درودنقل قول:
مسعود جان نسخه های قدیمی دراگون رو هم اگه داری تست کن ببین مشکل از این نسخه است !!!
درودنقل قول:
مسعود جان نسخه های قدیمی دراگون رو هم اگه داری تست کن ببین مشکل از این نسخه است !!!
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم و مشکل مربوط به گرافیک سیستم هستش اگه اشتباه نکنم
و اینجوری درست شد:
برین قسمت تنظیمات مرورگر Comodo Dragon
قسمت پایین Show advanced Setting رو بزنین
بعد برین سراغ قسمت System
و کافیه اونجا تیک گزینه ی Use hardware acceleration when available رو وردارین
موفق باشید:n16:
بله ، هم قوانینی که در Hips ساختم هم برای برنامه ای که قبلاً امن معرفی کرده بودم.نقل قول:
راستی بالاخره کتاب کمودو آماده شد
یا هنوز اند خم یک کوچه است
سلام
من تو یه مغازه کامپیوتری کار می کنم می خوام کومودو رو در کنار نود و شید به مشتری ها معرفی کنم اگه مایل بودند کومودو رو براشون نصب کنم
نمی دونم کار درست یا غلطیه غرض از مزاحمت اینکه می خواستم دوستان راهنماییم کنند که چجوری کومودو رو به مشتری معرفی کنم(یعنی چی بگم) که نظرش جلب بشه و از کومودو خوشش بیاد و اینکه نسخه7 رو براشون نصب کنم یا6.3 رو تنظیمات رو چجوری براشون ست کنم خوبه؟
این قضیه کتاب چیه؟ اگه هست به من هم بدید پرینت شده بدم به مشتری ها
سلام
گاهی فکر میکنم خیلی هم نیازی به کتاب نیست.... به هر حال منابع زیاده... گاهی بیخیالش میشم... در هر صورت دوباره دستش میگیرم.
مرسی
نقل قول:سوال ما هم که کشکنقل قول:
سلام
من تو یه مغازه کامپیوتری کار می کنم می خوام کومودو رو در کنار نود و شید به مشتری ها معرفی کنم اگه مایل بودند کومودو رو براشون نصب کنم
نمی دونم کار درست یا غلطیه غرض از مزاحمت اینکه می خواستم دوستان راهنماییم کنند که چجوری کومودو رو به مشتری معرفی کنم(یعنی چی بگم) که نظرش جلب بشه و از کومودو خوشش بیاد و اینکه نسخه7 رو براشون نصب کنم یا6.3 رو تنظیمات رو چجوری براشون ست کنم خوبه؟
داشتم مطالب صفحه نخست رو می خوندم و جزوه برداری می کردم جزوه ای که واسه خودم درست کردم رو اینجا می گذارم شاید به درد کس دیگه ای هم خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خب شما میتونید در یک ورق A4 و یا A3 این آنتی ویروس رو با آنتی های دیگه مقایسه هاشون رو پرینت کنید و بهشون معرفی کنید
دقیقا مثل مقایسه های گوشی های موبایل
سعی کنید همیشه از نسخه ای که بر روی سایت اصلی قرار داره استفاده کنید
برای تنظیمات هم پست دوم همین تاپیک بهترین راهنما برای شما و مشتری هاتون هست