الان که فکرمیکنم 8 تومن با 6 تومن میشه 14 تومن ولی مقدار بدهی رو فقط زده 8 هزار تومن برای هر ماه نه 14 تومن و مقدار حجمشم فقط 3 گیگه نه 5 گیگ!!!!
جلل الخالق چه کارا این مخابرات میکنه!!!!
Printable View
الان که فکرمیکنم 8 تومن با 6 تومن میشه 14 تومن ولی مقدار بدهی رو فقط زده 8 هزار تومن برای هر ماه نه 14 تومن و مقدار حجمشم فقط 3 گیگه نه 5 گیگ!!!!
جلل الخالق چه کارا این مخابرات میکنه!!!!
منم همین مشکلو دارم من سپاهان شهر هستم ، چند دقیقه یبار کلا قطع میشه مثل اینکه سیمو جدا کنی دوباره وصل کنی ، وقتی هم که وصله پینگش خرابه ، کلا ثبات نداره ، جند وقت یبار مخابرات اینجوری میکنه که به اینترنت خوب عادت نکنیم پر رو بشیم :n08:نقل قول:
از صبح حدودای ساعت 11 این وضعیت برقراره تا طرفای 12:30 شب که درست میشه و عادی میشه میره دوباره تا فرداش الان تقریبا 1 هفتست من گیر این اینترنتم و پشتیبانی هم گردن نمیگیره که dns شون مشکل دارهنقل قول:
آپلود کامل مجانیه؟ یعنی هرچی خواستیم میشه آپ کرد؟ :n27::n17::n13:
آپلود رایگان هستنقل قول:
ولی برای هر آپلودی دانلودی هم هست
مخابرات کسایی که دانلود شبانه زیاد مصرف کنن را محدود میکنه ؟؟ من حدوده ۵۰گیگ دانلود کردم اما امشب کاملا سرعتم اومده پایین
شبهای قبل سرعتم ۹مگابیت بود امشب زیره ۲ مگابیت !!
مخابرات بی صاحاب تره این حرفاسنقل قول:
هرچقدر میخوای دانلود کنی تا دانلودات تموم شه
سرعتش بعضی وقت ها میاد پایین مشکل خط تلفنه معمولا فردا درست میشه
دوستان کسی غرفه مخابرات تو نمایشگاه پل شهرستان رفته؟
این نامحدودها از اون نامحدودهای محدوده یا از اون نامحدودهای نامحدود؟ البته قیمتاش بالاست سرعت ها هم کمه ویدیو به زور باز میشه با این سرعت :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح بینهایت هم تا یک هفته رایگان شده!!!البته فقط از سه سایت نیکو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب رفتم و به جز این بیسته های ویژه نمایشگاه چیز خاصی ندارهنقل قول:
طرح های جدیدشون گول زنندس
اما همشون up to 10 mb/s هستند سعنی همیشه 10 مگ سرعتشون نیست
و باز داستان افتضاح شدن اینترنت مخابرات
اینبار دیگه پیشرفت کرده بدون تغییر ای پی هیچ چیز تاکید میکنم هیچ چیز باز نمیشه
و کلا dns مخابرات بی مصرف شده و میسوزه
شبانه ندارن؟نقل قول:
جزییات را ننوشتن
سیم کارت رایگان هم میدن؟نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
یه سیمکارت میدن که معمولیه و یو سیم نیست و بابت فعال شدنش 4500 میگیرن و به اسم مجانی میدن
شبانه رایگان یا با تخفیف هم هیچکدوم طرح های جدیدشون نداره
من طرح کمپین پاییز دارم ماهی 5 گیگ 16500نقل قول:
دوهفته دیگه تموم میشه قرار داد
بنظرت چی بگیرم؟
اگه دانلود داری مجبوری حرفه ای ها بگیری طرح دیگه ای نیستنقل قول:
اگه نه یه طرحی بردار که بسته های حجمی رو که مد نظرت هست روش فعال بشه
از 2020 بپرسی احتمالا میدونن کدوم بسته مال کدوم طرحه اما 100% مطمعن نیستم
دانلود نه زیاد ندارمنقل قول:
طرح وفاداری ۳ ساله مدنظرمه
اگه بعد نمایشگاه هم بدن
پ.ن:طرح بیست پلاس که مال دانلود رایگان از فایل نیکو بود ظرفیتش تکمیل شد دیگه هرکی بزنه پیغام میده که محدودیت داریم!
