البته که با این روش میشود:دی
آره.میشه.
یه منو دیگه هم این هست:
*#*#4636#*#*
Printable View
البته که با این روش میشود:دی
آره.میشه.
یه منو دیگه هم این هست:
*#*#4636#*#*
بچه ها چندتا سوال
1- چرا وی پی ان من چند دقیقه یه بار قطع میشه..من برای اتصالل به وایرلس یونی باید چیز پی ان بسازم..مشکل از منه یونی یا گوشی؟
2- من نقشه های ovi نوکیا رو میخوام برای استفاده توی Maverick کی رو ببینم؟
1.شاید اشکال از وی پی انته
2.گ.گل مپ بهتره ها.نقشه های ماوریک رو از فروم ای ار تی سی بیگیر:)
الان یکم دقت کردم..میبنم انگار اول وایفای قطع میشد و چیز پی ان هم به طبع قطع میشد...میشه وایفای سیگنالش ضعیف باشه؟چون اون لوگوی وایفای که اون بالا میومد یه خطش پر رنگ بود...ولی لپتاپ خوب وایفای رو میشناسه ها
اون فروم که گفتین کجاست؟چطوریه؟یه راهنمایی میکنی؟
گول مپز رو گرفتم ولی زیاد کامل نیست...اونها ناقضتر از گوگلن؟
راستی یه سوال دیگه...نوکیا یه جهتیاب داره ها..میگفت مثلا سمت راست بپیچ و چپ بپیچ و کلا خیابون یه طرفه ها و .. خیلی توپی داشت...اون برای اندروید نیست؟
به غیر از pc suit panda برنامه دیگه ای نیومده ؟
این یکی خیلی zaghart هست !
فکر کنم میدونم چشه.نقل قول:
الان یکم دقت کردم..میبنم انگار اول وایفای قطع میشد و چیز پی ان هم به طبع قطع میشد...میشه وایفای سیگنالش ضعیف باشه؟چون اون لوگوی وایفای که اون بالا میومد یه خطش پر رنگ بود...ولی لپتاپ خوب وایفای رو میشناسه ها
اون فروم که گفتین کجاست؟چطوریه؟یه راهنمایی میکنی؟
گول مپز رو گرفتم ولی زیاد کامل نیست...اونها ناقضتر از گوگلن؟
راستی یه سوال دیگه...نوکیا یه جهتیاب داره ها..میگفت مثلا سمت راست بپیچ و چپ بپیچ و کلا خیابون یه طرفه ها و .. خیلی توپی داشت...اون برای اندروید نیست؟
برو این مسیر:
menu>support>tools>battery optimizer قسمت وای فای طوری تنظیم بشه که وقتی صفحه نمایش خاموش میشه وای فای قطع نشه.
برای نقشه هم:
. i r -tci.org/forum/showthread.php?t=96042کد:http://www
نسخه جدید گوگل مپ نویگیشن رو داره ولی هنوز تستش نکردم.بعیده برای ایران چیزی داشته باشه.اون اوی رو خبر ندارم.شاید بقیه بدونن.
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
این برنامه چه کاربردی براتون داره؟نقل قول:
به غیر از pc suit panda برنامه دیگه ای نیومده ؟
این یکی خیلی zaghart هست !
باتری رو کالیبره کردم :دی فعلاً که خوب بنظر میاد :دی
این برنامه چه کاربردی براتون داره؟[/QUOTE]
نصب برنامه های آندروید دیگه !
چرا نميريزي رو گوشي و بعد نصب كني؟
امتحان نکردم ... از روی مموری بهتره ؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه دیگه این برنامه مسخره رو لازم نداریم !