دوستان تا 3 میلیون LED بالای 40 اینچ چی پیشنهاد می کنید؟
بعد قیمنت سامسونگ 46F6350 و سونی 42R500 تو بازار و بانه چنده؟
Printable View
دوستان تا 3 میلیون LED بالای 40 اینچ چی پیشنهاد می کنید؟
بعد قیمنت سامسونگ 46F6350 و سونی 42R500 تو بازار و بانه چنده؟
سونینقل قول:
KDL-46W700A
سلام . دوستان تا 3 ميليون LED LG (ترجيحا 3 بعدي ) چي پيشنهاد ميدين؟
LA86000 آيا 42 اينچش هست اگر هست قيمتش چنده ؟
مرسي
ال سی دی 32 اینچ قیمتش چقدره؟(برای اتاقم میخوام و مارک خاصی مدنظرم نیست...)
سلام عزیزان . من میخوام ال جی lm 75 سایز 42 رو خریداری کنم؟ صلاح میدونید؟
سلام دوستان، یه مقدار راهنمایی میخواستم.
یک تلویزیون می خواستم بخرم برای پدر مادرم 37 یا 39 اینج، تنها چیزی که مهم هست کیفیت است و امکانات اضافی اصلا به کار نمیاید، فقط کیفیت خوبی داشته باشه.
اگه میشه مدل و قیمت رو معرفی کنید.
بعد مسئله ی دیگه اینکه از کجا خرید کنم؟ نمایندگی اگه دارند کجا است، چون واسه پدر مادر است و من هم نخواهم بود میخواهم یه نمایندگی حداقلی باشه که برایشان ردیف کنه. (توی تهران)
سوال آخر اینکه وقتی از نمایندگی میخرم هم باید چون اینها بزنم؟ یا نه؟
ممنون
بوجه رو نگفتید اگر می گفتید خیلی بهتر بود اما من حداقل رو در نظر می گیریم به نظرم پلاسما 43 اینچ مدل 4850 انتخاب خوبی به قیمت 1.650 که هم حمل رایگان داره هم نصب رایگان و نیازی به حضور شما نیست . هر نمایندگی روش کار خودش رو داره نمیشه گفت چونه لازم یا نه اما در مورد مودل پیشنهادی من فکر نمی کنم خیلی هم بتونید چونه بزنید اگر این قیمت رو بدند چون تقریبا کف قیمت اگر بیشتر گفتند حتما باید چونه بزندی به هر حال بهتر اول از همین نت انتخاب کنید کف قیمت رو از همینجا پیدا کنید بعد برای خرید اقدام کنید .نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون، از نظر بودجه فکر کنم تا 2.5 مشکلی نباشه، حالا یه مقدار بالا و پایین تر.
من چون دو هفته بیشتر ایران نیستم واسه همین چونه زدن مدل و اینها را پرسیدم، میخوام تا رسیدم یک روز بعد از ظهر برم و بخرم و زیاد وقت برای گشتن ندارم.
تنها چیزی هم که مهم است یکی کیفیت و دیگری راحتی استفاده است، چون برای پدر مادرم است و نمی خوام گیجشان کنه.
مسئله ی دیگه اینکه نمایندگی هم اگه میشه بگید، اینکه این نمایندگی ها تو جمهوری شعبه دارند؟
این مدلی که شما معرفی کردید چه برندری است؟ نمیشه LCD یا LED، چون پلاسما واسه جای خیلی بزرگ خوبه ولی من واسه یه جای تقریبا کوچیک میخوام، دیگه حداکثر 40 اینچ خوبه. نظرتان راجب سامسونگ چیه؟
ممنون
داداش تا 2500000 این مدل بهترینه Samsung 40F6450نقل قول:
ال ای دی هستش و 3بعدی و اسمارت هم هست و ظاهر شیکی داره و در کل عالیه
داداش تویه جمهوری 100 تا نمایندگی داره سامسونگ
ال سی دی که کمه! فکرکنم فقط دوو و اسنوا ال سی دی داشته باشن . قیمتشون هم حدود 1300نقل قول: