حالا من یه چی بگم بخنیدم دور هم
من دیروز به اندازه 20 دقیقه سرعت دانلودم 2.5 مگابایت بود با eco 128 :31:
Printable View
حالا من یه چی بگم بخنیدم دور هم
من دیروز به اندازه 20 دقیقه سرعت دانلودم 2.5 مگابایت بود با eco 128 :31:
یکی تحلیل کنه !
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eco 256
منم پست اون آقا رودیدم کلی نعجب کردم, برام سواله کدوم منطقست چون برای ما که شبا سرعت خیلی پایینه!نقل قول:
ولی الان با تورنت تست کردم دیدم داره با 200 میگیره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه همین تورنتو شبا میذارم سرعتش به 5 نمیرسه...من ساده رو باش با تنظیمات تورنت اینقدر ور میرفتم...
بعد روزانه رم رایگان کنن!!:27:نقل قول:
آمنه!:31:
از چه نظر ؟ :31:نقل قول:
برای eco 128 که عادیه
نتیجه تست من با سرور kuwait به جای baku که فاصلم رو هم میبینید
نقل قول:
منم مشهدم والان همونطور که در چند پست قبل هم گفتم دارم با 240 تا 252 دانلود میکنم ولی سرعت در شبانه کاهش پیدا میکنه و حدود 120 میشه.
البته کاملا معلومه که اتفاقیه چون بعضی موقع ها سرعت عادی میشه الان واسه دوستم که توی همین مرکز مخابراتی منه, سرعت عادیه.
فقط می تونم بگم :18::18::18::18:نقل قول:
منم اکو 128 دارم .downstream من الان رو 2268هست . سرعت داونلودم 220_250:18::18:
برا من از دیروز اینجوری شده. ولی دیشب نتونستم داونلود کنم تاخود صبح قطع بود.:13:
من توصیه میکنم روش زیاد مانور ندین . چون ممکنه مخابراتی ها با خبر بشن.:10:
منم مشهدم سرعت متوسط شبها 220 هست دیشب 4.7 گیگ دانلود کردم قضیه چیه ؟
اینم تست سرعتم
منم موافقمنقل قول:
حدا بده شانس!!! نه به ماله ما که شبا 800 مگ هم دان نمیکنه نه به اینا که 4.5 گیگ دان میکنن!:41:
منتظر انجام رانژه
وصل که شد بر می گردم:31:
خدا بتون شانس بده برو بچ مشهد!
ای کاش اصفهان هم اینطوری بشه:31:
سرعت من که هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده
اکو 512-اصفهان
اینطور که فهمیدم مشهد سرعتش رفته بالا پس بعدش نوبت اصفهان حالا چرا این حرفو میزنم چون برا سرویس 2 مگ اول برا مشهد را انداختند بعد بر اصفهان
نظز:دوزار بخور اش به همین خیال باش:20:
موفق باشید
مگه شاتل سرویس 2 مگ هم داره؟نقل قول:
بله سرویس 2 مگ هم دارد ولی دانلود شبانه ندارد قیمتشم 24 تومنهنقل قول:
موفق باشید
چشمات که شور نیست ؟!!:31:نقل قول:
خدا کنه همین طوری بمونه
سرویس 1 مگ چی؟نقل قول:
کجای سایت شاتل نوشته؟
من ندیدم
ممنون
2مگ را چون فقط مشهد و اصفهان میدن توی سایت ننوشته ولی 1 مگ (ART8)را نوشته اینجا...نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/index.html
خوب 2 مگ اصلا اکو هستش
نه آرت
اگر سرعتا همین جوری میمونه منم برم به جای صبا از شاتل بگیرم(من مشهد هستم)
کلا هر کدوم چند باشه خوبه؟ نرمالش چند باید باشه؟نقل قول:
برای 256 اکو دانلودش 0.26 و اپلودش 0.12 خوبه!نقل قول:
که برای شما از 0.26 هم بیشتره! که خوبه!
چرا اینجوری شده؟نقل قول:
سلام به همه ی بچه های شاتلی ، خیلی وقت بود سر نزده بودم ! این شاتل دیگه داره خیلی شرمندمون می کنه ، از تابستون تا الان 128 من 512 است ! 128 Eco ! حتی یه بار تغییر سرویس دادم ، ولی دو باره برگشتم دیدم همونن 512 مونده .
سرعت دانلود در هر ثانیه : 60 کیلوبایت ! :دی
چرا اینجوریه ؟ :-/
این همه دوستان مشهدی نوشتن که داون استریمشون 2 مگ شده! و سرعت دانلودشان 250 هست!نقل قول:
مگه بده؟! کاکو...نقل قول:
برای رقابت....
مشهد که شده 2 مگ....
این نامردیه چرا سرعت ارت رو زیاد نمیکنن؟؟؟نقل قول:
ایشالا همه را زیاد میکنن:20:نقل قول:
فعلا بعد از 128 نوبت رسیده به 512
1 چیز دیگه هم هست چون art پنجشنبه و جمعه هم رایگانه اگه سرعت را زیاد کنن خیلی ضرر میکنن:46: به عبارتی شما خیلی سود میکنین:31:
سلام
خب مودم am 602 من امروز به لطف pedram_sad زنده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تشکر فراوان)
اما یه مساله ای هست :
برای کانفیگ قسمت اینترنت پروتکل طبق آموزش شاتل ، باید دستی کانفیگ شه و من هم دستی کانفیگ میکنم و اگه رو اتومات بزارم کار نمیکنه !
ولی در مودم tp link 8811 می تونم روی اتومات بزارم و راحت وصل میشه
حالا مشکل اینه که وقتی آی پی رو دستی وارد میکنم ، بعضی لینکا با تاخیر باز میشن
به نظرتون راه حل چیه؟
vroom جان من حتی حاضرم دانلود رایگان 5شنبه جمعه هارو بردارن اما با سرعت 2 برم اینترنت من سرویسم خودش 18 گیگ ترافیک داره بسه دیگه!!!!:31:نقل قول:
manam mashhadam rooza ba hamun 230-40 download mikonam vali shaba az downloadam az 15 bishtar nemishe:9::9::9::9:کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(15).gif:9::9:
احتمالا شاتل این کار رو کرده تا بتونه تو مشهد با صبا رقابت کنه. چون اونطوری که چند ماه پیش تو تاپیک مشهد خوندم بچه هایی که از صبا اشتراک داشتن شبی چند گیگ دانلود میکردن حالا رو نمیدونم
شاتل مشتری خوشدو تو مشهد داره
نیازی به این کار نداره
آقا من فکر کنم دلیلش اینی که الان مینویسم باشه! :
امروز با یکی از مسولین مخابرات شهرمون صحبت میکردم گفت ترافیک مرکز آمل بالاست و نامه گرفتیم تا یکشنبه پهنای باند آمل رو بالا میبریم و مشکلات حل میشه! فکر کنم پهنای باند شهرایی که مشکل داشت رو بالا بردن واسه همین سرعتا بعضی وقتا که ترافیک کمه فضایی میشه!
با این وضعیت ترافیکت سر دو سه روز فرت! گرچه ترافیک اضافی برای ART خیلی ارزونه!نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز من پهنای باند محدود شدست شما تا یه اندازه ای حق استفاده داری تو تنظیمات مودمتو نگاه کن UPstream و downstream محدودت میکنه
به نفعشونه یه حالی هم به ارت بدن .......:31:
همین حرفم برا سرویس 2 مگ بود که میگفتند میخواد با صبا رقابت کند ولی چند روز بعد تو اصفهان هم راه افتادنقل قول:
موفق باشید
سرعت من وحشتناک شده تقریبا 20 برابر
از مشهد