IP ها ممکنه عوض بشن شما ۱ کار دیگه بکنی راحت ترینقل قول:
شما تمام تیک هارو بردار، تو تبه اینترنت که هستی ریفرش کن بد بالای سرورهأی که پیدا میکنه روی پینگ کلیک کن که بر اساس پینگ بچینتشون اونایی که پینگشون زیر ۱۰۰ هستش ماله ایرانه همه
Printable View
شما تمام تیک هارو بردار، تو تبه اینترنت که هستی ریفرش کن بد بالای سرورهأی که پیدا میکنه روی پینگ کلیک کن که بر اساس پینگ بچینتشون اونایی که پینگشون زیر ۱۰۰ هستش ماله ایرانه همه
ها ممکنه عوض بشن شما ۱ کار دیگه بکنی راحت ترینقل قول:
دو روز چک نکردم فروم رو مثه چی داره جلو میره.:31:
چقدر پست میدین:31:
اخیشش.فقط خواستم از Sam تشکر کنم برای عکسش.خیلی حال کردم.:46:
امروز دو فقره سرور مورد هجوم قرار گرفت و همه افتادن بیرون به جز من:18:.
به کیا مضنونم:
1-alex جند بار اومد تو سرور توسط کنسول کیک شد بعد این اتفاق افتاد.
2-خودم:31: ،همه به جز من بیرون افتادن
نارو بیا بررسی کن.تمام
به جان مادرم من پــــــــــــــــــــــــ ـــــارســـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــام پارسا اصلیه ابیه pro عه :31: کینگ پارسا :31:
میشه بیام مجیــــــــــــــــــــــ ـــک؟!!!
بابا من فقط يك شب امدم جي بي اونم همينجوري چرا منو بلك ميكنيد اه
چون گینگ پارسا ابی هستی که دلیل نمیشه!!!!:18:نقل قول:
به جان مادرم من پــــــــــــــــــــــــ ـــــارســـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــام پارسا اصلیه ابیه pro عه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کینگ پارسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیام مجیــــــــــــــــــــــ ـــک؟!!!
شما یک بار دیگه با دقت نگاه کن ببین از 10تا پست اخیر چند تاش به تی ربط داره؟؟نقل قول:
دو روز چک نکردم فروم رو مثه چی داره جلو میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر پست میدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البت تکراری ها رو حساب نکن.....)
NAROTUچقدر ديگه بازي كنم تا بتونم بيام مجيكال
نه منظورم از بعضیها تو هم نبودی جیگر :-)) بیا به خودم بگو من بهت نشون میدم چی رو دیوار چسبیده انقد نمیخواد بری از نزدیک ببینیش :-)) ولی آخه جدی میگم شماها که میخواین بیاین سرور بلاک بعد این همه زحمت میکشین خودتونو میرسونین پائین بعد که رسیدین مثل کوالا میچسبین به دارو دیوار چه کاریه خوب آخه مگه سرورای DDrace کار نمیکنن ؟! اگه میاین بلاک بازی کنین درست حسابی فوقش بلاک میشین دوباره ریستارت میکنین دیگهنقل قول: