سلام ببخشید چه شرایطی را انجام داد تا بتوان بهترین مربی وبازیکن جهان بشیم؟ ببخشید چگونه میتوان سرمربی تیم ملی دلخواهمان شویم. من تمام بازیام را پیروز شدم ولی از آلمان نامه ای نیامد.:n03: ممنون میشم جوابمو بدین باتشکر
Printable View
سلام ببخشید چه شرایطی را انجام داد تا بتوان بهترین مربی وبازیکن جهان بشیم؟ ببخشید چگونه میتوان سرمربی تیم ملی دلخواهمان شویم. من تمام بازیام را پیروز شدم ولی از آلمان نامه ای نیامد.:n03: ممنون میشم جوابمو بدین باتشکر
اصن نمتونم با سيزن ارتباط برقرار كنم:n27:
واسه xbox آبديتي آفلاين هست كه آخرين نقل و انتقالات و به روز كرده باشه! اگه نيست يكي يه ليست از آخرين نقل و انتقالات بزاره بريم دستي انتقال بديم.
سلام.
من بالاخره تونستم از FIFA اجرا بگیرم. من PES بازی میکنم. چطوری دکمه های دستگیره را شبیه به PES کنم؟
ممنون از شما ... .
با سلام...
چند روزی هست که آپدیت جدیدی برای اوریجن اومده ولی من هر کاری می کنم نمی تونم اوریجن رو آپدیت کنم و به همین خاطر اوریجن به صورت آفلاین اجرا میشه....نمیدونم مشکل از چیه...
حالا می خواستم بدونم آیا جایی هست که بشه آخرین آپدیت اوربجن رو دستی دانلود کنم یا نه؟و اونوقت چطوری میتونم آپدیت رو به اوریجن اضافه کنم؟
ممنون میشم اگه بچه ها راهنمایی کنن...
باز مال شما خوبه....مال من اصلا نمی تونه به اوریجن وصل بشه که بتونم وارد بازی بشم...معلوم نیست چه خبره...نقل قول:
اخرین تغییرات ترانسفر زمستانی را در لینک زیر می تونید ببینید:
Winter Transfer Summary : PlayersTransferred
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با xbox بازي ميكنم يعني بايد همه اينا رو دستي جابه جا كنم؟!!:n04::n04:نقل قول:
دوست محترم و گرامی اگر شما به محیط لایو وصل بشین خیلی مفیده...کسایی که فیفا بازی می کنن واسه راندمان حداکثری از بازی حتما باید در محیط لایو حضور داشته باشن...حداقل نه برای بازی فقط واسه ابدیت ها...
میشه از اینترنت کرکشو گرفت؟؟