مهندسی برق الکترونیک یامهندسی کامپیوتر ظرفیت هر کدوم ۶۰ نفرهنقل قول:
مهندسی برق الکترونیک یامهندسی کامپیوتر ظرفیت هر کدوم ۶۰ نفرهنقل قول:
کاردانی عمران-نقشه به نظر من بهتره.:10::10:نقل قول:
سلام
تورو خدا یکی بگه من با رتبه ی کشوری2604و منطقه ای 220 بهترین جا ی ممکن کجا قبول میشم.
خیلی برام مهمه یکم سریع تر.
انتخاب رشته كنكور 90 از ساعت 21 امشب آغاز ميشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، انتخاب رشته داوطلبان مجاز كنكور 90 از ساعت 21 امروز 17 مردادماه آغاز ميشود و تا روز يكشنبه 23 مرداد ماه ادامه دارد.
يك ميليون و 8 هزار و 690 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند كه 488 هزار و 117 نفر از آنها مجاز به انتخاب رشته در دورههاي روزانه و شبانه و 857 هزار و 560 نفر مجاز به انتخاب رشته در پيامنور و غيرانتفاعي و 996 هزار و 93 نفر مجاز به انتخاب رشته در دوره مجازي و 2 هزار و 507 نفر مجاز به انتخاب رشته در دوره بهياري شدند.
* داوطلبان مجاز 45 دقيقه براي انتخاب رشته فرصت دارند
به گفته قائممقام سازمان سنجش آموزش كشور داوطلبان مجاز كنكور 90 حدود 45 دقيقه براي انتخاب رشته الكترونيكي خود فرصت دارند.
ابراهيم خدايي قائممقام سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس به داوطلبان توصيه كرد كه حتماً در مرحله اول فرم دفترچه راهنماي انتخاب رشته را پركنند و پس از پركردن آن فرم اقدام به انتخاب رشته الكترونيكي كنند.
وي گفت: به داوطلبان توصيه ميشود قبل از انتخاب رشته، براي اطلاع از وضعيت خوابگاهها و امكانات رفاهي و نحوه ارائه خدمات دانشجويي هر دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي، به سايتهاي اينترنتي دانشگاهها و مؤسسات
آموزش عالي ذيربط، اطلاعيههاي مندرج دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه كنند و مطلع شوند.
انتشار پاسخنامه کنکوریها تا 19 مرداد
همشهری آنلاین:
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به انتشار پاسخنامه های کنکور سراسری گفت: پاسخنامه های کنکور سراسری سال 90 تا روز چهارشنبه 19 مرداد منتشر میشود.
سید جلال طباطبایی در گفتگو با خبرگزاری مهر، افزود: تلاش میشود تا روز چهارشنبه پاسخنامههای داوطلبان کنکور سراسری بر روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گیرد.
وی افزود: پاسخنامههای کنکور در دو گروه منتشر میشود و در گروه اول در گروه های تجربی، ریاضی و انسانی پاسخنامه برای رتبه های زیر 75 هزار و در گروه دوم در گروه های زبان و هنر پاسخنامه برای رتبه های زیر 10هزار منتشر خواهد شد.
طباطبایی اضافه کرد: داوطلبان با استفاده از کد رهگیری، شماره پرونده، شماره داوطلبی و مشخصات شناسنامه ای میتوانند به پاسخنامه های خود به صورت الکترونیکی دسترسی داشته باشند.
یک میلیون و 132 هزار و 877 داوطلب در 5 گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی در روزهای 9 تا 11 تیرماه با هم به رقابت پرداختند که با احتساب تعداد حاضرین در جلسه 90.5 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شده اند. در نهایت 66 درصد کل داوطلبان در مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند که این میزان شامل 582 هزار نفر میشود.
سلام
انتخاب رشته گزینه2 از دیروز شروع به کار کرده. حتما یه سر بزنین:
gozine2.ir
من که خودم تجربی هستم و توی منطقه 1 ، تهران 7000 شدم. شما چی پیشنهاد می کنین؟ سلولی مولکولی بهم نمی رسه؟
45 دقیقه چرا اینقدر کم؟
جوابی نیست؟:19:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
مهندسی برق الکترونیک یامهندسی کامپیوتر ظرفیت هر کدوم ۶۰ نفره
برای مهندسی کامپیوتر ، اطلاعاتی بدست نیاوردم ولی در رشته مهندسی برق احتمال قبولی شما در این دانشگاه بسیار کمه.
این رو دانلود کن :
موفق باشیکد:http://hotfile.com/dl/126212648/a712adf/EE.png.html
خدایی: سال گذشته 30 دقیقه بود که امسال به 45 دقیقه افزایش پیدا کرده است.نقل قول:
توی 20 دقیقه هم میتونی انتخاب رشته کنی،تازه زمانم اضافه میاری،شما باید الان یه پیش نویس از کد رشته هایی که میخوای بری آماده کنی.تا بعدا معطل نشی.:10::10: