایم ازت بپرسیم:پی )
با آرزوی موفقیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بعدی رو واگذار میکنم به سهیل :دی
و شما رو می سپاریم به خدا ، خدا حفظتون کنه تا آخر این صندلی نشینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ان شا الله
بله! این لوگو بسیار مفهومیه!:27:نقل قول:
تشکرات بسیار از دستیار گرامی سهیل اسمارت با طراحی لوگوی فوق العاده اشون،
با تشکر از همه اسپمر ها از جمله آوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من چندین سوال مفهومی از شما می پرسم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چند سالته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا کاربر فعال شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چی شد که به پی سی ورلد اومدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- رابطه ت با آکوا چه جوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-چرا یه دفعه بن شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- چرا من 3 ماه متفرقه نداشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- چرا کلا 2 اواتار بیشتر نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- چرا رو صندلی نشستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-نظرت راجع به من چیه؟!!
10- اگه یه روز سوپر مدیر بشی اول کی رو بن میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-چرا شبا تا 2 -3 نصفه شب تو متفرقه میچرخی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- فعلا همینا بسه
بقیش بعدا
خسته نباشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تو رو چه به صندلی داغ بچه جون ؟!! بیا پایین میسوزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ... خوب ... خوب ...
منم افتخار میدم توی جمع اسپمر ها کمی جولان بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. بگو بینم چنبار بن شدی ؟ ها ؟!! 2 بار ؟ غلط کردی خالی نبند ... چنبار ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. اخطارات از انگشتان دو دست رد شده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. آخه چرااااااااااااا ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. باقر و بیشتر دوس داری یا نادرو ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. چرا تورو کاربر فعال کردن ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. جنتا یوزر داری ؟ تک تک نام میبریا ... همرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. تا حالا چنتا درس از دبیرستان به این ور افتادی ؟ تو دانشگاه چقد ؟ چقد مشروط شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. دیگه چه خبر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. خودت که خوبی ؟ خوب الحمدوللاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10. راستــــــــــــــــــی سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلاً حس تایپ ندارم حالا بعداً دیدی دوباره یه سری بهت زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلی عالی نرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام العلیکم ...
به بع ! داش مجید رو نشوندین رو صندلی داغ ! مجید جان نسوزی !
خوب ! چی بپرسم !
1- خوبی ؟
2- 3 ساله که توی p30 عضوی ! الان در مورد این جا چه حسی داری ؟
3- چند بار تا حالا حبست کردن ؟
4 - چند تا اخطار داری ؟
5- بیشترین فعالیتت این جا کی بود ؟
6 - چرا جواب سوالات leila* رو درست و حسابی ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ !
7- دقیقا چند ماه و چند سال و چند روزته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- فکر میکنی من دقیقا چند سال و چند ماه و چند روزم باشه ؟
9- توی p30 از کی خیلی خوشت میاد ؟ (البته غیر از من !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
10- توی p30 از کی زیاد خوشت نمیاد ؟!
11- چرا این طوریه ؟
چرا جواب سوالی که نمیدونی چیه رو همین طوری میدی ؟(11) !!
12- فکر میکنی مشکل من حل میشه ؟ کی ؟!(مشکل روانی منظورم نیستا !! اونو خودم میدونم حل نمیشه !!)
13- به نظرت تو خوشتیپ تری یا انیشتین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- به نظرت کسی ممکنه سوالاتی مسخره تر از سوالت من هم بپرسه ؟ ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- به نظرت تفاوت قابلمه با آواتار تو چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-از کدوم یکی از ادمین ها یا ارشد ها بدت میاد چرا ؟ (من نمیدونم باید جواب بدی بن شدی هم به من مربوط نیست !)
17- یکی دیگه اضافه کردم : نظرت درباره کاربرای p30 world چیه ؟ یکی یکی اسم میبری و نظرت رو میگی ! اول هم از خودم شروع میکنی !!!
20- نظرت راجع به این چیه ؟ (عکس پای کارت ملی من همینه !)
اسرار نکن نمیدم بذاری برای آواتارت !!
19- Enter The Love کیه ؟!! (اینو شوخی کردم نمیخواد جواب بدی!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره میام ...
باقر جان عزیز و سهیل جان دوست داشتنی و گل چرا شما صاف سوالای منو پرسیدین ؟؟ به خدا من از رو دست اونا تقلب نکردما !!(خوب شد)!!
آره خوب تو که تقلب نکردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی اون 2تا بالاییام اسم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی میده اسپم تو این تاپیکا تازه ماله مجیدم هست دیگه Endشه :دی
زیرا...:27:نقل قول:
راستی TM
من امضامو عوض کردم فقط به خاطر تو!:27:(خدایی لوگو رو حال کردی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(حالا جوگیر نشو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Tm
در مورد سوالات نفر پایینی اگه کمک خواستی من هستم!:27:
حالا شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باقر جان عزیز و سهیل جان دوست داشتنی و گل چرا شما صاف سوالای منو پرسیدین ؟؟ به خدا من از رو دست اونا تقلب نکردما !!(خوب شد)!!
سلام
مجید جان ؛ خوبی ، اول بگم من هیچ گونه مسولیتی در مورد سوالهای ارسالی ندارم
در ضمن پس از اولین سوال زمان شما محاسبه میشه و هر 3 پاسخ اشتباه شما یکی از پاسخ های صحیح رو حذف
می کنه ، پس سعی کنید چنانچه جواب سوالی رو اصلا نمی دانید ازش رد بشید
و از کلمه ی بانک به موقع استفاده کنید تا بتونید امتیاز خوبی در بانک امتیازات جمع آوری کنید زمان شروع شد:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بسمه تعالیسوال1) نام اولین و آخرین فیلمی که دیدی؟ (100 امتیاز)
نام: -----------------------------------------------------------------------------------------------------نام استاد:
شماره دانشجویی:------------------------------------------------------------------------------------تاریخ:
لطفا در این مکان چیزی ننویسید چون بریده می شود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال2)کدام سبک شعر اروپایی به تقلید از قدما می پرداخت؟ (50 امتیاز)
الف) کلاسیسم-----------ب)سمبولیسم-----------ج)رمانتیسم-----------د)رئالیسم
سوال3) ترکیب کنایی مار در آستین پرورش دادن یعنی چه؟(50 امتیاز)
سوال4) بیت زیر را به نثر مرسل ( ساده) ترجمه کنید و بگوئید مفهوم بیت به چه موضوعی اشاره دارد؟ (100 امتیاز)
ور نبود مشربه از زر ناب------------------------------------ با دو کف دست توان خورد آب
سوال5 ) 10 ، 20 ، 3 ،15 ، هزار و شصت و شونزده هر کی میگه 16 نیست ؛ 17 ، 18 ؛ 19 ؛ 20 در مورد کدام بازی
ها به کار می ره ، و این بازیها در کدام رده سنی قرار دارند؟ ( 50 امتیاز)
سوال 6)خروجی قطعه برنامه زیر چیست؟ (200 امتیاز)
کد:void main(){int i=5; if(i!=5)cout<<"MAJID" ;cout<<"P30World";}
سوال7)این که آیا خدا می تواند سنگ بزرگی را خلق کند ، که خود نتواند آن را از بین ببرد (50 امتیاز)
الف) محال ذاتی ------------- ب) محال وقوعی-------------ج) محال عقلی ------------- د)محال نسبی
سوال 8)آلبالو ، گیلاس ، دلم تو رو خواست چه مفهومی را در بازی بچه ها دارد؟ (100 امتیاز)
سوال 9) کدام کلمه اشتباه معنی شده؟(150 امتیاز)
الف)فاصد = رگزن ---------------ب)برز= کوه --------------- ج)خطوه=قدم---------------د)ضریر=کفش فروش
سوال10) با کلمات زیریک بیت شعر بساز:
رنگ، زنگ،پلنگ،کلنگ،شیلنگ،شبرنگ ،کمرنگ
وقت شما به پایان رسید ، لطفا لوح های خود را بردارید و اسم نفر خروجی از این مرحله رو بنویسید
سوال 11) مجید خسته شدی از سوالا؟ بیخیال دنیا 2 روزه:10:
موفق و پیروز باشید----------------------------------------------------------------------------------طراح آزمون:DrXoX
خب جناب صندلی نشین یه بیوگرافی ناقص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودتون بدین تا بازم برسیم خدمتتون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجید هستم
خودمم نمیدونم 22 سالمه یا 21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته زیاد مهم نیست دل باید جوون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشجوی کارشناسی عمران میباشم البته بهم میگن مهندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه ناقص تر از این نمیشد شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارید منم یه سوال بپرسم ... هدفت از این که یوزر نیمت رو Enter_The_Love گذاشتی چی بوده ؟
چرا نوبت رو رعایت نکردی؟نقل قول:
اول باید به من جواب میدادی
من اولین سوال کننده بودم
سلام
به به ببین کی اینجاست!
اینم سوالات من:
اینارو خودم نوشتم و کپی رایت داره!
1.منو میشناسی؟
2.تولد گرفتن رو دوست داری؟
3.تولدت چی بهت هدیه دادن؟
4.چه گلی رو دوست داری؟
5.گل هدیه میدی؟
6.تا حالا کسی بهت گل هدیه داده؟
7.از شغل گل فروشی خوشت میاد؟
8.گل فروشی نون داره؟
9.زیاد پست میدی؟
10.رو تعداد پست هات حساسی؟
11.اگه یه روز 500 تا از پست هات کم بشه چی کار می کنی؟
12.چند تا پ.خ برات اومده؟
13.چند تا پ.خ زدی؟
14.کدوم تاپیک رو از همه بیشتر دوست داری؟
15.از کدوم تاپیک اصلا خوشت نمیاد؟
16.بهترن دوستت؟
17.دشمن داری؟
18.با کسی دشمن هستی؟
19.کپی رایت رو قبول داری؟
20.سی دی رایتی میگیری یا اورجینال؟
21.کپی رایت فقط مر بوط به سی دی میشه؟
22.بازی می کنی؟
23.عینک میزنی؟
24.عینک دودی چی؟
25.پول زیاد خرج میکنی؟
26.چند دست لباس تو کمدت داری؟
27.کت و شلوار میپوشی؟
28.تی شرت دوست داری؟
29.خودکار زود تموم میکنی؟
30.کولرتون آبی یا گازی؟
31.وبلاگ داری؟
32.بلاگفا سال چند تاسیس شده؟
33.چند تا وبلاگ تو بلاگفا ساخته شده؟
34.چند تا از وبلاگ های بلاگفا فعاله؟
35.یاس بهتره یا هیچکس؟
36. پنچ تا مهمان قبلی صندلی داغ رو بگو؟
37.سعید رونالدو چند بار میهمان صندلی داغ شده؟
38.زود عصبانی میشی؟
39.آخرین باری که عصبانی شدی کی بوده؟
40.وقتی عصبانی میشی داد می زنی؟
41.دعوا میکنی؟
42.آخرین باری که دعوا کردی؟
43.سوتی زیاد میدی؟
44.آخرین باری که سوتی دادی؟
45.یه سوتی از خودت تعریف کن؟
46.از سوسک میترسی؟
47.خونتون سوسک داره؟
48.سوسک رو با چی میکشی؟
49.نظرت در مورد مورچه ها چیه؟
50.تا حالا به مورچه ها غذا دادی؟
51.تا حالا مورچه ها رو به هم انداختی؟
52.چند نوع مورچه تا حالا دیدی؟
53.تا حالا مورچه گازت گرفته؟
54.تا حالا مورچه کشتی؟
55.فلش مموری داری؟
56.رم ریدر چی؟
57.کارت کپچر چی؟
58.دوربین دیجیتال چی؟
59.پرینتر چی؟
60.اسکنر چی؟
61.فایرفاکس یا اینترنت اکسپلور؟
62.چند تا اسمایل بذار!
63.با چند تا اسمایل خودت رو معرفی کن!
64.از کدوم اسمایل ها خوشت میاد؟
65.از کدوم اسمایل ها خوشت نمیاد؟
66.چند تا سایت اسمایلی معرفی کن؟
67.نرم افزار اسمایلی داری؟
68.یه اسمایل جدید بذار!
69.تا حالا چند تا از تاپیک هات رفته ترش؟
70.چند تا یه راست پاک شده؟
71.چند تا قفلیده؟
72.شب ها رو دوست داری؟
73.شب ها به ستاره ها نگاه میکنی؟
74.تا حالا برای خودت ستاره انتخاب کردی؟
75.خورشد بهتره یا ماه؟
76.اگه ماه نبود چی میشد؟
77.اگه ستاره ها نبود چی میشد؟
78.دوست داری بری ماه؟
79.مریخ چی؟
80.تو مریخ حیات وجود داره؟
81.یه شعر بگو!
82.یه ضرب المثل بگو!
83.یه حدیث بگو!
84.ضرب المثل به کار میبری؟
85.کدوم ضرب المثل رو بهش اعتقاد داری؟
86.به نظرت کدوم ضرب المثل درست نیست؟
87.جوجه رو آخر پاییز میشمرن یا سالی که نکوست از بهارش پیداست؟
88.چیزی رو اینترنتی خریدی؟
89. ده تا عنصر نام ببر؟
90.ده تا فلز نام ببر؟
91.ده تا نافلز؟
92.انگشتر داری؟
93.ساعت به دستت می بندی؟
94.چقدر دعا میکنی؟
95.نظرت در مورد اسرائیل؟
96.نظرت در مورد آمریکا؟
97.نظرت در مورد انگلستان؟
98.چقدر زمان برد تا این سوالا رو جواب دادی؟
99.کدوم سوال از همه بهتر بود؟
100.بازم سوال بپرسم؟