دیزایر وی به هیچ وجه توصیه نمیشه...نقل قول:
Printable View
دیزایر وی به هیچ وجه توصیه نمیشه...نقل قول:
ممنون .در مرحله اول میخوام باطری عالی داشته باشه و هنگ نکنه.مدل مناسب رو بگین تا بریم سر قابلیت های بعدی.
شما اول بگو چقدر میخوای هزینه کنی؟ بعد چیا برات مهمه گوشی های بالای 700 تومن هنگ نمیکنن...نقل قول:
معمولا برند های معروف هنگ ندارن اما در مورد باطری عالی باید سقف بودجه رو بگیدنقل قول:
ممنون .در مرحله اول میخوام باطری عالی داشته باشه و هنگ نکنه.مدل مناسب رو بگین تا بریم سر قابلیت های بعدی.
اساتید سلام علیکم
یه گوشی مشتی با دوربین عالی که واقعا کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش عالیه (نه اینایی که فقط عدد مگاپیکسلشون زیاده) و صفحه نمایش با کیفیت و باتری قوی داشته باشه رو معرفی کنید. بودجه حداکثر 1300000
نقل قول:
XPERIA Z.ZR
دوستان من می خوام نوت 2 بخرم. چه کنم؟ نوت 3 اومده، ممکنه ارزون تر شه نوت 2؟؟؟؟ صبر کنم یا شاید دیگه گیر نیاد نوت 2!!!؟؟
راهنمایی کنید لطفا! خودتون بودید، می خریدید در این هفته و هفته آینده؟:n29:
در این رنج قیمت شما به غیر از این 2 مدلی که دوستمان گفت چند انتخاب دیگه هم دارید مثل Optimus G یا Galaxy S3 و One X Plusنقل قول:
اول از همه بگم به شما که من با گوشی Xperia ZR اصلا کار نکردم ولی شنیدم مشکلات Xperia Z رو نداره و گوشی مناسبیه
اما در مورد اون چهار گزینه دیگر بگم
صفحه نمایش One X Plus و Galaxy S3 نظر شخصی من اینه که بهترند و متاسفانه در این مورد Xperia Z یک مشکل بزرگ داره آن هم زاویه دید افتضاحش هست که اگر ببینید حتما واسه شما جالبه
در مورد کیفیت عکس بردار ی به نظر من Galaxy S3 با این که 8 مگاپیکسل هست به نظر من بهتره و رتبه نخست رو داره اما رتبه آخر رو از این 4 گوشی با اقتدار Xperia Z داره که عجیب کیفیت عکس برداریش پایینه
در مورد ظاهر گوشی هم که امری سلیقه ای هست اما من اصلا ظاهر و بدنه Galaxy S3 رو نمی پسندم و در اینجا به نظر من Xperia Z و One X Plus خیلی شیکتر هستند و همچنین بدنه X Plus که حرف اول رو میزنه
اما اگر واسه شما سخت افزار هم اهمیت داره از نظر من صرف بودجه حدود 1.300 برای گوشی با رم 1G آینده نگری محسوب نمیشه پس حتما سعی کنید رم شما فراتر از 1 گیگ باشه که در این بین Optimus G و Xperia Z رمشوه 2G هست و بقیه 1G
جالبه بدونید من و دوستان با ایرانسل سرعت دیتا رو تست می کردیم که در این مورد سرعت دانلود Xperia Z سریعتر بود
در مورد باتری هم در تست های Battery life گوشی Galaxy S3 رتبش بالاتره
در پایان من پیشنهاد میکنم اگر امکلان افزایش بودجه دارید تا جدود 1450 این ها می تونیدنوت 2 رو بخرید
به نظر من شما اگر صبر کنید بهتره طی یک ماه گذشته نوت 2 از حدود 1650 این ها 200 افت قیمت داشته ب اگر قیمت نوت 3 همینطور افت داشته باشه و در حدود 2 ثابت بشه شاید نو ت 2 باز هم کمی افت قیمت داشته باشهنقل قول:
من حدود یک هفته با اکسپریا Z کار کردم کیفیت عکساش واقعا خوبه نمیدونم شما باهاش عکس گرفتین یا نه ولی از نظر من راضی کنندس فقط شبا نویز تصویر زادهنقل قول:
در زاویه های تند خوب نیست ولی به نظر من زاویه دید خیلی مهم نیست و بیشتر جنبه رقابتی داره ولی در نمای روبرو بسیار خوبه
از نظر مقاومت به ضربه و آب و.. هم از بقیه خیلی بهتره
سلام دوستان و خسته نباشین.گوشی سونی مدل اکسپریا ال مدنظرم هست.ممنون میشم از مزایا و معایب اون برام توضیح بدین؟از لحاظ خوش دست بودن و کارکرد باطری اینکه ایا هنگ میکنه یانه؟صدای بلندگو کارکرد دوربین و هرچیزی که به نظرتون میاد.سپاسگزار