آخه ارزش اون کادیلاک بیشتر از 1.5 نیست
Printable View
آخه ارزش اون کادیلاک بیشتر از 1.5 نیست
محمد جان دستت درد نکنه به شاه بندری زنگ زدم.نداره ولی گفت شاید بتونه واسم پیدا کنه.
ُلام.
آقا من از دیشب تا حالا هر چی زنگ میزنم به این کادیلاک شماره اش خاموشه....
آقا مطمئئن هستی شماره رو درست گرفتین؟
کامارو جان شما هم باهاش تماس گرفتین؟
setareye mashreghi عزیز شما که باهاش تماس گرفتی سوال دیگه ای ازش نپرسیدی؟
من تماس نگرفتم .از اوضاع ماشین اینجور حدس زدم که قصد فروش واقعی داره.شاید تا الان فروخته شده و دیگه جواب نمیده.اگر ای میل داره براش میل بفرستین
این ماستنگ را قبلا هم دیدم که آگهی کرده.فکر کنم این هم فروشنده باشه.کسایی که شمال هستن اگر پیگیری کنند بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما قیمت این چقدره؟با توجه به مدلش که 1990 میشه و تمیزی اون حدودا بین 6 تا 8 تومان قیمت منطقی بحساب میاد البته اگر فنی واقعا خوب باشه..
شاید شما هم متوجه شده باشید که بیشتر کسایی که توی نت آگهی فروش میگذارند فروشنده واقعی نیستند و فقط دنبال گرفتن یه حدود قیمت اینجا آگهی میگذارند.البته سراغ اینجور ماشینها که توی نت اگهی میگذارند بریم بد نیست اما معمولا فروشنده واقعی ماشینش را به بازار میبره( منظور همان محل خرید و فروش ماشینها) که هرچه زودتر و نقد بفروشه.
سلام
دارم میرم تهران چنتا ماشین ببینم
کسی اگه ماشین خاصی دیده یا سراغ داره مثل اون بیوک ریویرا تو اوراقی آدرسش رو برام بفرسته تا برم آمارشو بگیرم
من که خیلی پیگیر اون ریویرا سفید شدم اما آدرس مشخصی پیدا نکردم.اگر امکان داشت حتما دنبالش را بگیر.آقای صادقی احتمالا اطلاعات بیشتری در مورد اون داره.گویا توی یه گاراژ اولهای جاده ورامین بوده.کسی که خودش اون طرفها زندگی میکرده رفته و گشته اما چنین آدرسی وجود نداشته.مربوط به شخصی به نام صادق فورد.شاید هم فروخته و یا اینکه خودش برای بازسازی نگه داشته.
کادیلاک بسازیش محشره
بنظر شما این آگهی سرکاریه؟شاید واقعا هست و پلاک شده اما با توجه به قوانین واردات خودرو که حجم موتور و تعداد سیلندر و حتی کاراخانه سازنده را در بر میگیره چطور این تونسته پلاک بشه؟؟پس چرا یه ماشین آمریکایی معمولی نمیتونه پلاک بگیره؟؟
واقعا تبعیض بیشتر از این نمیشه...
اینو ببینین
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=10033&mashin