سلامنقل قول:
مهم نیست که باتری رو در بیاری. خود لپتاپ پس از شارژ کامل باتری رو از مدار خارج میکنه :دی
Printable View
سلامنقل قول:
مهم نیست که باتری رو در بیاری. خود لپتاپ پس از شارژ کامل باتری رو از مدار خارج میکنه :دی
حیف پول !نقل قول:
من 1 ماهی میشه که Ultimate 32bit نصب نموده و راضی میباشم.حالا کاری ندارم که رم شده 3 گیگ ، ولی بهتر از اینه که کلی طول بکشه بالا بیاد ، کلی از نرم افزارام نصب نشن ، با بازی ها مشکل داشته باشه ، میخواهم 100 سال سیاه آپدیت نشه :31: نه البته اپدیت هم مهمه ، من وقتی اون ویندوز رو نصب کردم 1-2 بار آپدیت کردم و دیگه گذینه اش رو غیر فعال کردم.
سلامنقل قول:
تقریبا دو ماه پیش خریدم و گارانتی هم داره
یعنی میخوای بگی که نیازه که ببرمش گارانتی
سلام دوستان
من بین n61jq و y560 بدجوری دودلم
بازی هم نمیکنم با لپ تاپ
لطفا مزیت هاشون رو نسبت به هم توضیح بدبد
فقط اگه میشه با دلیل بگید که حسابی گیج شدم...........:13:
دوستان، با تشکر از همه شما، 10 روزه موندم تا رسیدم به این صفحه
لطفا بحث های اضافی، آنتی ویروس ، مدلهای دیگه و ... رو حذف کنید تا کسی که میاد از تاپیک بیشتر لذت ببره
ضمناً من چهارشنبه قیمت کردم گفتن 1620 با گارانتی ویستا
نمیدونم اینو بگیرم یا یه دسکتاپ !؟
اگه زیاد قابل حمل بودن واسط مهم نیست حتماً دسکتاپ بگیر از نظر من.نقل قول:
n61jq مانیتور ضعیف تری داره ولی کمتر داغ می کنه!نقل قول:
بهترین کار خوندن توضیحات کامل این دو مدل تو سایت Notebookcheck هست
y560:
n61jv:کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y560-Notebook.33963.0.html
تو این نقد می تونی ال سی دی که من گفتم و طراحی اون رو ببینی که با N61jq یکی هست.کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N61JV-JX007V-Notebook.31611.0.html
خود N61JQ به طور کامل تو این سایت نقد نشده
بله بهتره.من قبلآ هم گفتم.اگه باطری رو خارج نکنی باطری به دلیل شارژ مداوم زود از بین میره.چون وقتی شارژ باطری پر میشه لپ تاپ به طور اتوماتیک شارژ رو قطع میکنه اما به جای اینکه بیاد و از 20 در صد شارژ رو شروع کنه تا باطری یه ذره خالی میشه شارژش میکنه و به باطری آسیب میزنه.برای همین هم شما باطری رو که پر گپکردی از لپ تاپ جداش کن.فقط هر دو هفته یکبار بزار کاملآ خالی بشه و پرش کن و دوباره از لپ تاپ جداش کن.تا فاسد نشه.این جوری عمر باطری تا 3 برابر زیاد میشه.نقل قول:
راستش به نظر من که اگر اینکار رو نکنیم بهتره. چون به ریسکش نمیارزه زیاد. بارها گفته شده که وقتی در منزل یا هر جایی که دسترسی به برق شهری هست و نیاز به حمل و نقل لپ تاپ نیست باتری رو خارج کنیم در حالی که به عقیده من بهتر هست اینکار صورت نگیره.چون مشکلاتی مثل نوسانات برق و های ولتیج و هزار بلای دیگه ممکنه سر سیستم بیاد که اگر از باتری استفاده بشه تا حدود بسیار زیادی جلوی بروز این مشکلات گرفته میشه.متوسط عمر مفید باتری هم 2-3 سال هست و به نظر شخصی من زیاد درست نیست که بخاطر یک باتری که معمولن ارزش نقدی کمتر از یک دهم قیمت لپ تاپ داره ما بیاییم و کل سیستم رو در معرض خطر قرار بدیم.البته این نظر شخصی من هست و شاید درست نباشه.نقل قول:
:18::18::18::18:نقل قول:
دوست عزیز من قبلآ هم گفتم
مطلبی که شما میگی کاملآ عامیانه و غیر فنی است و شعار تبلیغاتی شرکت های خدمات پس از فروش!!!!
شما یه نگاه کوچک به شارژر لپ تاپت بنداز همه چیز دستگیرت میشه.خروجی شارژر همیشه مقدار ثابتی است و در صورت نوسان برق اگر در حد تحمل شارژر باشه(مثلآ بین 200 تا 250 ولت) خب شارژر تبدیل میکنه و خروجی ثابت رو ارائه میکنه اگر هم نوسانات زیاد باشه شارژر میسوزه و باز هم برق اضافه ای به سمت لپ تاپ نمیفرسته دقیقآ مثل یه فیلتر.حالا شما چه باطری متصل باشه یا نباشه فرقی برای لپ تاپ نداره.فقط فرقش برای جیب شماست که در اثر استفاده دائم از باطری بعد از 6 ماه باید باطری بخری یا اینکه هر وقت لازم داری استفاده کنی و بعد ار 2 سال بخری!!!!!:46: