با 200000 تومن میتونستی سرویس 2 مگ + مودم وایمکس ایرانسل رو بگیری.نقل قول:
محدودیت ایرانسل واسه 2 مگ هرچی باشه از 400 گیگ در ماه کمتر نیست و شما با 1 مگ پارس فکر نکنم به این رقم برسی.
Printable View
با 200000 تومن میتونستی سرویس 2 مگ + مودم وایمکس ایرانسل رو بگیری.نقل قول:
محدودیت ایرانسل واسه 2 مگ هرچی باشه از 400 گیگ در ماه کمتر نیست و شما با 1 مگ پارس فکر نکنم به این رقم برسی.
بله اسلامشهر شهرک واوان هستم..نقل قول:
512 سه ماهه با 5 گیگ دانلود رو 47 تومن گرفتم..سرعت شبانه برای من بیشتر وقتها خوب بوده......در کمترین سرعت 50 یا 60 بوده و بالاترین سرعت هم به 200 میرسیده ..میانگین 70 تا 90 بوده .
سوال دیگه بود در خدمیتم:46:
سلام
قصد ارتقا سرویسم رو از 128 به 512 دارم اما قبل از ارتقا میخواستم یکبار سرعت شبانه 512 را در منطقه مخابراتی خودمون تست کنم
اگر کسی میتونه کمکی کنه و اکانتش رو یک شب از ساعت 1 تا 7 صبح در اختیارم بذاره ممنونش میشم
متاسفانه منطقه ای که من تو تهران دارم زندگی میکنم تو نقشه که ایرانسل تعیین کرده زرد رنگه و خودشون گفتن امکان قطعی با مودم outdoor هم زیاده و ممکنه اذیتت کنه و راضی نباشی.نقل قول:
گفتن باید صبر کنی تا ۳ یا ۴ ماه هم بگذره تا معلوم بشه ساپورت چه جوری میشه.در کل خودشون هم نمیدونن چیکار میکنن.
حالا من بعد از واریز ۸۰۰ یا ۹۰۰ تومن پول به قول خودشون ممکن بود پا در هوا بمونم.
فعلا همین ۱ مگ پارس فکر کنم برام کافی باشه.
یادش بخیر یه زمانی اینرنت ۶ مگ داشتم. با سرعت ۶۵۰ کیلوبایت دانلود میکردم.:31::40:
دوستا خبری از بازگشت سرعت پارس به قبل نشد
اصلا میخوام بدونم امیدی هست یا نه
دوستان من یک هفته دیگه قرارداد این ماه تموم میشه چیکار کنم سرعت 128 دارم الان برم رو 1 مگ سرعت دانلودم روزانه و شبانه روی چند میره که اگه راضی کننده نبود بی خیال بشم و برم اون یکی شرکت.
محل سکونت من هم خرمشهره.
روی چه حسابی این حرف رو میزنی؟ 2 مگ ایرانسل سرعتش مگه چنده؟نقل قول:
من 1 مگ پارس رو خبر ندارم ولی با 512 راحت 400 میشه گرفت.
خبر كه هيچ!نقل قول:
من حدس خودم با توجه به تستي كه انجام داديم با كمك حسين اينه كه 256 هم بگيري (با تعهد و اينها كه ديگه كاربر خونگي محسوب نشي!) سرعتت عادي ميشه يعني روز ميشي 200 و شب بستگي به منطقه احتمالا 60-70 بگيري.
شما هم اگه تونستي امتحان كن اگه 256 پارس مورد نداشت و سرعتش عادي بود 256 بگير كه مثلا 48 تومن پول بدي براي 9 گيگ 3 ماهه.
الان پارس يه مگ بخواي بگيري كلي پول بايد بدي.
اگه مسئله ماليش هم نباشه كه خب يه مگ يا بيشتر بگير.
اگه يه مگ داشته باشي سرعت دانلود با سرعت دقيقا يك مگ هم بالاي 130 هست كه فكر كنم قابل قبوله.
وگرنه يه تحقيق كن ببين اگه سرويس دهنده اي ديگه هست كه محدود نكرده از اون بگير.
آقا این سرویس 6 مگ رو از کجا تهیه کرده بودین ؟نقل قول:
ممد جان متوجه نشدم الان شما تو تستی که زدیدبا 256 شما تو روز 200 کیلو بایت دان داشتی؟؟؟محل سکونت شما کجاست؟نقل قول:
ببينيد نتايج تست چند صفحه قبل موجوده.نقل قول:
من خودم دزفول هستم و 128 دارم.
تستي كه ما انجام داديم 256 آقا حسين دوست خوبمون رو از قم قرض گرفتيم و باهاش وصل شديم.
2 مرتبه اين تست انجام شده يكي حدود 10 روز قبل كه سرعت من با 256 ايشون دقيقا همون 256 بود.
تست دوم يكي دو روز قبل و بعد از اين انجام شد كه بعضي از برو بچز خوزستاني گفتن كه 256 دارن و درست شده سرعتشون.
تست دوم نتيجش ok بود يعني روز 200 و شب 90 بود.
طبق نظر غالب علما و بزرگان الان 256 به روال خودش برگشته.
من خودم رفتم 256 بگيرم گفتن بايد رضايتنامه از اوليات بياري و اينها فعلا دست نگه داشتم!