الان یه اتوبوس دانلود کردم ولی اون 3 تا فایل رو ریختم تو پوشه mod بازی هنگ میکنه!بعد چه جوری میشه ماشین هایی که اضافه میکنم رو پیدا کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 1.32
Printable View
الان یه اتوبوس دانلود کردم ولی اون 3 تا فایل رو ریختم تو پوشه mod بازی هنگ میکنه!بعد چه جوری میشه ماشین هایی که اضافه میکنم رو پیدا کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 1.32
میشه به بازی آهنگ هم اضافه کرد؟؟
این سوال دوستمون که وقتی خسته میشیم و جایی برای خاب نیست ر.و باید چکار کنیم؟؟
میشه تو پوشه my document/german truck simulator/music آهنگ ریخت و تو بازی گوش داد فقط یه چیزی که تو همه ورژن ها جز 1.32 آهنگ ها باید با پسوند ogg باشن.نقل قول:
متاسفانه باید اینقدر ادامه بدید تا یا به یه جا برسی که استراحت کنی یا خوابت ببره :31:.
[QUOTE=nice 2000;7004683]میارمشون پایین .نقل قول:
صداهای کامیون رو هم مطمئنا میشه بصورت مد در آورد من قبلا نمی دونستم و بعد از جا به جایی و تغییر اسم فایل صدا ها اونارو با winrar بصورت normal یا چیز دیگه ای غیر store ذخیره می کردم ، امروز میرم امتحان میکنم به نظر من صدا های ets از gts بهترن ، میخوام باهم عوضشون کنم .
برای دید داخل کامیون متریال و تکسچر آیینه ها چیه ؟ چطور میشه یه سطح رو به آیینه تبدیل کرد که محیط اطراف توش منعکس بشه ؟
چشم اگه دوباره عکس گذاشتم با حجم کم میذارم .
هنگ کردن احتمالا به خاطر اینه که مدش ایراد داره .نقل قول:
تو اون گاراژ هایی که کامیون میفروشن چون کامیون هایی که بصورت مد به بازی اضافه میکنید جایگزین یکی از کامیون های اصلی بازی میشه .
دوستان شما هر شرکت حمل و نقلی که بهتون ایمیل میزنه قبول میکنید؟/
من اولین پیشنهادی که یه شرکت دیگه کرد قبول کردم بعد یه ایمیل دیگه اومد گفت باید این بارت رو برسونی تا بعد ماله شرکت ما میشی منم رسوندم بعدش ماشینم عوض شد.یه ماشین خیلی بهتر از اولی رو بهم داد اون اولی با زور سرعتت به 80 تا میرسید این جدیده راحت 110 تا و بیشتر هم میره ...
حالا 10 دقیقه بعدش یه ایمل از طرف یه شرکت دیگه اومد قبول کنم یا نه؟
یه سولی دیگه هم چرا داخل اون پیچ گوشتی ها که میری ماشینت رو میتونی تعمیر کنی ولی گزینه آپگرید غیر فعاله؟؟؟
ممنون.یعنی باید همه گاراژاهی بازی رو گشت تا پیداش کرد؟نقل قول:
از این سایت دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه بازی هم 1.32 ممکنه مال نسخه های قدیمی باشه؟!
این که پیشنهاد اونارو قبول بکنید یا نه زیاد مهم نیست چون بعد از اینکه یه ده تایی بار واسه اونا اینور و اونور ببرید دیگه میتونید کامیون بخرید و به جایی که برای اونا کار کنید برای خودتون کار کنید .نقل قول:
این که نمی تونید رنگ یا آپگریدش کنید بخاطر اینه که کامیون مال خودتون نیست ولی وقتی خودتون کامیون بخرید می تونید این کارارو بکنید .
یه جور دیگه هم میشه خستگیش رو رفع کرد برای مواقع ضروری:تو پوشه سیو بازی game.sii رو با Notepad باز کن بعد از اون عددها یه کم برو پایین تر یه جایی نوشته driving_time: میزان خواب رانندس صفرش کن و سیوش کن و لودش کن!نقل قول:
نه باید ببینید کامیونی که دانلود کردید مارکش چیه و از چه کلاسی هست A B C بعد تو بازی برید جایی که این کامیون هارو دارن . مثلا شهر نورنبرگ یه گاراژ هست که کلاس ABC بنز ، ولوو ، اسکانیا ، اویکو رو داره .نقل قول:
سایتهای بهتری هم هست مثل :
نام کاربری و رمز هردو یکیه
user name :p30world
password : 123456
[PHP]
http://germantruck-forum.de/viewforum.php?f=22&sid=17a6748fb5fb3e4e3f13b0d774a cb8c5 [/PHP][PHP]
www.trucksimulator24.com[/PHP]