Cra کلا روی 2-3کیلوبایتهنقل قول:
حداقل POL توی روزا روی 150 هست شبا میشه 12 کیلوبایت
Printable View
Cra کلا روی 2-3کیلوبایتهنقل قول:
حداقل POL توی روزا روی 150 هست شبا میشه 12 کیلوبایت
جالبه ها
از عصری کلا اطلاعات توی مودمم داره تغییر میکنه
هی کم میشه هی زیاد میشه
الان دان استریمم شد 1920 ولی تا 145 کیلوبایت بیشتر سرعت ندارم... در مورد db و snr و ... هم اطلاعی ندارم موندم چرا اینطوری میشن اینا
جالبتر از همه اینه که اپ استریمم 512 ه ولی تا 0.08 مگ بیشتر اپ ندارم... ممکنه تنظیمات مودمم ایراد داشته باشه؟؟ مثلا با تنظیم دقیق تر بهتر شه یا...؟ مودمم دی لینک 2640 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میگید که خیلی خوبه
شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟ قیمت؟ اشتراک؟ اپ و دون استریم توی مودم چند هست؟
_
سرويسم256نامحدود يكماهه پارس انلاين-قيمت 16000تومان-اپ512 دان2048_________________
سرویس شما سی آر آ هست؟ من هم 512 داشتم که بعد از 30 گیگ محدود شده بود ولی اولش 2 مگ بود...نقل قول:
الان اپ 240 کیلوبایت رو تو مودم زده ولی در عمل 150 میگیره الانم 150 رو داره میگیره که رایگانه
128 یک ماهه 8 گیگ 26 تومن
از این پارس حجم دزد تر ندیده بودم
منم دیروز 1 مگ گرفتم اول سرعتم افتضاح بود بعد از چند ساعت خوب شدنقل قول:
اینم دانلود دیشبم که برای من یک رکورد بوده.ولی شاید بعدا" ببینند دارم دانلود میکنم محدودم کنند.دیشب که هر چند دقیقه یکبار دانلودو قطع میکردند ولی دیسکانکت نمی شدم
ماكه وسط تهرون هستيم روزا بدك نيست و گاهي تا 190 ميره ولي ساعت 8 شب تا 7 صبح ميره روي 30 :13::2:نقل قول:
براي لايو هم بايد بري به تنظيمات مودم و mtu روي 1300 يا 1364 دقيق يادم نيس تنظيمش كني.
دیشب تا صبح با متوسط 40 کیلوبایت کلا 1 گیگ گفته ولی نمیدونم چرا سر ساعت سیستم رو خاموش نکرده و رفته 8:45 خاموشش کرده... 100 مگ واسم انداخت اول کاری :(
دفعه اوله ای دی ام اینطوری شده
دوستان راهی ندارن برای خاموش کردن کامپیوتر سر ساعت؟
سلام
بعد از دو شب خوابیدن امشب بیدار موندم و گذاشتم دانلود
متاسفانه بازم سرعت دانلود 40 بود
نمیدونم اخه هر چیزی حدی داره
حداقل یه شب سرعت بد باشه یه شب خوب
این چه وضعشه
تازه چون پارس دی سی داره منم با وی پی ان دانلود میکردم وسط دانلود دی سی شده و دانلود هم قطع شده
همش 250 مگ دانلود کرده
منم دقيقا سرويس و مشكل شما رو داشتم (از سال 89).نقل قول:
اين اواخر مشكل پيدا كرده بود. پارس ، بعد از 2 هفته بررسي ، گفت درست نميشه ، همينه كه هست !
منم رفتم قراردادم رو فسخ كردم.
تو هم شك نكن. برو فسخ كن.
دوستان کسی 2 مگ cra نگرفته تا حالا؟
و یک سوال
من 128 هستم زنگ بزنم پشتیبانی تهران ممکنه خطم رو از 1 مگ ببرن 2 مگ؟
سلام دوستان
ایا سرعت 54 KB/S برای دانلود در روز طبیعی هست؟البته از دانلود منیجر و از این حرفا استفاده نمیکنما.
سرویسم هم POL512 محدود هست.
نه زیاد طبیعی نیست.نقل قول:
من معمولا از برنامه Shutdown Timer استفاده میکنم که تا حالا مشکلی نبوده و دقیقا سره ساعتی که میزارم سیستم خاموش میشه و مودم هم دی سی صبح هم بلند میشم مودم رو خاموش میکنم :11:نقل قول:
یه مشکل کوچیکی که بعضی وقتا اذیت میکنه اینه که یه دفعه یه سایتی رو راز میکنم میزنه فیـلتر! مثلا همین الان که داشتم میومدم پی سی اولش فیـلتر بود ولی با ریفرش درست میشه ...
ولی مشکلی که هست اینه که مثل مواقعی که یه سایت فیـلتر رو باز میکنیم و نمیبندیم بعد از اون ثانیه میره یه صفحه تصادفی از لیست خودش ، اینجا هم همین اتفاق میوفته!!
داری یه مطلب رو میخونی یا یه چیزی مینویسی یهو میپره یه جای دیگه!!
یه چیز دیگه!
این ساعت پارس آنلاین رو از کجا میشه فهمید که الان چه ساعتیه؟
برای شروع دانلود شبانه میگم
میخوام ببینیم ساعت سیستمم با ساعت پارس آنلاین یکیه یا نه ...
آره برای منم بعضی وقتا این اتفاق میفته
یهو داری چیزی مینویسی میپره یه تا که میفرستی میخوره به صفحه فیلرینگ
برا احتیاط 5دقیقه بعد شروع زمان شبانه ساعت خودت شروع کن:46:نقل قول:
مگه پارس سرویس یکماهه هم داره تو پنل من که از سه ماهه به بالاست ؟؟؟نقل قول:
سلام
یکی دو روزه ، وقتی اکثرا سایت های که فیلتـــر نیستن رو باز میکنم ، اولش فیلتــره ولی یکی دو بار که ریفرش میکنم فیلتــر نمیشه :18:
مثلا همین الان سایت گوگل فیلتـــر شد ولی دوباره باز شد . یا مثلا همین انجمن هم یکی دو بار فیلتـــر شد .
کسی از دوستان چنین مشکلی داره ؟
واسه منم اینجوری شدهنقل قول:
سلام
فردا قرادادم تموم میشه( سرویس 128)،به نظر شما اگه سرویس 128 رو به سرویسهای 256 یا 512 تغییر بدم،سرعت دانلود شبانه تغییری می کنه؟(سرعت دانلود شبانه تا 5 صبح 30-40 و از 5 به بعد سرعت دانلود روزانه هست)سرویس خاصی معرفی می کنید.راهنمایی بفرمایید.
8 و 4 گیگش یک ماهه هم داره تو پنل نگاه کنید میبینیدنقل قول:
عزیز یه لینک میدی واسه دانلود؟ :دینقل قول:
نمیدونم چرا اینترنتم نابود شده! خیلی افتضاح شده
بفرما تا اونجایی که شد حجمش رو کم کردم میدونی که 6 مگ دانلود کنی ضربدر 2 میشه ازت کم میکنه :31:نقل قول:
یه چیز هم بگم که مود مودم من رو Bridge هست
کد:http://up6.--------.com/images/1hze4em5w4sslupkro7z.rar
نقل قول:
مال منم اینجوری شده
سلام
من قصد دارم سرویسم رو از شاتل به پارس انلاین تغییر بدم
چند تا سوال داشتم
1- توی تعرفه اش زده که سرویس های ستاره دار ( * ) در مراکز منتخب مخابراتی و به صورت سه ماهه، شش ماهه و یک ساله قابل ارائه می باشند. این مراکط منتخب مخابراتی کجاها هستند؟؟
2- من تازه مودمم رو عوض کردم و وایرلس گرفتم . با همین مودم میشه سرویس رو راه اندازی کرد یا باید از خودشون مودم بگیرم؟؟
3- سرویس POL-128- سرعتش توی روز حدودا چقدره؟؟
4- سرعتش توی سبانه چقدره؟؟ مشکل خاصی توی دانلود شبانه نداره؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
وضعيتت مثل وضعيت سابق من هستش.نقل قول:
بعد از 2 هفته بررسي گفتن درست نميشه ، همينه كه هست !!!!!!!!!
منم قراردادم رو فسخ كردم. :31::31::31::31::31::31:
برو فسخ كن. خيالت نباشه. :8:
مشكل از مودمت نيست.نقل قول:
اين مشكل يه ماهي بود براي من پيش اومده بود كه فسخ كردم.
2ساله سرعتت روی 120ه :18: خوش به حالت :31: هر کی اینجا سرعتش خرابه لا اقل استفاده ش رو کرده بعد سرعت خراب شده . ما کلاً 3هفته سرعتمون خوب بود بعد اومد روی 30 و تا الان هم روی 30 مونده :2:نقل قول:
سرعت من امروز از بعد از ظهر افتضاح شده بقیه هم همینطوره یا نه؟
نمیدونم خوابم بیدارم توهم زدم نزدم :18:
واقعا این سرعته منه...!!!!:18:
بچه محلا در چه حالین...؟؟؟امشب سرعته من تا 200 میره :5::18:
اگه همینطور بمونه عالی میشه:42:
برای من چند شب پیش اینطوری شد البته سرعت رو 240 بود و تا صبح همینطوری ادامه پیدا کرد و حجم دانلود شبانه نزدیک 5 گیگابایت شدنقل قول:
سلام
امروز دیدمنیمشه زنگ زدم پشتیبانی
و کلی صحبت کردیم
اخرش گت ما برای محدودها فقط تظمین سرعت به اندازه اسمی میدیم
یعنی مثلا برای 256 اگه سرعت دانلود باشه 32 نرمال هست
و من که 40 میده خوبه نباید گله کنم
خلاصه دیدم بیخیال شم بهتره
فقط گفت تا یک ماه میزن جزء زیر ساخت
اون موقع احتمالا سرعت بهتر بشه ولی تظمینی نیست
خلاصه نصفه و نیمه به فکر لغو قرار داد هستم
جالب بود:دی
لیتل مور چرا 5 گیگ داده:دی خل شده
اقایون کمک منطقه ما همه چی کن فیکون شده...!! باز یه زنگی زدم تهران گفتم همه چی رو و اینکه میشه سرعت بره بالای اینی مه هست یا نه میگه خطت خیلی نویز داره اس ان ارت 8ه که خیلی داغونه گفتم همین 2 هفته پیش تا 240 شیرین میرفت حالا یهو خراب شده که خطم بیشتر از این نمیکشه چرت پرت جواب داد
بهش میگم کلا تو این 6 7 ماه اپلود من بالای 0.08 مگابیت نمیره دلیلش چیه میگه اپلود برا چیته؟!
چه وضعشه اخه؟
از وقتی حجمی 256 تمدید کردم سرعت از 10 تا 20 متغییر وضع خرابه:13:
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
هر چی لینک میدم انگار نه انگار قسمت وارد نمودن عکس خراب شده بقیه دوستان این مشکل رو ندارند؟
تا ساعت 1 میشه سرعت میشه 20 تا 50(البته همین 20-50 رو میشه 190-200 کرد)
اینجاست که باید گفت یاد قدیما بخیر
سلامنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای من هم دیشب خیلی خوب بود تا صبح بیشتر از 3گیگ دانلود کردم :40: :18:نقل قول:
خدا کنه همینطوری بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21::40::31:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
20-50 رو میشه 190-200 کرد ؟ یعنی چی ؟ :31:نقل قول: