دلیل عصبانیتم اینه که بارها داریم می بینیم ولی بازم درست نمیشه الان شما سایت های خارجی ببینید همه شون این موردو به طور کامل رعایت می کنند و یه امر بدیهی استنقل قول:
بازم گلی به جمال شما.امیدوارم همه دوستان هم مثل شما رعایت کنند.
Printable View
دلیل عصبانیتم اینه که بارها داریم می بینیم ولی بازم درست نمیشه الان شما سایت های خارجی ببینید همه شون این موردو به طور کامل رعایت می کنند و یه امر بدیهی استنقل قول:
بازم گلی به جمال شما.امیدوارم همه دوستان هم مثل شما رعایت کنند.
سلام دوستان نسخه اورجینال کرش نداره !!! دوستم نسخه اورجینال داشت دیدم حتی q هم میزد کرش نداشت !!!
حیف که کدش برا من جواب نداد:n14:
دوستانی که مشکل کرش و اینا دارن...
یکی از دوستان که کرک میزد این کارو کردم براش مثل هلو بازیش ران شد و کرش نکرد.
این روش برای دارندگان کارت nvidia هست.
برید داخل NVIDIA Geforce Experience بعد داخل محیط برنامه شدید اگه GTA V بود که هیچ, اگه نبود از قسمت تنظیماتش برید مسیر نصب GTA V رو بدید و رفرش کنید نرم افزار رو... حالا روی اسم GTA V روی نرم افزار برید و از سمت راست گزینه Optimize بزنید و صبر کنید مراحل طی بشه حالا از داخل همون نرم افزار play کنید.
این نرم افزار برای کسانی هم که از نسخه اورجینال استفاده میکن بشدت توصیه میشه چون بازیتون رو بهینه میکنه و با نرخ فریم بهتری میتونید بازی کنید.
لازم به ذکر هست این نرم افزار بعد نصب درایور انویدیا نصب میشه روی سیستم شما, اگه پیداش نکردید از قسمت سرچ استارت ویندوز گیرش بیارید : دی
این روش برای دوستم که کرش میکرد و مشکل داشت جواب داد رو نسخه کرک شده...
ویرایش : آغا من حواسم نبود تاپیک مشکلات نصب اینا باید اینو بگم... ولی اینجا زیاد سر میزنن بچه ها واس همین اگه لازم دیدید منتقل کنید :)
نسخه ارجینال رو از کجا میشه گرفت..قیمتش چنده..از نظر لگ و کرش فرقی با کپی داره؟
چطوری بازی رو بهش اضافه کنم؟ چیزی پیدا نکردمنقل قول:
سلام دوستان بازی چرا انقدر زود تموم شد کسی تونسته تموم کنه چند مرحله بود واسه شما
قیمت حدود 250 هست !!!نقل قول:
نسخه اورجینال گران است و در سایت های معتبر کم پیدا میشود باتشکر:n02:
هم چین چیزی ممکن نیست بازی جی تی ای ای وی خیلی مرحله داره و قطعا جی تی ای وی دوبرابرش مرحله داره:n05:نقل قول:
69 ماموريت اصلي هستنقل قول:
تو موبايل قسمت پروسس ميتوني ببيني چندتا شو رفتي
اخه من تا مرحله 34 رفتم دیگه مرحله نیست ماموریتی در کار نیست چیکار کنم حالا تا انجا رفتم که travor میره ماسک میخره بعد اون دیگه مرحله ای نیست