نقل قول:
سلام
برای کنکور سراسری اخرین فرصت در اسفند بود پس امکان ثبت نام دیگر نیست تا سال اینده
پیروز باشید
Printable View
نقل قول:
سلام
برای کنکور سراسری اخرین فرصت در اسفند بود پس امکان ثبت نام دیگر نیست تا سال اینده
پیروز باشید
میشه کارنامت رو بذاری؟نقل قول:
سلام
برادرم چند تا سوال داره که ممنون میشم جواب بدین :
1- امتحانات سال چهارم تو چه بازه ی زمانی برگزار میشه ؟ تو شهر ما (بندر انزلی) تا اوخر خرداد ادامه داره
2- برای قرابت معنایی ادبیات کتابی که فقط تست داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟ مثل نشر دریافت نباشه ( فقط تست قرابت میخوام)
سلامنقل قول:
1- چند تا امتحان نهایی و کشوری هست (البته تو کنکور تاثیر نداره) که معمولا 25 اردبیهشت تا 5 خرداده چند تا درس دیگه رو هم خود مدرسه تصمیم می گیره که قبل امتحان نهایی برگزار کنه یا بعدش
2- نشر الگو
البته فکر کنم قرابت + آرایه ها باشه
سلام.من دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی تجربی هستم،معدل کتبیم 19.90 شد.میخواستم بدونم در کنکور 90 با درصدای زیر،چه رتبه ای میارم؟
ادبیات 80
عربی 80
دینی 80
زبان 80
زمین 65
ریاضی 80
فیزیک 80
زیست 80
شیمی 85
سلام من می خواستم بدونم با این درصدا رتبم حدودا چقدر میشه یا کجا ها قبولم
ادبیات 55
عربی 55
دینی 55
زبان70
ریاضی 20
فزیک 20
شیمی 60
این نظر منه و تخصصی نیست ولی فکر کنم شهید بهشتی قبولی چون معمولا فزیک و ریاضی و کم میزنننقل قول:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
1تا 10 خرداد مال ریاضی تا 9 مال تجربی این چندتا نهاییهنقل قول:
عزیز من 8 تیر کنکور ریاضیه بعد چه جوری 1 تا 0 تیر امتحان میذارن ؟نقل قول:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
شما اگه میتونید ریاضی رو 80 بزنید چرا رفتید تجربی ؟نقل قول:
با این درصدا تو منطقه 1 رتبه تون زیر 50 هست !
مرسی درست کردم اشتباه شد خرداد منظورمهنقل قول:
چرا نیاد تجربی مگه تجربی چشه ؟ :18:نقل قول:
کسی بتونه ریاضی رو توی تجربی 80 بزنه میتونه دندانپزشکی قبول بشه و درآمدش اندازه 5تا مهندس باشه !