دوستان بايد pcsuit حتما براي خود كوشيم باشه؟يا فقط سوني اريكسون باشه كافيه؟
Printable View
دوستان بايد pcsuit حتما براي خود كوشيم باشه؟يا فقط سوني اريكسون باشه كافيه؟
opera mini 5.1نقل قول:
کدوم نوعش رو باید بگیرم ؟
language farsi
فرمت فایل ؟ :دینقل قول:
فرمت های متفاوتی توی سایت اپرا هست که مثلا یکیش جاوا هست یکیش مخصوص اندروید و...
من opera mini 5.1 s60 رو دانلود کنم یا همون که با فرمت جار هست. جار که برام کار نکرد. دوستان راهنمایی کنید تا این مشکل حل بشه. ممنون
گل محمدی عزیز من نوکیا مپ 3.3 رو نصب کردم و نقشه ها رو ریختم تو یه پوشه که داخل پوشه CITIS بود و کار کرد مشکلم اینه که دو تا فایل زیپ دیگه هم بود دانلود کردم یکی کلاینت اسیا و دیگری راهنمای صوتی این دو تا پوشه رو کجا کپی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان چه جوری میشه فهمید که سی پی یو ویواز 720 مگا هرتز هست یا نه؟
آخه برنامه ایکسپلوره سرعت سی پی یو منو زده 206 مگا هرتز
فرمت جار
چطور کار نمیکنه؟ مشکلش کجاست
من الان با همین برنامه دارم جواب شما رو میدم!!!
اون اپرا سری ۶۰ که برای سیمبین ساختن با اپرامینی فرق میکنه
فرمتش سیس هستش و مثه مینی قابلیت اتصال به سرور اپرا رو نداره (قیلتر شکن نداره!)
مشکلش اینه که پیغام conection failed میده در حالی که با بروزر خود گوشی مشکلی نیست!نقل قول:
یه چندتا بازی که به نظرتون جالب و سرگرم کننده بوده رو بذارید.
راستی این spb mobile shell کارش چطوره کاربردیه یا فقط جنبه زیبایی داره؟کسایی که کار کردن با این راحت ترن یا منوی اصلی.اگه کسی داره لینک اینم بذاره.
تو تنظیمات برنامه توی installed app چک کنید که چه اکسس پوینتی واسه برنامه تعریف شده
شاید رو اکسس پوینت اشتباهی تنظیم شده و چون نمیتونه به اون کانکت بشه ارور میده
دوست عزیز این اینترفیس دسترسی شما رو به خیلی از تسکها راحتتر میکنه . حتی میتونید خودتون هوم اسکرین رو ویرایش کنید و قابلیتهایی که لازم دارید رو ردی صفحه اصلی بزارید
البته اینم فراموش نکنید که مصرف باتری هم بالاتر میبره
درکل ظاهر گوشی رو خیلی دلنشینتر میکنه. برای جلوگیری از هنگ و... از آخرین ورژن استفاده کنید
در مورد بازی هم NFS shift , sims 3 , micromaze , micropool , R.bubbles بازیهای با کیفیت و قشنگی هستن
من با گوشی امکان لینک گذاشتن ندارم ولی تو همین انجمن بگردید پیدا میکنید