[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدا بركت بده!!!!! به 260 هم كه رسيده
این سرعتا دائمی نیست. تا دارین حالشو ببرین. منم یه زمانی سرعت 2.4Mbps با DAP میتونستم بگیرم.
یه شارژ 3 ماهه ده روز قبل داشتم الان میبینم 0 شده! چک کردم میبینیم یوزر پسورد روزانه رو گذاشته بودم توی کانکشن شبانه! :16:
دوست تبریزی. حالا زیاد به این سرعتت ناز نکن، تا چند وقت دیگه، خدا میدونه کی، بلایی که به سر همه ما اومده سر شما هم میاد و سرعت از دویست و اندی کیلوبایت در ثانیه میرسه به 10، 15 KB/s. :46:
من 2 ساله ای دی اس ال دارم و همیشه سرعتم از 120 پایین نبودهنقل قول:
الا این شاتل که 65 میده(هیچ وقت هم به سرعتم ناز نمیکنم،،،مگه این چیه که بخوای بهش ناز کنی(چرا از خودت حرف در میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{{چشم دیدن نداری نیگاه نکن}}:22::22::15::15:)
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
تازه میخوام که 2 مگ از صبا بگیرم که بهم 5 مگ بدن
تازه اون موقع میخوام ناز کنم:31:
2 مگ از صبا بگیرید که بهتون 5 مگ بده ؟!! D:نقل قول:
بلهنقل قول:
برای سرعتهای 64 ،،128 و 256 سرعت از 200 تا 280 متغیره
برای 512،، 3 مگ
برای 1 مگ 4 مگ
برای 2 مگ 5 مگ سرعت میده
البته تو تبریز بقیه جا ها رو نمیدونم
اینم بگم که مخابرات نمیذاره صبا برای خانگی بالاتر از 256 بده
در کل نمیذاره که سرعت سرویسهای خانگی از 2 مگ بالاتر بره(واسه همین برای امور تجاری،،،یا هیئت علمی سرویسهای بالاتر از 256 رو میدن که من میخوام 2 مگ تجاری بگیرم)
این یارو خیلی خوشحاله !!!نقل قول:
زیاد جدی نگیر !!
داره تو رویا سیر میکنه !!
داداش شما اول بگو دان استریمت رو روی چند گذاشتن تا مشخص بشه آیا اصلاً امکانش هست؟!
فک میکنم بالاترین سرعت صبانت 2مگ یا 256kB/s باشه
آرزو بر جوانان عیب نیستنقل قول:
محتوای مخفی: !!!
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
مخابرات اگر میخواست بذاره که برای خانگی تا 256 کیلوبایت سرعت بدن محدودیت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) نمیذاشت جنابنقل قول:
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
بعد اون وقت از کجا این آمار خیالی رو دراوردی که منی که 2 سال صبانت داشتم و بقیه دوستان که الان صبانت دارن نتوستن دربیارن؟؟؟؟؟؟نقل قول: