سونی یک تعمیرگاه و نمایندگی مجاز توی خیابان جمهوری تهران داره ، که متخصصینش هم ژاپنی هستند . ببرید اونجا .نقل قول:
سونی یک تعمیرگاه و نمایندگی مجاز توی خیابان جمهوری تهران داره ، که متخصصینش هم ژاپنی هستند . ببرید اونجا .نقل قول:
كسي پي اس پي كپي خور دايم براي فروش نداره اسليم و فت فرق نميكنه فقط تميز باشه
كسي پياس پي براي فروش نداره خريدارم مدل فت يا اسليم فرق نميكنه فقط تعميري نباشه تميز باشه
سلام
يه نفر براي من يه دونه psp كادو اورده و منم چيزي ازش سر در نمي يارم و من از دوستم مموريش رو گرفتم كه توش پر بازي بود اما psp من هيچ كدوم از اون بازي ها رو نشون نمي ده
اگه ميشه راهنمايي هاي لازم و نكات قابل توجه را ارسال كنيد
راستش خيلي دلم مي خواد بازي كنم ولي نمي تونم از دوستم هم 6 تا دي وي دي بازي گرفتم ولي اصلا ساپورت نمي كنه
مدل psp هم فكر كنم 2000 باشه
يه دونه رم 8 گيگ هم دارم كه وقتي مي زارم تو psp نمي خونه رم رو و فقط چراغ مموري چشمك مي زنه ولي رم 128 رو مي خونه
خوب دوست عزيز اول ببين دستگاه كپي خور دايم هست يا موقت اگه موقت باشه خاموش روشن كني سيستم رو ميپره باز بايد كپي كنيش بعدش فريمور دستگاه بايد بر باشه تا بخون بازي ها رونقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اینجا جای مطرح کردن این موضوع نیست.
یه سر بزنید به سایت زیر....
کد:http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=34
ممنون استادنقل قول:
شما اول ببینید سری دستگاهتون چی هست؟ 1000,2000,3000نقل قول:
بعدش از قسمت settings>system settings>system information>system software
ببینید فرمویرش چی هست؟
در مورد مموری هم 8 گیگ رو ساپورت میکنه . ایکون مموری استیک رو زیر منوهای فیلم و موسیقی و بازی نشون میده؟اگه نشون میده برای اطمینان یه بار با خود PSP فرمتش کنید بعد یه فایلی مثل عکس رو امتحان کنید ببینید جواب میده؟
روي جعبش نوشته psp-2003pbنقل قول:
توي اين قسمتي هم كه گفتيد رفتم و نوشته system software version 4.01
در مورد مموري هم اصلا مموري رو نمي خونه و فقط چراغش چشمك مي زنه و من نمي تونم فرمتش كنم ولي 128 رو مي تونم هر كاري باهاش بكنم
psp رو آپدیت که نکردید؟ با umd و ...نقل قول:
اگه ورژن دستگاهتون از اول 4.01 بوده اسلیم با بردهای جدید هست TA-088 v3
آموزش کپی خور کردنش تو همین انجمن هست من خودم چون از اسلیم های سری قذیمی تر دارم امتحان نکردم ولی راهنمایی ها گویا هست. (در هر صورت برای بار اول پیشنهاد میکنم بدید جایی براتون کپی خورش کنند)
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
در مورد مموریتون هم رو pc امتحان کردید؟ کار میکنه اونجا؟ (ممکنه اشکال از مموری تون باشه, اگه گارانتی داره که به اون جا مراجعه کنید. در غیر اینصورت دیگه با pc فرمت کنید.)
دوستان من psp 3000 دارم که 6.20 هستش
از امروز و فردا واسه ی ____ 6.20 خسته شدم
میخواستم ببینم میشه یه روشی به من پیشنهاد کنید که من بتونم downgrade کنم به 5.3؟؟؟؟؟
یک روش جدید به شما معرفی می کنم که PSP خود را دانگرید کنید .نقل قول:
1 . ابتدا به مغازه مراجعه کنید .
2. PSP خود را بفروشید .
3. یک PSP کپی خور بخرید .
حالا هم PSP دانگرید شد هم فریم ویر :31:
نه من اصلا اپديت نكردم و از همون اول هم همين بودهنقل قول:
مموري رو حدودا 5 دفعه psp خوند و ديگه از اون موقع به بعد نه ديگه psp و نه كامپيوتر
فكر كنم مموري چيني بوده باشه 10 تومن خريدم
يعني شما مي گيد من بدم بيرون كپي خور كنه؟؟؟اونجا ها مطمعنه
اگه يه مركز معتبر تو اصفهان سراغ داريد بهم بگيد
ممنون از راهنمايي هاتون
روش انتظار.نقل قول:
البته الان umd زیاد شده و تعویض هم میکنن میتونید یکی دوتا تهیه کنید بعدش تعویض کنید.
خب دیگه مموری اینجوری هم هست پیش میاد.نقل قول:
بله بیرون بدید دفعه اول. البته خودتون هم میتونید ولی باز توصیه میکنم دفعه اول بیرون بدید براتون انجام بدن.
جاهایی که فروش کنسول دارند معمولا انجام میدن.
من اموزشش رو خوندم و به نظر سخت نمي اد و فقط دانلود فايل هاش مي مونهنقل قول:
يه سوال داشتم ازتون
توي اموزش نوشته بود كه بايد اول ورژن دستگاه رو 5 ارتقا بديد حالا وقتي كه من اين كارو كردم مي تونم با دوستم كه ورژن دستگاهش با من فرق داره بازي كنم؟؟؟
واسه چی دفعه ی اول بده بیرون ؟نقل قول:
amirsaeid254 عزیز لازم نیست بدی بیرون خودتون کپی خورش کنید. فقط دقت کنید
خودشون هم میتونن ولی اگه تا حالا تجربه نداشتند من باز هم پیشنهاد نمیکنم. (در صورتی که دقت کنید و مراحل رو درست پیش برید مشکلی پیش نمیاد)نقل قول:
خودم كپي خورش كردم و خيلي مراحل كار راحت بود و براي تست هم يه بازي 2 مگابايتي دانلود كردم و روش ريختم و كار هم دادنقل قول:
فردا 6 تا دي وي دي بازي مي رسه دستم
ممنون از همه اون هايي كه كمكم كردند مخصوصاdark_angel:10:
اگه ميشه جواب سوال اخري رو بديد
به سلامتی :7: . قدم به قدم بری اتفاق خاصی پیش نمیاد اینی که گفتم اولین بار بده بیرون یه سری بچه ها مشکل برخورده بودن چون تجربه اولشون بود.نقل قول:
الان به چه فرمویری آپ کردی؟
سوالات چی بود؟ :دی
الان شده 5.03نقل قول:
سوالم اين بود كه وقتي من با اين فريمور بخوام با يكي كه فريمورش 4.01 هست بازي كنم مشكلي پيش نمياد و اون دستگاه رو مي شناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز هر چي سرچ كرديم نتونستيم هم ديگه رو پيدا كنيم
[
بله میشناسه فقط قبل از سرچ دو تاون یه بار restore default setting کنیدنقل قول:
در ضمن گزینه ی adhoc mode رو هم انتخاب کنید
یه مودم وایرلس سازگار با psp و ps3 معرفی کنید زیره 90 تومن
من خرید wifi- max رو پیشنهاد می کنم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4190442&postcount=2
طریقه اجرا کردن بازی Resident Evil 2 روی PSP
خوب حتما خیلی از شما ها نتونستید این بازی رو روی PSP خودتون اجرا کنید ! این راهنما به شما این امکان رو میده که به راحتی بازی رو اجرا کنید :
اول از همه این فایل رو دانلود کنید که همه چیزی که لازم داریم با هم توشه :
ایزو هایی که از بازی دارید رو با برنامه Psx2PSP باز کنید (کار با برنامه خیلی آسونه و نیازی به توضیح نداره)کد:http://rapidshare.com/files/382701787/Resident_evil_2_tools.zip
خروجی رو مسیرش رو مشخص کنید و اگر دوست داشتید آیکون های بازی رو سر جای خودش قرار بدید ، ایکون ها و بک گراند ها رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
و اینجا :کد:http://www.psp-hacks.com/forums/f118/eboot-packs-for-zingaburgas-popstation-gui-t158332/page32.html
این هم پک کامل آیکون ها + برنامه PSX2PSP :کد:http://www.megapic.ir/images/wvli4uducq9l5ev7a49i.png
خوب یک کار خیلی مهم اینه که ID بازی عوض کنید به : SLPS01222 .کد:http://rapidshare.com/files/382703728/psx_psp.zip
و Convert رو بزنید تا فایل Eboot ساخته بشه . طریقه کپی کردنش رو هم روی PSP که حتما بلدید :46:
حالا از توی پک اول پوشه Seplugins رو کپی کنید توی روت مموری ، یا به عبارت دیگه پلاگین POPSLOADER رو نصب کنید و از منوی ریکاوری فعالش کنید .
حالا برید از اونجایی که بازی رو اجرا میکنید و R رو بگیرید و بازی رو اجرا کنید ، همین طوری R رو نگه دارید تا یه چیزی شبیه همون ریکاوری بیاد ، از توش ورژن 4 رو (یعنی آخری) رو انتخاب کنید و بازی رو اجرا کنید ، بعد از اجرا شدن دکمه Home روی PSP خودتون رو بزنید (همونی که لوگوی پلی استیشن روشه) و از ستینگ سرعت دیسک رو روی Fast قرار بدید و بعدش با لذت تمام بازی کنید ! برای دفعات بعد نیازی به این کار ها نیست .
نکته : هر دیسک رو جدا جدا بازی کنید و جفتش رو با هم توی یک Eboot نکنید و البته وقتی یک دیسک رو بازی کردید پاکش کنید و بعدی رو کپی کنید جاش .
یادتون باشه که فقط این روش روی 5.50 Gen-d3 جواب میده و گرنه یا بازی اصلا اجرا نمیشه یا بعد از ورود به ساختمان پلیس بازی گیر میکنه و مشکلات مشابه .
PSP من هم به یکی از عجایب دوران دچار شده.
بازی رو تو مموری 8 گیگم نمی خونه.بعد از ریختن fifa worldcup 2010 اینجوری شد؟
d3 هم هست فرمویر.
راه حلی در نظر ندارید؟
با مزه اگه ایران بودم که صبر نمیکردم تو بهم بگی که....نقل قول:
زود تر از اینا از دستش خلاص شده بودم.....
یعنی هیچ روشی واسه دانگرید نیست؟؟؟؟؟؟
چیکار کنم بامزه ام دیگه . :31: ( جنبه ی شوخی شما پایین است . )نقل قول:
هزاران بار گفته شده که راهی برای دانگرید نیست و هزاران بار شما این سوال رو پرسیدی . :41:
نقل قول:
این مدل پیشنهاد میشه!!!!
Alfa 1000mW 1W 802.11b/g USB Wireless
چون خروجی بالایی داره 1000میلی وات!! توی فضای بسته راحت 400متر رو میزنه!!
در فضای باز تا 700متر!!!:5: قیمت هم 45هزار تومان!!!
نقل قول:
قیمتش چنده ؟
با لپتاپ و موبایل هم میتونم بهش وصل شم ؟
حالا خوبه خارجی راحت دستت به umd میرسهنقل قول:
یکی مثل من باید کلی سگ رو بزنه تا umd پیدا کنه یکی هم مثل تو دور و ورش پره نگاه هم نمی کنه !
دوست عزیز این مدل قویترین کارت ویرلس usb موجود در بازاره!! و با همه ی وسایلی که وایرلس b/g داشته باشند هماهنگه...نقل قول:
در خریدنش شک نکنید!!
Alfa 1000mW 1W 802.11b/g USB Wireless
چرا اینقدر کوچوله :دی
من نظرم رو asus am 604 بود 70 تومنه
بعد اینو از کجا تهیه کنم ؟ یه توضیحی بدین یعنی این وصل میشه به خط تلفن ؟ یا وصل میشه به pc نت رو share می کنه ؟
نقل قول:
اگه میخاید به شبکه نصب کنید و نیازی به کامپیوتر نباشه باید Router Wireless تهیه کنید...
من مدل D-link dwl-g700ap دارم و خوب جواب داده...
در غیر این صورت Alfa 1000mW 1W 802.11b/g USB Wireless رو تهیه کنید و اینترنت رو شیر میکنید روی کارت...
با Hellcats دانگرید کن دوباره آپگرید کن شاید درست بشه .نقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
پاشو برو توی مرکز خرید نزدیک خونتون ، بعدش اون تو حتما یه GameStop هست . برو اونجا PSP رو بده و یه دونه قدیمی ترش رو بگیر . من هم همین کار رو کردم :46:نقل قول:
نه این مخصوص کنسول هستنقل قول:
قیمتش هم دقیقآ نمیدنم ولی بین 25 تا 35 هست
نشد یه چند تا بازی هستند من جمله این راک بند یه بار بازی کردی اومدی بیرون میبینی هیچی گیم تو مموری نیست ولی رو pc نشون میده باید پاک کنی دوباره بریزی!!!نقل قول:
مال من از این گیر ها نداره ! با هیچ کدوم از این بازی ها !!!!نقل قول:
شاید یه پلاگین خاصی نصب داشته باشید ؟!
نه اتفاقا نه پلاگین نصب کردم نه هوم بریو یه چند وقته با بازیهای ESPALPSP مشکل پیدا کردم یا هنگ میکنه یا خاموش میشه این اخری هم که شاهکارش هست! (یه جوری حدس میزنم کارشکنی خود سونی باشه واسه فرمویرهای -- شده)نقل قول:
به سونی چه ربطی داره :31: اگر هم چیزی باشه گند بازی سازه :31:نقل قول: