عزیز مطمئنی شما؟ من هر شب دارم 7-8 گیگ دانلود میکنم یعنی 2 گیگ باید کم بکنن چند تا چند میزنی دانلود؟ منم طرح جدیدمنقل قول:
Printable View
عزیز مطمئنی شما؟ من هر شب دارم 7-8 گیگ دانلود میکنم یعنی 2 گیگ باید کم بکنن چند تا چند میزنی دانلود؟ منم طرح جدیدمنقل قول:
اصلا این موضوع امکان نداره.
برای من هم اولین بار دانلود شبانه کردم همینجوری شد.ولی دیگه خوبه.
دوستان این قیمت هایی که هست تو سایت مثلا سرویس 1 مگ 32 گیگ ماهی 40 هزار تومان مختص جشنواره هست یعنی از فردا که جشنواره تمومه دوبرابر میشه قیمت ها ؟ چون اگه حساب کنین 32x2500 میشه 80 هزار اگه قیمتها دوبرابر میشه امروز سرویس جدید بگیرم
قبل از اینکه جشنواره بشه این سرویس ها بوده.طرح جدید و طرح قدیم.نقل قول:
جشنواره اومده هر سرویسی رو که انتخاب کردین باهاتون قرارداد یکساله میبنده . تقسیم بر 6 میشه کل هزینه هایت هر دو ماه روی قبض تلفن برات مباد.این از جشنواره بود..............
من اینترنت مخابرات مشهد دارم. چند وقته که خیلی افتضاحه، ولی داره بهتر میشهنقل قول:
نقل قول:
دیشب ساعت 1 تا ساعت 7 صبح( البته چون شاتل داشتم قبلا:n21: تو این ساعت زدم:n13:) . و شبانه مخابرات از چند تا چنده؟
صبح دیدم اینجوریه زنگ زدم 2020:n24: اونم گفت این کمپین که تا هفتم فرصتش بود شبانش رایگان نیست.
شمام از همین کمپین گرفتی؟ با چه سرعتی ؟ سرعت دانلودت الان چنده؟
دوستان ، یک سوال ؛
وقتی که گزارش ریز مصرف میگیریم ، دانلود روزانه و شبانه رایگان چطوری تفکیک میشن ؟ چطوری نشون میده
سلام ی نفر میتونه درست و حسابی توضیح بده و اینقدر پیچش نده این موضوع رو
یکی بهم بگه الان که کمپیون تمام شده چی میشه آیا ترافیکها نصف میشه یا این که طرح اقصاتی حذف میشه ؟؟؟؟
و اینکه چرا هر چند لحظه اینترنت کلا دیگه نمیشه باهاش صفحه باز کرد و باید ریست کرد ؟؟؟؟:n03:
یکی هم جواب ما رو بده
اینترنت مخابرات موقعی خوبه که 2 تا خط تلفن داشته باشین و رو یک خط سرویس 128 مخابرات واسه دانلود شبانه، و روی خط دیگه اینترنت از یک شرکت دیگه که تو زمانهای دیگه ازش استفاده کنید،اما اگه فقط 1 خط تلفن دارید من نت مخابرات و به هیچ وجه توصیه نمی کنم چون الان بین تمام مدرسه ها و دبیزستان ها نت مخابرات وصل شده و بستر تست شبکه ملی روی نت مخابرات تاثیر داره،نه شرکت های دیگه.
دوست عزیز این سیستم آریاسل مثل سیستم قبل قابلیت تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو نداره وبرای تشخیص باید به ستون تاریخ اتصال نگاه کنی که هم روز و هم ساعت اتصال رو نشون میده!!!!:n09:نقل قول: