سعید جان هر جور راحتی هر چند من راحت نمی تونستم بهت اینو بگم...اما دوستت دارم...
Printable View
سعید جان هر جور راحتی هر چند من راحت نمی تونستم بهت اینو بگم...اما دوستت دارم...
خلاصه و مفيد: ببين الان بري مطمئن باش 3-4 روز ديگه دل تنگ پي سي ميشي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
پس بهتره پيشگيري كني تا درمان ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم مومن جان. منم همچنین
میدونم. ینی میگی راهی داره از این حالت دربیام و تو پی سی راحت باشم و سختی های الانو نداشته باشم؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
میشه راهنماییم کنی؟
ببين عزيز يه كاري كن :نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
سعي كن واسه اولين بار يك هفته سراغ پي سي نياي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي اومدي روزي 5 ساعت نيا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزي نيم ساعت بيا اما مفيد يعني به همه تاپيك هاي مورد علاقت فقط سربزني نه پي سي گردي كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. یه مدت انجام میدم خدا کنه جواب بده و از این وضع دربیام.نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ولی کنکور رو چیکار کنم؟اگه بعد یه مدت دوباره بیفتم تو نخ پی سی؟
در ضمن. تو از کجا فهمیدی من روزی چند ساعت میام؟
سعید جان حتما عملی کن...تو نباید بری :ohno:
خب وروده خودمو پیشاپیش خوشامد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من یه چند وقتی نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غمت نبینم قناری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که بعضی ها یه قولایی داده بودن اما انگار همش کشک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بچه خر می کنیم ... سرشو گرم می کنیم..." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساویس هنوز در دورانه قهر به سر می بره آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سعید جون رفتن و موندنت جزئه مسائله شخصیته به همین خاطر دخالت نمی کنم اما می دونی که بودنت خیلی ها رو خوشحال می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و رفتنت باعثه خوشحالی یه سری می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت می دونم که همیشه بهترین تصمیم رو می گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا سواله کوچولو آخه خیلی خسته ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به نظرت رامبد زود تر پیر می شه یا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- رنگ چشم مورده علاقت؟
3- تا حالا شده دلت بخواد موهاتو مش کنی؟ صورتتو بند بندازی؟ ابروهاتو دست کاری کنی؟ اصلا تا حالا هیچ کدومو امتحان کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- جایه کی از همه بیشتر تو پیسی خالیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اون روزایه اول که من با آقا بهروز شدید کل کل داشتم یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون موقع ها که به طرفداری ازش از پستام انتقاد می کردی فکر می کردی یه روزی دو تا دوسته خوب بشیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه سر هم به یاهو بزن ببینم چه خبرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم عزیز. باید بیشتر فکر کنم که تصمیمی نگیرم بعدا پشیمون بشم. امضامو فعلا برداشتم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
[Monica]
خب وروده خودمو پیشاپیش خوشامد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم همچنین
شرمنده من یه چند وقتی نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده. اتفاقا تو این چند وقته که نبودی کلی لاغر شدم(از غم دوریت :biggrin: )
خوبی آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه در حال جواب دادن به سوالای شما خوب نباشم؟ :happy:
غمت نبینم قناری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل بی غم که دل نمیشه
می بینم که بعضی ها یه قولایی داده بودن اما انگار همش کشک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بچه خر می کنیم ... سرشو گرم می کنیم..." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه. معرفتشونو نشون دادن
ساویس هنوز در دورانه قهر به سر می بره آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. هنوز خونه باباشه :happy:
در ضمن سعید جون رفتن و موندنت جزئه مسائله شخصیته به همین خاطر دخالت نمی کنم اما می دونی که بودنت خیلی ها رو خوشحال می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و رفتنت باعثه خوشحالی یه سری می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت می دونم که همیشه بهترین تصمیم رو می گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. الان دو دلم. کاش میشد یه تصمیم درست بگیرم
حالا چند تا سواله کوچولو آخه خیلی خسته ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما
1- به نظرت رامبد زود تر پیر می شه یا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که تازه اول جوونیته. ولی رامبد همین روزاست فسیل بشه
2- رنگ چشم مورده علاقت؟
مشکی
3- تا حالا شده دلت بخواد موهاتو مش کنی؟ صورتتو بند بندازی؟ ابروهاتو دست کاری کنی؟ اصلا تا حالا هیچ کدومو امتحان کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم میخواد ولی تا به حال نجام ندادم
4- جایه کی از همه بیشتر تو پیسی خالیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهیمه اس اس. بهش گفتم بیا نیومد
5- اون روزایه اول که من با آقا بهروز شدید کل کل داشتم یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون موقع ها که به طرفداری ازش از پستام انتقاد می کردی فکر می کردی یه روزی دو تا دوسته خوب بشیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اول دلم میخواست افتخار مصاحبت با شما رو داشته باشم. در مورد جریان آقا بهروزم که بهتون گفته بودم قصدی نسبت به شما نداشتم. بلکه میخواستم حال یه نفر دیگه رو بگیرم و اینم بهونه ای شده بود برای اون ;)
خب یه سر هم به یاهو بزن ببینم چه خبرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
خبری نیست. سلامتی شما
راستی اون سوالی که دوست نداشتم رو نپرسیدی :happy: