هنوز هیچی معلوم نیستنقل قول:
Printable View
هنوز هیچی معلوم نیستنقل قول:
آقا این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"""
در جشنواره وایمکس (تا پایان ۳۱ شهریور ۱۳۹۴) هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری و دائمی وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۸ بامداد، رایگان خواهد بود.
این طرح شامل مشترکین مصرف آزاد نمی باشد.
""""
یعنی بعد این تاریخ دیگه حجم رایگان نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
حتی برای منیکه 4 ساله وایمکس گرفتم؟؟؟؟؟
دوستان مودم وایمکسمو 150 بفروشم خوبه ؟ مدل 105 هستش
در ضمن زنگ زدم به اپراتور برای فروش پرسیدم میگه باید به نام طرف بزنی اکانتت رو و نمیشه فقط مودمو بفروشی
ی شماره هم داد گفت مودمتو میتونی با مودم 3G و 4G تعویض کنی ولی خودش از جزئیاتش خبر نداشت ....کسی این کارو کرده ؟
الان یکساله که این طرح شبانه رایگان تمدید میشه .نقل قول:
اول مهر که شد دوباره میزنه تا آخر آذر ماه رایگانه :n02: تا حالا که اینطوری بوده .
درباره LTE هم باید بگم تا بیاد راه بیفته و همه شهرها ساپورت بشه و فلان یکسال حداقل طول میکشه .
الان همون سوال همیشگی پیش میاد :
اگر کسی الان طرح یکساله بگیره تکلیفش چیه ؟!
جواب : تا یکسال دیگه میتونه بدون مشکل استفاده کنه !
بنابراین وایمکس با این شکل و شمایل حالا حالاها پا برجاست ( نظر شخصی :n02: )
مودم های جیبی گیرندگیشون از مودم های معمولی کمتره.نقل قول:
شما مودمت رو دم پنجره بزار. یا جایی که هستی بچرخ بیشترین سیگنال رو پیدا کن همونجا بزارش.
2مگ باید تا 250کیلوبایت دانلود بده.
یک سوال
من طرح 3 ماهه 50 گیگ گرفتم 20روز دیگه 3 ماه تموم میشه....و 20 گیگ اضافه دارم..آیا میتونم حجم های اضافی را در طرح های دیگه انتقال بدهم یا نه؟
- - - Updated - - -
یک سوال
من طرح 3 ماهه 50 گیگ گرفتم 20روز دیگه 3 ماه تموم میشه....و 20 گیگ اضافه دارم..آیا میتونم حجم های اضافی را در طرح های دیگه انتقال بدهم یا نه؟
نه، حجمت میسوزه.نقل قول:
بزن دانلود مصرفش کن.
چرا بعد از این همه مدت ایرانسل نمیخواد شیر تعرفه ها شو باز کنه و سرعت اسمی رو حذف کنه ؟ بابا خیلی مسخره است .
الان یه ماهه متوجه شدم که نمیتونم تعرفه مو تغییر بدم به تعرفه ی جدید
چه قبل از پایان طرح قبلی چه بعد از پایان طرح قبلی
فقط طرح فعلی رو میشه همش تمدید کرد!
از دوستان کسی شاهد کاهش و نوسان شدید سرعت دانلود شده شده یا خیر ؟ (مخصوصا از سمت کرج)
بلهنقل قول:
ولی خب کاری هم مگه میشه کرد؟
هر بار هم زنگ میزنیم
میگن مودم رو جای مناسب بزارید و از این چرت و پرتا
قانون مزخرفی که بیاد بگه سرعت 2 مگابایت اگه دانلودش تا 32 هم بیاد یعنی مشکلی نداره
دیگه نمیشه از ISP توقع بیشتری داشت
دوستان حواستون باشه.ایرانسل طرح رایگان شبانه رو برداشته. الان چک کردم دیدم هفتصد مگ ازم کم شده.
چیییی . ای بابا . وایمکس موندن نداره پسنقل قول:
که زدن تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) ترافیک مصرفی رایگان دارن!!!
منم دیشب حدود 900 تا دان کردم که ازم 200 تا کم شده...
فکر میکنم بخاطر تغییر ساعته...
من ساعت رو به روز کردم ( کشیدم عقب ) ولی انگار اونا نکردن و همون ساعت قدیمه و از اینور یه ساعت دانلودم حجم مصرف کرده!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
که زدن تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) ترافیک مصرفی رایگان دارن!!!
منم دیشب حدود 900 تا دان کردم که ازم 200 تا کم شده...
فکر میکنم بخاطر تغییر ساعته...
من ساعت رو به روز کردم ( کشیدم عقب ) ولی انگار اونا نکردن و همون ساعت قدیمه و از اینور یه ساعت دانلودم حجم مصرف کرده!!!!!!!!!!
ممنون از لینکتون. پس باید زنگ بزنم بهشون. نه هفتصد مگ رو برای شش ساعت دانلود کم کرده ازم
طبق بیانات سایت ایرانسل :
در جشنواره وایمکس (تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری و دائمی وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۸ بامداد، رایگان خواهد بود.
-----------------------------------------------------------
ایرانسل به وضوح و آشکارا مشخص کرده تا کی شبانه رایگان میده و بعد از اون باید منتظر LTE بود .
با این توضیح که مطمئن باشید ایرانسل برای LTE شبانه رایگان نخواهد داد .
با مثال زیر میشه بر این مورد تائید گذاشت :
تعرفه ی شبانه 3G ( بیست و چند گیگابایت یکماهه ) که بعدا حذف شد !
اما همانطور که میدونید ایرانسل مدتی هست که هر شش ماه طرح رایگان شبانه رو تمدید میکنه.نقل قول:
ممکنه بعد از فروردین باز هم تمدید کنه. شاید چون میفتاده تو تعطیلات عید نگفته تا آخر اسفند!
یادمه مدیرعامل ایرانسل تو یه جا مصاحبه کرده بود از کلمه "LTE ثابت" استفاده کرده بود. یعنی احتمال داره مودمی ارائه کنه که جیبی نباشه و مثل مودم های رایج وایمکس ثابت استفاده بشه. البته منظورم از ثابت مثل همین مودمهای Fmm130 و Bm632w هستش که درسته قابلیت حمل و نقل داره، اما عملا به صورت ثابت استفاده میشه.
ولی خب عقل و منطق میگه اگه سرعت بالا باشه، شبانه رایگانی هم در کار نخواهد بود. شما فکر کن سرعت بالای 8مگ شبانه نامحدود داشته باشه ملت اینترنت رو غارت میکنن! یهو یک سال بعدش گوگل اعلام میکنه کل محتوای اینترنت روی هاردهای ایرانی هاست!!
نقل قول:
میدونید چرا میگم بعد از اون تاریخ شبانه برداشته میشه ؟
دو تا دلیل دارم :
اول اینکه چرا 20 فروردین ؟! چرا اول اردیبهشت 95 نه ؟ چرا آخر اسفند 94 نه ؟!
تا جایی که یادمه ایرانسل همیشه میزد مثلا آخر آذرماه ، آخر شهریور ماه . هیچوقت تاریخ نمیزد .
دوم اینکه تا اونجا که یادمه سه ماه به سه ماه تمدیدش میکرد نه اینکه یکدفعه شش ماه و بیست روز تمدید کنه .
نمیشه ازین دو مورد به عنوان مدرک قطعی نام برد و نمیشه اثباتش هم کرد اما اینطوری به نظر من میاد .
برای LTE هم صد در صد همینطوره ، شبانه نخواهد بود وگرنه به قول شما ملت اینترنت را شخم میزنن :n02:
البته امسال هم زده بد 20 فروردین 94اگر یادتون باشه.
امروز زنگ زدم ایرانسل و گفتم دیشب هفتصد مگ توی ساعت رایگان از حسابم کم شده و بعد گفت طرح تمدید شده که نباید کم بشه. بعد از پنج دقیقه که منو پشت خط نگه داشت اومد گفت ریز مصارفتون بروز نشده فردا زنگ بزنید
دوباره امروز صبح که بیدار شدم دیدم پونصد مگ. دانلود شبانه ازم کم شده. ساعت هفت و نیم صبح زنگ زدم و گفتم این دومین شبه داره کم میشه از حسابم حتی الان که هنوز ساعت هشت نشده خودتون چک کنید ببینید داره کم میشه. میگه حساب که شما که بروز نشده روی 31 شهریور مونده از کجا فهمیدی؟ میگم خوب باقیمانده رو دارم چک میکنم. میگه نه صبر کن بروز بشه که ساعت به ساعت استفاده رو بزنه و بعد اکر پول کم کرده بود برمیگرونیم. واقعا نمیدونم چی بگم از این دزدی توی روز روشن.و کظی هم پاسخگو نیست و یک گیگه من توی دوشب پرید و فعلا نمیتونم دانلود کنم
کاملا دروغ میگن. بازم زنگ بزن اگه پیچوند بگو شکایت میکنم . مردم ساده و خر نیستن که میگید بروز نشده . پس کنترل حساب برای چیه که میگید . نشد تو 195 شکایت کن کامل توضیح بدهنقل قول:
سلام
من مودم وایمکس ایرانسل دارم Bm632w
امروز خورد زمین و 2 تا از LED هاش که آنتن رو نشون میده روشن نمیشه دیگه
آنتن 2 و 5
میخواستم ببینم توی کرج کسی جایی رو میشناسه که ببرم این رو برام درست کنه ؟
سلام بر دوستان عزیز
من با مودم وایمکس ایرانسل INDOOR مدل WIXFMM 130 به نت وصل میشم حسابم256 یکساله 1گیگ هستش.
حالا یه سواG دارم: که 128 داشتم (و البته یک ساله که 256گرفتم) اما از همون روز اول هیچ تغییری تو سرعت ندیدم. تو گوشه سمت راست ویندوز هم که STATUS رو میبینم زده54مگابیت برثانیه تو سایت SPEEDTEST هم تست کردم جواب این شد:
PING=73ms
download speed=0.24Mbps
upload speed=0.13Mbps
1.حالا من نمیدونم سرعت 256 هست(البته فکر کنم چون شیر میشه از این کمتر باشه) یا 54 یا...؟
2.با استناد به سایت SPEEDNET سرعت خیلی پایینه؟
3.سرعت شما چه طوریاس؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
سرعت شما 256 کیلوبیت هست. یعنی اینکه سرعت دانلود شما 32 کیلوبایت است.
شما برای اینکه سرعت دانلود سرویستون متوجه بشید هر سرعتی که داشتید باید تقسیم به 8 کنید.
برای مثال سرویس 256 کیلوبیت تقسیم به 8 بشه میشه 32 کیلوبایت.
32 سرعت دانلود شما هست.
نتایج سایت اسپید تست با توجه به سرویس شما کاملا درسته.
54 مگابیت سرعت اتصال وایرلس شما به سیستم هست نه سرعت اینترنت.
در کل در وایمکس ایرانسل پهنای باند اسمی هست یعنی شما هر پهنای باندی که خریداری کنید سرعت دانلودتون بر طبق همون پهنای باند هست.
128 کیلوبیت = 16 کیلوبایت
256 کیلوبیت = 32 کیلوبایت
512 کیلوبیت = 64 کیلوبایت
1024 کیلوبیت ( 1 مگابیت ) = 128 کیلوبایت
2048 کیلوبیت( 2 مگابیت ) = 256 کیلوبایت
نقل قول:
سلام
البته ظاهرا طرحی وجود داره که پهنای باند 128 رو بصورت 1:1 ارائه میده که اگر درست باشه باید سرعت دانلودتون 128 باشه. دوستان اگر تائید کنن ممنون میشم. من تو تغییر تعرفه نتونستم بفهمم کدوم گزینه این طرح رو شامل میشه.
بله اسم طرح 128 ویژه هست که فقط در استان های آذربایجان شرقی خراسان رضوی و فارس ارائه میشه.نقل قول:
با تشکر از دوستان خصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
یعنی اگه من این بار موقع شارژ حسابم 128 انتخاب کنم بهتره؟ من تبریزم.
سرویس 128 ویژه انتخاب کنید نسبت به 128 معمولی پهنای باند بیشتری داره.نقل قول:
چند تا سوال داشتم ممنون اگه کامل جواب بدید!
1. وایمکس همچنان دانلود شبانه رایگان داره؟ تو سایت چیزی نیست! اگه هست چند تا چنده؟
2. سرویس 128 ویژه سرعت دانلودش چنده؟ شبانه چنده؟ ( شبی چند گیگ دان میشه کرد؟) 512 چطور؟
3. وضعیت پینگ چطوره؟
من یه مودم usb دارم، پارسال که استفاده میکردم با آنتن 30-60 ، یهو چراغ قرمز میشد و باید دستی دی سی میکردم و دوباره وصل میکردم!
الان جابجا شدم ، آنتن 83-100 بدون شارژ وارد سایت ایرانسل شدم، یا همین آنتن بازم این مشکل بود... راهی هست درست شه؟
من نمیدونم این وایمکس نمیخواد سرعت اسمی رو حذق کنه و سرعت بالای 2 مگ بده !!!! مسخرس خدایی
اینجا کسی سر نمیزنه؟
طبق این لینک از 2 تا 8 صبح رایگانه.نقل قول:
128 ویژه تقریبا در حد 1 مگابیت هست.و سرعت سرویس 512 دقیقا 64 کیلوبایت هست.
پینگ وایمکس زیاد جالب نیست هر پینگی که الان دارید با مودمتون با سرویس های دیگه هم به همین صورته.
چون با تغییر مکان هم مشکل حل نشده احتمالا مودمتون مشکل داره.
ممنون!
دفعه قبل تو قسمت فرکانس مودم یه فرکانس رو حذف کردم، خود به خود درست شد اما چون کلا 1 ماه از وایمکس استفاده نکردم، دقیقا یادم نمیاد که چی کار کردم!!!! کسی با قطعی مشکل نداشته؟
- - - Updated - - -
ممنون!
دفعه قبل تو قسمت فرکانس مودم یه فرکانس رو حذف کردم، خود به خود درست شد اما چون کلا 1 ماه از وایمکس استفاده نکردم، دقیقا یادم نمیاد که چی کار کردم!!!! کسی با قطعی مشکل نداشته؟
- - - Updated - - -
ممنون!
ممنون!
تو قسمت wimax گزینه edit بزن درستش کن فرکانس رونقل قول:
چند روزی هست خیلی افتضاح شده خصوصا تو تلگرام و حتی باز کردن وب سایت. تلکرام کی هی قطع میشه. دوستان شما مشکلی ندارید ؟؟
تصمیم گرفتم همین 512 شش گیگ 3 ماه رو بگیرم، فقط به دلیل دانلود شبانه! شبی 6 ساعت تایم داره و باید 1.2 گیگ دانلود بده... به نظر شما امیدی هست که 1 گیگ بده؟ آیا کسی هست که استفاده کنه؟ هفته ای 3-4 گیگ کافیه... هر شب دانلود ندارم....
تصمیم گرفتم همین 512 شش گیگ 3 ماه رو بگیرم، فقط به دلیل دانلود شبانه! شبی 6 ساعت تایم داره و باید 1.2 گیگ دانلود بده... به نظر شما امیدی هست که 1 گیگ بده؟ آیا کسی هست که استفاده کنه؟ هفته ای 3-4 گیگ کافیه... هر شب دانلود ندارم....
آره میده.نقل قول:
من 512 داشتم. میانگین ساعتی 200مگ رو میده.
دیگه حساب کتاب با خودت.
البته سیگنالت هم خوب باشه.
تایید میشه مخصوصا تلگرام.نقل قول:
جالب اینجاست که 3G ایرانسل هم با تلگرام مشکل داره و قطع و وصل میشه و ارسال و دریافت خیلی کنده.