این حرفه ای ها هم ما رو از کار و زندگی انداخته . واسه دانلود یه نرم افزار "رزتا استون" مجبور شدم تا ساعت 2 بیدار بمونم . صبحش هر کاری کردم نتونستم بلند شم برم دانشگاه !!!!نقل قول:
یه مدت چند روزه اگه دانلود داشته باشی کلا ریتم زندگی میریزه بهم .
کاش میشد از شر این شرکت مخابرات خلاص شد .
9 مگا بیـــــــــــــــــــــت ؟؟؟؟:n04: بابا سرعت دانلود من بالاتر از 230 کیلوبیت نمیره !!!!! خدا لعنتشون کنه . از جفتمون هم یه جور پول میگیرن :n08:نقل قول:
منظورتون ۲۳۰ کیلوبایته دیگه !!!نقل قول:
منم شبانم سرعتم ۱.۲۰مگابایته !! که میشه همون ۹ مگابیت !!!
ولی به این نتیجه رسیدم که محدود نمیکنن چون فردا شب سرعتم باز خوب شد [emoji16]
بله ، اشتباه لپی بود:n02: ولی هر جور حساب کنی بازم خیلی کمه !!!!نقل قول:
یه فیلم 700 مگی تقریبا 50 دقیقه طول میکشه تا دانلود شه . اگه افت سرعت و قطعی ها رو حساب نکنیم .
سلام
اقا این 2 گیگ اینترنت سرشماری رو چجوری باید از مخابرات بگیرم؟؟؟
اصن وقت داره؟
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
من دو هفته پیش برام اومد تو حساب الان هم فقط 350 مگش مونده حسابی باهاش حال کردم اگه اطلاعات فرمی که مخابرات داده بود درست وارد کرده باشید قاعدتا اتوماتیک براتون شارژ میشهنقل قول:
من یه مشکلی با فعال کردن طرح بینهایت مخابرات دارم همین 20 پلاس... سرویس یکماهه گرفتم برای امتحان نام کاربری و رمز روی موبایل اومد تو قسمت خدمات کاربری هم سرویس ارزش افزوده فعال شد مودم رو بردم مخابرات تنظیمات انجام داد اما وقتی به خط خونه وصل کردم از سایت فایل نیکو نتونستم دانلود رایگان انجام بدم ارور کانکشن تایم اوت می زد دوباره مودم بردم مخابرات اونجا با مودم از سایت فایل نیکو به طرح بینهایت وصل شد مطمئن شدم بخاطر مودم نیست با 2020 تماس گرفتم گفتند مشکل از مخابرات منطقه اس کارشناس می فرستن فکر می کنید مشکل از کجاس؟ از داخل تنظیمات مودم pvc اینترنت مخابراتم غیر فعال کردم و فقط pvc طرح بینهایت فعال گذاشتم اما چراغ اینترنت مودم خاموش شد و فقط چراغ adsl روشنه:n35:
والله ما هیچی پر نکردیم.یعنی دیگه نمیشه؟؟نقل قول:
با کد آماری مون نمیشه؟
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
سلام به دوستان عزیز ...میگم شبانه مخابرات تا چند گیگ دانلود مجاز است؟۵ گیگ یا ۶ یا بیشتر؟طرحم هم حرفه ای ها بدوم مودم یک ماهه چهار گیگ...:n13:
آره باید فرم پر می کردی وقتش تموم شد این هم لینکشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا...نقل قول:
داغ دلمو تازه کردی
دمت گرم
سلام دوستان. کسی اطلاع داره Ip address یا server name مخابرات چیه؟
من دو تا طرح مخابراتو دارم که خوب هر کدوم یوزر و پسورد جدا داره. من می خوام با لپ تاپ از طریق وایرلس به هر دوتاش دسترسی داشته باشم. تو قسمت ساخت وی پی ان ip address میخواد که نمیدونم چی باید بزنم 192.168.1.2 و چند تا دیگم زدم فایده نداشت. ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
باید وی پی ان رو بزاری روی ppoe و یوزر پسورد بزنینقل قول:
باید فرم پر میکردی . من 2 گیگ هدیه رو گرفتم سه چهار روز پیش شارژ شد . زنگ بزن 2020 ببین میشه کاری کرد برات .نقل قول:
الان 5 روزه که نت ما در منطقه جابر انصاری قطع شده . وقتی تماس می گیریم به پشتیبانی ، میگن از خود مخابرات قطعه . پس این پشتیبانی چیکاره ست ؟:n13: فقط اونجا نشستن که بگن مودمو خاموش روشن کن ؟؟؟:n34: توی ماه رمضان هم دو هفته قطع شد . خیلی راحت بدون اطلاع قبلی چند روز قطع می کنن و اصلا فکر نمیکنن ماها که دانشجوی دکترا هستیم باید چه خاکی سرمون بریزیم .
دوستان ، کسی شرکت خاصی برای جایگزینی با نت مخابرات سراغ نداره ؟ خطوط ما فیبر نوری هستش . وایمکس چطوره ؟ به خدا دیگه عاجز شدم .
نقل قول:
به هیچ وجهی سراغ وایمکس نرید
دورانش تمام شده هست
یا یه مودم 4جی خوب بگیرید از ایرانسل استفاده کنین
یا TD-LTE که قابل حمل هستتن هر دو هر جا تشریف ببرید میتونید استفاده کنین
اولی جایگزین مناسبی برای ADSL نیست ولی دومی خوبه
td-lte من دارم به هیچ عنوان خوب نیستنقل قول:
به نظرم بهترین گزینه یه مودم 4G بگیر خیلیم عالی . td lte هنوز نه پایداری داره نه بسته های خوبی کلا به صرفه نیست
درودنقل قول:
4 جی هم نسبی هست ... ممکنه امروز خوب باشه فردا پهنای باند مورد داشته باشه یا دکل شلوغ بشه
به نظر من برای یه اینترنت پایدار همان ADSL را استفاده کنید و سعی کنین اشکال را درست کنین که قطع نشین
نویز روی خط نیست ؟ SNR مودم چند هست ؟
مراجعه حضوری به مخابرات هم بد نیست بنده کسی را میشناسم که خطش مثل شما فیبر بود
تلفنش ایراد پیدا کرده بود و نمیتونست تماس بگیره ولی اینترنت داشت !!! ... چند مرتبه حضوری رفت و اومد تا مشکل حل شد.
تلفنی پیشتیبانی کاری نمیکنه . اگر هم کسیو دارید مودم 4 جی بگیرید تست کنین بعدا بخرید که نزدیک 400 هزینه اضافه نکنین
حتما هم مودم دسکتاپ بگیرید اگر جای ثابت میخواهید استفاده کنین .. 4 جی ایرانسل خوب هست
با تشکر . . . .
4g ایرانسل عالیه . تست کردم . مشکلش اینه که یخورده گرونه . هزینه اش تقریبا دو برابر adsl هستش . ولی سرعتش محشر بود . حال کردم .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز دوباره نت وصل شد .
پینگ خرایه بازی آنلاین نمیشه کرد و الان بیشتر از 1 هفته است که ثبات اصلا نداره ، اینترنت فقط دانلود نیست به خدا
منطقه سپاهان شهر
*پست اضافی*
زنگ زدم گفت نمیشهنقل قول:
من مودم نو خریدم TPlink 8166 چون موقع کانکگت مرتب خطای
Remote Access error 651 - The modem (or other connecting device) has reported an error.
میداد.برای همین مودم نو خریدم.تنها راه حل اینه باید ده بار کانکت بزنم تا وصل یشه.این اشکال از خرابی پورت مخابرات هست ؟ حتی ویندوز نو هم نصب کردم رفتم اون ویندوز 7.باز هم همین اررور میدهد.
درودنقل قول:
از من هم همینطور شده (البته چند روزی هست) که شاید 20 دقیقه توی کانکت میمونه تا وصل بشه
ولی قبلا اینطور نبود و اشکال از محابرات هست
شما روی PPPoE وصل میشید ؟ یا با کانکشن ویندوزی ؟ که ظاهرا از کانکشن دستی استفاده میکنین که خطا میگیرید
بهتر هست روی حالت PPPoE متصل بشید .
تماس گرفتم با مخابرات گفت فعلا اختلال شبکه داریم .