دوستانی که از اینترنت وایمکس مبین نت استفاده می کنن ... از این سرویس دهنده راضی هستن ؟!
سرعت خوبه ؟! قطعی چی ؟!
Printable View
دوستانی که از اینترنت وایمکس مبین نت استفاده می کنن ... از این سرویس دهنده راضی هستن ؟!
سرعت خوبه ؟! قطعی چی ؟!
سرعت دانلود در روز متغیر اما بیشتر مناسب،شبانه خیلی بد،پشتیبانی ضعیف،پینگ بالا ،سرعت آپلود پایین،قطعی گاهی خیلی زیاد،تعرفه های گران.نقل قول:
البته اینا ممکنه برا بعضی ها صدق نکنه چون بیشتر به منطقه جغرافیایی و تعداد کاربران تو اون منطقه و چند عامل دیگه ربط داره،به طور خلاصه اگر خط تلفنتون pcm یا فیبر نوری نیست adsl انتخاب معقول تریه!!!
انگار اهواز داره بهتر میشه
دیشب واسه اولین بار 3.3 گیگ دانلود کردم
با سلام.
اینم تست از ما 2 روزه فعال شده سرعت 512.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من الان سرویس 512 دارم. روزا بین 85 تا 100 میزنه و شبا حدودا 1.6 گیگ تا 2 گیگ دانلود میکنم. میخواستم ببینم سرعت 1 و 2 مگابیت چطوره ؟ و شبا هم هر کدوم چقدر حدودا دانلود میکنه ؟
به نظرم سرعت شما خوبه حتی دانلود شبانه تون.نقل قول:
این اواخر سرعت طرح ها ی 2و1 مگ پایین اومده.قبلا با سرعت 2mg حدود 7.2 گیگ شبانه دانلود می شد.الان با تورنت شبی 1.3گیگ.اما اگر چند کانکشن داشته باشید سرعت قابل قبول تره .سرعت 1مگ هم حدودا 2.5 تا 3g البته بازم بستگی داره!!!
ُدرود بر همشهری اینجا (چهارراه نخل ناخدا) واسه من عالیه سرعت دانلود شبانه 350-380 البته 3-4 روزه اینطوری شده روزا هم خوب 300-400 میشهنقل قول:
مثل اینکه مبین نت خیلی به شما حال میده !نقل قول:
2 مگ رو بستن به 5 مگ:31:
2 مگ رو بستن به 5 مگ
فعلا داره بد چور حال میده ولی روزای بدی هم در انتظارمه مطمنم
دوست عزیز کی فعال کردید طرح تون رو؟امروز سرعتتون اینقدر بالا رفته؟!!!نقل قول:
من این طرحه 20 ام تیر فعال کردم ولی اکثرا تهرانم و اونجا چون adsl دارم مودم مبین نتو با خودم نمیبرم و این جند روزه که اینجام سرعت خیلی خوبه قبلا 6 تا 7 گیگ دان داشتم ولی دیشب 8.2 گیگ دان داشتم
خدا بده شانس :دی
من 1 مگ دارم، میانگین دو و نیم گیگ دانلود میکنمنقل قول:
نقل قول:من که اوجش 1.5 میشه.اکثرا تا یک گیگ هم نمیرسه!نقل قول:
------------
باندهای بزرگ ضبط اگه خیلی به مودم نزدیک باشند(تقریبا چسبیده باشند) چون باندها، آهنربا و میدان مغناطیسیه قوی دارند چه تاثیری روی مودم میتونه داشته باشه؟
با چه دستگاهی میشه این امواج مضر برای انسان رو اندازه گیری کرد؟
یعنی نویز باعث افت cinr میشه؟نقل قول:
گوشیم تقریبا همیشه نزدیکشه
این پینگ یعنی چی ؟!نقل قول:
خب با این اوصاف کاربرا تو بندر که کم هستن ! خطه تلفن ما هم که فیبر نوری نیست ! برای چی انتخاب معقول تریه ؟! مگه کلا adsl از وایرلس بهتره ؟!
این هم شهری ما که داره چی زایه خوبی می گه ! اون طور که معلومه برا بندر داره خوب جواب میده !
سلام به شما ! شما هم بندری هستید ؟! از آشنایی با شما خوشبختم !نقل قول:
این طور که معلومه خیلی راضی هستید ! طعرفه ی 1 مگ دارین دیگه درسته ؟! یا 512 ؟!
مننقل قول:
2mb 2gig دارم
این بالاترین سرعت دانلود الان منه که نسبت به دیشب واقعا 50 تا اومده پایین
پ.ن : من به هیچ کس نه توصیه میکنم از مبین نت بگیره نه توصیه میکنم نگیره واسه من خوب بوده وراضیم و چه بسا افرادی که ناراضی اند
دوستان خدا رو شکر به وضعیت عادی خودم برگشتم (مودمو ی خاموش روشن کردم درست شد)
پینگ سرعت رفت و برگشت بسته های اطلاعاتیه، به این معنی که شما مثلا وقتی صفحه ای باز میکنید اطلاعاتی رو به یک سرور ارسال میکنید واز اون پاسخ دریافت میکنید.این فرایند اگر به صورت سریع اتفاق بیفته (جند میلی ثانیه)شما پینگ پایین و در غیر این صورت پینگ بالا محسوب میشه.البته نا گفته نمونه پینگ وایمکس ذاتا بالاتر از ADSL هستش.ممکنه که سرعت دانلود فول و در حداکثر باشه اما این به معنی این نیست که الزاما پینگ خوبی هم داشته باشیم.اگه اهل بازیهای آنلاین یا تماشای ویدئو آنلاین کارههایی که پینگ پایینی رو می طلبه باشید متوجه میشید که این مسئله چقدر اهمیت پیدا میکنه.نقل قول:
هزینه های وایمکس بالاتره به خاطر تجهیزات متفاوت تر (مثل دکل ها و آنتن ها و...) و همچنین بالا بودن هزینه خرید مودم و طرح اشتراکی در مقایسه با َADSL دچار مشکلات بیشتریه.حالت جابجایی مودم از جایی به جای دیگه (اگه اهل مسافرات یا استفاده از یک نقطه دیگه تو شهر باشیم برای وایمکس حسن به حساب میاد،به هر حال باید پذیرفت وایمکس به نسبت ADSLبا اینکه تکنولوژی جدید تریه اما هنوز تو ایران نو پا به حساب میاد وشرکتهای عرضه کننده محدودند،به نظر من محاسن ADSl (اگر حالت اخیر رو در نظر نگیریم) بیشتر از وایمکس هستش.در ضمن سرعت آپلود هم به نسبت دانلود بسیار پایینه و تناسبی نداره.در کل سنگینی وزنه بیشتر به سمت ADSL هست اگه لازم بود بیشتر هم میشه در موردش بحث کرد!!!
سلام. 2تا سوال داشتم:
1- من یه اشتراک یک ساله داشتم که تمام حجمشم مصرف کردم دارم مرتب شارژش می کنم، هفته دیگه مهلت اشتراکم تموم میشه. فرقی می کنهاگه همین الان تغییر طرح اشتراکی را بزنم به مثلا متوسط مصرف شش ماهه، یا دقیقا هفته دیگه تغییرش بدم؟؟؟
2- جمعه ها دیگه دانلود رایگان نیست؟؟؟
واقعا این مبین نت از سرعت هیچی کم نمیزاره
سرعت دوستان که 2 مگ دارن عالیه :31:
خبری از طرح های پاییزی نیست داریم میریم سمت زمستون واقعا مارکتینگ مبین نت بسیار ضعیف پیش پا افتاده است.
دوستان از وضعیت مبین راضی هستین؟
برای اینکه روی adsl من نمیتونم بیشتر از 4 مگ بگیرم شاید من هم مبین بگیرم
این اواخر از وضعیت مبین راضی هستین؟
سرعت دانلود 1 مگ چنده؟
سرعت دانلودش چنده؟ :31:
سلام
کسی میتونه بگه چکار باید بکنم قطعی های لحظه ای توی این هفته برام زیاد شده به نحوی که مجبورم هی مودو رو روشن و خاموش کنم کسی راهی میدونه که این اتفاق نیافته ممنون میشم جواب بدین من بجنورد هستم
من اومدم مسافرت، و جایی هستم که از پوشش داخلی حدود 3 کیلومتر و از پوشش بیرونی حدود 100 متر فاصله دارم، بعنی توی یه منطقه بدون پوشش، اما مودمم که داخلیه 60 درصد قدرت سیگنال داره :دی
جل الخالقنقل قول:
من هم آوردم توی خونمون 1 دونه هم انتن نداد :31:
کسی در این موارد اطلاعاتی داره؟
باندهای بزرگ ضبط اگه خیلی به مودم نزدیک باشند(تقریبا چسبیده باشند) چون باندها، آهنربا و میدان مغناطیسیه قوی دارند چه تاثیری روی مودم میتونه داشته باشه؟
با چه دستگاهی میشه این امواج مضر برای انسان رو اندازه گیری کرد؟
------------------
سرعت داناود من بزور به 100 میرسه در حالیکه قبلا در روز این مشکل رو نداشتم و راحت تا 130-40 میرفت.مودم هم چندبار ریبوت کردم بازم همینه.حتی در سرورهای مختلف و با تعداد دانلود همزمان بیشتر هم بالاتر نمیره.راهی هست؟
راستش به خودتون و میزان حجم و دانلودی که نیاز دارید بستگی داره.من پارسال یکساله 512 گرفته بودم ،اعتبارم تموم شده بود و هر چند روز یک بار بایستی شارژش می کردم.سه ماه مونده بود اعتبار زمانیش تموم بشه به 2mg تغییر دادم چون به سرعت بالاتری احتیاج داشتم.جای شما بودم سرعتهای مختلف رو تجربه میکردم تا به چیزی که برام مناسبتره برسم.(چون سرعتها همیشه ثابت نمیمونه،ممکنه چند وقت خیلی خوب باشه اما تو یه زمان دیگه خیلی بد.(که همینطور هم شد).اما یک نکته رو هم طبق تجربه بگم سعی کنید طرح های بلند مدت با شارژ مالی زیاد رو انتخاب نکنید تا اگه لیمیت شد یا سرعت به هر دلیل پایین اومد زیاد متضرر نشید و امکان تغییر طرح تون رو داشته باشید.مبین نت با سیاستهای خاصی سرعتهایی ارائه میده که مشتریانش رو به مصرف بیشتر سوق بده.نمونه اش سرعت 2 مگ که روی 3 مگ بسته شده و برای تنها 100 مگ مصرف بایستی 1200 تومان پرداخت کرد.در این حالت حتی وبگردی هم باعث میشه کاربر همیشه نگران مصرفش باشه و دست به شارژ باشه.نقل قول:
طرح جمعه ها خیلی وقته متاسفانه برداشته شده!!!
کسی نیست این مشکل ما رو حل کنهنقل قول:
بیزار شدیم از این مبین نت
فکر نکنم این قطعی ها مربوط به کاربر باشه و باید از مبین نت پیگیری کنید فکر کنم!!!!:31:نقل قول:
سلام.بچه ها از اونایی که 2 مگ دارن یه سوال دارم.من الان سرعت 1 مگ دارم با اسپید تستی که گذاشتم و با توجه به اینکه افت سرعت معمولا ندارم اگر طرح 2 مگ بگیرم به نظرتون همون سرعت اسمی رو میده؟(مودم بیرونی دارم)
خیلی معلوم نمیکنه اما به احتمال زیاد بایستی سرعتتون فول بشه.می مونه شبانه که افت خودش رو داره!!!نقل قول:
چقدر افت سرعت داره تو شبانه؟ من وقتی افت سرعت دارم با ا مگ حدودا 1.3 گیگ میگیرمنقل قول:
این یکی دو هفته ای دانلود شبانه خوبی نداشتم.اما تاقبل از اون شبانه 7.2 گیگ دانلود میکردم.الان تورنت سرعتش خیلی کم شده ،توی 6 ساعت شبانه 1.2 گیگ.اما اگه چند تا کانکشن داشته باشم بین 5.5 تا 6 گیگ میشه حدودا!!!نقل قول:
بچه ها ی تورنت باز سرعت تورنت بیشتره یا لینک ای اپلود سنتر ا؟ مثلا اگه سید بالا باشه بعد چند تا سایت تورنت خوب معرفی کنید واسه فیلم و بازی اینجور چیزا...
خدا لعنتشون کنه!
یک مگ فعال کردم حالا سرعت از 50 بیشتر نمیشه!
دو مگ هم که در حد یک مگ بود!
من دارم اعتبارمو مصرف میکنم تا 512 60 گیگی بگیرم خیالمو راحت کنم!!!!!!!!!!!!نقل قول:
60 گیگ 6 ماهو میگی؟ اونکه اصلا نمیصرفه.چون طرح 512 ا ماه 20 گیگش 55 تومانه.6 ماه 55 تومان میشه حدودا 340 تومان که در ازای اون 120 گیگ حجم دانلود گرفتی ولی از طرح 6 ماهه نصفشو (60 گیگ) میگیری که قیمتش 240 تومانه یعنی فقط 100 تومان کمتر از اون.نقل قول: