با سلام و تشکرنقل قول:
من منظورم اون باگی که شما فیلم گرفتین بود و اون هم در ویندوز 64 بیتی .
یعنی الان این باگ در ورژن 64 بیتی ویندوز xp فقط وجود دارد یا مثلا در نسخه 32 بیتی ویندوز 7 من هم میتونه وجود داشته باشه
بعد شما به بخش beta center اشاره کردین یعنی این باگها در نسخه بتا وجود دارن الان کومودو من به نسخه 5.8.21334.2131 ابدیت شد خوب این نسخه نهایی هست یا بتا ؟ چقدر میتونه باگ داشته باشه ؟
حالا یا این تفاسیر چقدر می تونم به کومودو روی سیستمم اعتماد داشته باشم ایا می تونم اطمینان کنم که در صورت عدم اشتباه از طرف خودم سیستمم ویروسی نمیشه ؟
با تشکر از شما
با سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز
به نظر من اول یک بک آپ آرشیو رمز دار از Dll فوق بگیر بعد ببرش تو قرنطینه و کامل حذفش
کن 2 احتمال هست اول اینکه هیچ ارور یا اتفاقی نیوفته که عالی هست و مشکلی نداره
دوم اینکه یک برنامه یا درایور درست کار نمیکنه و ارور میده اگه اینطور شد باید به ارور توجه کنی
ببینی این dll متعلق به کدام برنامه است و ایا برنامه فوق کرک شده است یانه ،
اما اون دومی که bolk کردید در واقع دسترسیش به یک Dll در ویندوز رو قطع کردید ولی احتمالا
هنوز باید بتونه اجرا بشه من دقیقا نمیدونم ساختار این key marker چگونه است ولی دو مطلب
محتمل است اول اینکه اون کلید رو تولید میکنه و شما کلید تولیدی اون رو وارد نرمافزار میکنید
که این نوع از کیجن ها بهترین نوع کرک ها تا امروز هستند چون تو سورس برنامه دست نمیبرند
و برنامه اصلا فرقی با اورجینال نداره اگر اینطوری باشه بهتره تو sand box باز بشه چون اطلا نباید
به هیچ کجای سیستم دسترسی داشته باشه یا بتونه توشون تغییر بده .
ولی نوع دوم که میاند توی پوشه ویندوز یا رجیستری یا پوشه خود برنامه تغییراتی میدهند
که از اونها هم ناگزیر استفاده میشند ولی مطلوب نیستند .
حالا چیزی که من از ظاهر عکس میبینم اون یک کلید تولید کرده که شما باید اونو در برنامه بزنید
و فعالش کنید پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست مگر اینکه برنامه بخواد خوش کلید رو اعمال کنه
که اگر راه دیگه ای هست که خودتون اینکار رو بکنید بهتر است بازم بستگی زیادی بک ساختار
اون key marker داره
علی جان من دیروز این پست رو جواب دادم اما الن می بینم پستم نیست
در مورد بک اپ . یعنی از فایل dll یک کپی بگیرم و فشرده و رمزدارش کنم و بعد به قرنیطنه کومودو ببرم ؟ بعدش اگه اینطور باشه یک فایل فشرده رو چطور به قرنطینه ببرم ؟
در مورد اون کی جن هم باید بگم اون کی جن باسریالی که تولید می کنه نمی شمه برنامه رو فعال کرد اما وقتی ریجستر رو می زنیم خودش مثل کرکهای دیگه برنامه رو اکتیو می کنه من روی ویروس توتال چکش کردم مشکلی نداشت اما سئوال اینجاست که چرا برنامه ای که توسط کومودو بلاک شده تونسته اینهمه تغییرات ایجاد کنه و اصلا اجرا بشه
با تشکر