نقل قول:اونایی که میگن شاتل ، اون قانون من دراوردی محدودیت دانلود هم یادشون باشه.:31:نقل قول:
Printable View
نقل قول:اونایی که میگن شاتل ، اون قانون من دراوردی محدودیت دانلود هم یادشون باشه.:31:نقل قول:
اگه واقعا همينطوري باشه كه دوستتون گفته من همسين امروز از انديشه جمع ميكنم.ولي اشتباهي شده...سرعتش اونقد نيسنقل قول:
اگه مطمئن شدي خبر بده بيايم
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
تعرفه رو از سايتش ديگه.نقل قول:
البته قيمتاش خيلي خوبه
همون سایتشو بگین ممنونتونم :31: راستی سرعت واقعیه اینترنت رو از کجا میشه دید ؟ بچه ها میگن اونی که idm نشون میده ملاک نیسنقل قول:
idm نشون میده دیگه ...نقل قول:
همون fup دیگه حداقل شبانه 1.2 گیگ میزاره دانلود کنی.ولی الان اندیشه جوری شده 350 مگابایت دانلود میکنه.زنگ زدم پشتیبانی میگم اینطوریه میگه چون فقط اون ساعت افت سرعت دارین به خاطر ترافیکه.گفتم به روح اعتقاد داری؟!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندر حکایت کندی سرعت شبانه اندیشه و کلا همه اونهائی که با واسطه مخابرات از زیرساخت اینترنت دارن اینه که راس ساعت 2 صبح ترافیک همه این مشتریها رو به طرز فجیعی با هم به اشتراک میزارن و نتیجش اون چیزیه که هر شب شاهدش هستیم , جالب اینه که شاتل هم در اون ساعت مشکل پینگ داره و حدود 400 میلی ثانیه پینگش میره بالا تا حدود ساعت 3 و نیم صبح , حالا نمیدونم پهنای باند مملکت مشکلی داره؟ با این اوضاع تحریم های بانکی زیرساخت چطوری به سرویس دهنده هاش پول پرداخت میکنه ؟ آیا برعکس اون چیزی که گفته بودن که پهنای باند زیاد میشه , کم شده ؟ مشکل چیه ؟ من هم سرویس اندیشه دارم و هم شاتل , روزها مثل هم هستند ولی از ساعت 2 صبح این اختلاف مشاهده میشه امیدوارم زودتر مشکل برطرف بشه.
پ.ن: این رو از این جهت عرض کردم چون بازی آنلاین میکنم با خیلی از دوستان در اقصی نقاط ایران در ارتباطم , تمامشون که از مخابرات سرویس دارن دقیقا همین مشکل رو دارن حتی در طول روز.
ببين اينجا جواب ميدن؟نقل قول:
سايتش باز نميشه نميدونم چرا.نقل قول:
رشت، میدان صابرین ساختمان جاوید
تلفن: 7235556
واسه سرعت واقعي و مديريت ارتباطاتت از اين برنامه رايگان و فارسي و كم حجم و ساده استفاده كن.
سمت چپ سايت هم نسخه پرتابلش و هم نسخه نصبيش واسه دانلود هستش.
همه این مشکلا کم بود ، مشکل قطعی س*ا*ک*س هم اضافه شد. مال من یک روز قطعه. با پشتیبانیش در تماس بودم ( آدم درستیه و پشتیبانیش حرف نداره و کم فروشی نمیکنه ) میگه کلیه و برای بعضی ها قطعه و بعضی ها مشکلی ندارن.دوستانی که از این سرویس استفاده می کنید ، همچین مشکلی دارین؟
الان یه روزه که قطعه.
چه جالب این برنامه نشون میده اون مدت که کانکت بودی چه میزان حجمی مصرف شده ؟؟ یا من اشتباه فهمیدم ؟نقل قول:
اگه این جوری باشه ها این دفعه مچ اندیشه رو میگیرم همش شارژم هاپولی میشه :31:
بله میتونین.البته du meter هم همین کار رو میکنه.نقل قول:
دوستان رشتی شرکت صبا نت هم از چند روز قبل تو رشت نمایندگیش رو فعال کرده
اگه کسی خبری داره لطفا اطلاع بده
مطمئنی؟من که تا حالا تبلیغی ازش ندیدم.حالا میدونی کجای رشته؟نقل قول:
مثل اینکه یه خبرایی هست.نقل قول:
دوستان الان نامحدود 256 یا 128 کدوم شرکت خوبه؟
خط 5
واسه شرکت
الان واسه خونه دارم 1 مگ از اندیشه
تجربه خودتون رو از سرویس های نامحدود بگین
256 نامجدود اندیشه سرعت دانلودم 60 هستش خط 8 ولی بهم حال نمیده شب 30نقل قول:
128 نامحدود 30 شب 16
شاتل نامحدود 128 سرعت 30 که همون مسخره بازیشو داره
البرز :2::2::2::2::2::2::2::2::2: 128 نامحدود 16 شب 16
بقیه جاها رو امتحان نکردم فعلا همین اندیشه هستم با 256 نامحدود چون من بیشتر اهنگ دانلود میکنم به کار من میاد روزی 3 تا فیلم هم با حجم 900 دانلود میکنم ولی نباید دلمون با اینا خوش باشه چون سرعت دانلودمون 1 مگا هم بدن بازم عقب مونده ایم
پارس وی 128 محدود خط 3 110 همین رنج
پارسی وی 256 محدود خط 7 200 تا فیکس شبانه 115 تا 120
اینها برای خونه فامیلهام بودش که امروز تست زدم .
برای خودم نامحدود اندیشه 128 خط 7 اینه
شاتل در 2 شب گذشته , ساعت 2:30 بامداد
پنجشنبه
جمعه
سلام
اگر بخوایم سرویس اندیشه رو اینترنتی برای رشت یا بخش سنگر شارژ کنیم به کدوم آدرس باید مراجعه کنیم؟؟
بچه ها چطوری میفهمین که جزو کدوم خط هستین؟ ما مرکز مخابراتیمون شهدا هست...خط چندم محسوب میشه؟ ( پیش شماره 225 )
بعدش من یکی از دوستام که رودسر هست اینترنت 512 مخابرات رو از اندیشه که خدمات مخابرات دست اوناس گرفته و خیلی راضی هست ماهی هم 21 تومن میده و سرویسش نامحدود هست به خصوص میگه که پینگش خیلی ثابته و تایم اوت نداره و راحت میتون تو سرور های خارجی Wow و یا بازی های دیگه انجام بده...من که 128 دارم پدرم در اومده با این تایم اوت و پینگ بالا و سرعت و نوسانات نت...میخوام ببینم که پورت های مخابرات تو رشت چطوریه ؟ کسی امتحان کرده؟ 512 رو بگیرم میشه ارش راضی بود ؟ ( راستی رفیقم با همون 512 نامحدود 70 تا 80 هم سرعت دانلود داره ولی پینگ واسه من خیلی مهمه تا سرعت دانلود ) .
واسه رشت ميشه:نقل قول:
rasht.askiran.com
براي هر شهر اول اسمشو بايد بنويسي
مثلا فومن ميشه:
fooman.askiran.com
خط 2 ميشهنقل قول:
رقم اول شمارتون.
پينگ و كيفيت ربطي به سرعت شما نداره.
كيفيت خط و مخابرات و شبكه و شركت اينترنتي(كلا) تو محل دوستتون خوبه.
ولي تو رشت و مركز شما خوب نيست.
یعنی به نظرت من 512 مخابرات رو نگیرم و همین 128 نامحدود رو شارژ کنم؟ بعدش اینکه سرعت 512 مخابرات تو رشت هم همی 20 تا 23 تومنه یا بیشتره؟
در مورد مخابرات من اطلاعاتي ندارمنقل قول:
پستا ي قبلي همين تاپيكو بخون ببين چيزي گيرت مياد
من که بهشون زنگ زدم گفتن تعرفه های ما با مخابرات یکی هست و واسه اونا دست ماست...فکر کنم همین سرویس های 1 به 10 باشه که جدیدا اضافه شد...الان قیمت 512 رو نگاه کنید:
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک نامحدود با اشتراک 1 به 10در 1 ماه (204800 ريال + آبونمان)
یعنی این بین 10 نفر به اشتراک در میاد...حالا به نظرتون این رو بگیرم بهتره یا همون 128 نامحدود رو شارژ کنم...مساله پینگ هم واسم مهمه ولی اگه واقعا از اون 128 نامحدود یکم هم بهتر باشه همینو میگیرم...کسی تو رشت هست که این سرویس رو داشته باشه و بگه ارزش داره یا نه؟ هر چند همون 128 هم اختصاصی نیست و بین چند کاربر فکر کنم share بشه .
به نظر من سرویس 128 نامحدود اندیشه هیچ جا به درد نمیخوره مگه این که بخای فقط page باز کنی چت :19:نقل قول:
پس جریان چیه بعضیا میگن سرعتشون 200 ه.نقل قول:
تا به چشم نبینم باورم نمیشه / من از 4 نقطه رشت مطمئنم 128 نا محدود سرعتش رو 30 تا 70 می چرخه چه بسا پایین تر
مگه این که بعد از عید تغییر کرده باشه
128 نامحدود خط 7 هم عکس گداشنم هر روز هم گذاشتم برای ما 240 تا راحت میده
همه شانسی هستش . نمیشه نداره حرفه .
من هم چند ماهه 128 نامحدود دارم سرعت 30 تا 50 هست بالاترم نمیره...یکی این 512 که 1 به 10 هست رو تست کنه ببینه چطوره..ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه...یه خط 512 بین 10 نفر share شه از همین 128 نامحدودم باید وضعش بدتر باشه .
مثه اینکه داره روال میشه این پینگ افتضاح شاتل بعد از ساعت 12-1 شب
شنبه صبح ساعت 1:30
و همین الان
نقل قول:
سرویس های اشتراکی چیزی نداره جز اعصاب خراب برای کاربر
بهتره اصلا سمتش نری
گول قیمت کمش رو نخور
البته ping مخابرات خیلی خوبه
فعلا چون bw کافی داره مشکلی نداره
سرویس اینترنت شرکت گیلانت با نمایندگی شرکت pap داده گستر عصر نوین( نوین نت) در سراسر استان گیلان در بیش از 45 مرکز آماده سرویس دهی میباشد
لازم به ذکر میباشد این شرکت با داشتن مجوز ISDP امکان فروش پهنای باند به کلیه نهاد ها ISP ها و.. را خواهد داشت
از مزایای این سرویس میتوان به قیمت بسیار مناسب.انتقال حجم به ماه بعد و همچنین استفاده از فیبر نوری برای انتقال پهنای باند در کلیه مراکز و تامین پهنای باند از شرکت زیر ساخت اشاره نمود.
استفاده از هدیه برای خرید های 40 و 100 هزار تومان به بالا که شامل دریافت مودم رایگان میباشد
تنها سرویس دهنده پهنای باند 4 مگابیت در استان
شهرها
رشت –لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه-عباس آباد و لوندویل آستارا-شلمان ( املش)-رودبنه( لاهیجان
تلفن تماس:01317224776
تلفن:01413233007
باز این اندیشه چه مرگش شده خدا شاهده همین صفحه رو به زور باز کردن ده بار رفرش کردم انزلی هستم خط 128
تو این هفته چنتا کنفرانس دارم مطلبم نمیتونم سرچ کنم اه
برای منم ترکیده بود سر ظهر هم که کلا قطع شده بود !!!!نقل قول:
دیشب از 1 تا 7 فقط 300 مگ دانلود داشتم / مثل اینکه کوسه ها دوباره کابلا رو بریدننقل قول:
:19:
نقل قول:نقل قول:خوب الان که من دارم دانلود میکنم سرعت خوبه. امروز صبح و بعدازظهر هم خوب بوده. سرعت رو 45 ثابته. پینگ خوب که من هرگز از گیلانت ندیدم. روی 500 تا 600 میچرخه.نقل قول:
فکر کنم زنگ زدم و گفتم میخوام جمع کنم ، اثر کرده.:31:
البته همه شرکتا الان زرنگ شدن . شبا سرعت رو میارن پایین. ساعت 1 به بعد روی 16 تا 20 میچرخه.:2:
گیلانت-خط 4-256 نامحدود.:10:
ماله منم این تایم مشکل ندارهنقل قول:
ولی هر شب 1500 مگ دانلود میکردم دیشب 300
ساعت 1 شب که میگذره سرعت دانلود من میشه 2...انگار نه انگار یه دقیقه پیش 100 بود..!!!!!
خوب گیلانت احتمالا از یه جای دیگه میگیره که واسه شما ها مشکل پیش نیومده ولی از اون زمانی که اندیشه داشتم یا از تبریز میگرفتن یا از قزوین که خدا رو شکر فعلا پوکیده خدا بهشون خیر بده از دست این دزدها :2:نقل قول:
الان زنگ زده بودم اندیشه گفتم سرعت از صبح مشکل داره گفت مشکل از طرف ما بوده گفت که مودمم 8 ساعت یکسره روشنه بعد از این مشکل رو حل کردیم ای پی ها عوض شده ولی چون مودم شما روشن بود هنوز ای پیتون چنج نشده منم خاموش کردم (20مین) بعد الان درست شده خدا رو شکر به زنم به تخته بد نیست :46:
سلام خدمت همشهریا و هم استانی های گل
دوستان در جریان هستید که مخابرات گیلان اقدام ارائه اینترنت با حجم نامحدود کرده بود
قیمتها و کیفیت سرویس بسیار عالی بود
تا اینکه اندیشه سبز که امیدوارم با صاحبش گور بگور بشه ایشالله .. دست گذاشت روی ADSL مخابرات
من دو ماه خط یک مگ نامحدود داشتم ماهانه 40.000 تومن میدادم ، سرعت عالی تا 140 میرفت
ولی این شرکت بی پدر که نمایندگیش رو به دست گرفت همین خط 40 تومنی رو تعرفه گذاشت 270 هزار تومن!!!
شکایت کردم ترتیب اثر ندادن...
میگین چیکار کنیم؟
یقه کیو بگیریم آخه؟
------------------
این نت مخابراتی پنل کاربری نداره؟؟