با سلام
دوستان چگونه میتونم Pm هایی رو که حدود 3 هفته پیش برام رسیده است رو دوباره بازگردانی کنم و ببینم خیلی
برام مهمه اگر کسی کمکی از دستش بر می آید دریغ نکند.
با تشکر از کلیه دوستان
Printable View
با سلام
دوستان چگونه میتونم Pm هایی رو که حدود 3 هفته پیش برام رسیده است رو دوباره بازگردانی کنم و ببینم خیلی
برام مهمه اگر کسی کمکی از دستش بر می آید دریغ نکند.
با تشکر از کلیه دوستان
[QUOTE=amintnt;1076437]سلام........
شما درايور وبكمتون رو نصب كردين؟[/QUOTE
bale man nasb kardam hata yahoo ham mishnase vali yek safhe mesh ki miyad to msn javab mide faghat to yahoo javab nemide merc az rahnamiuton
خیلی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همون روش اول که گفتی درست شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنم عزيزم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم همون مشکل پیش اومدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست شده بود اما نمیدونم چرا دوباره ایجوری شد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه مشكل جالب و عجيب :
من بعضي وقتا بعضي برنامه هايي كه در مورد بوت و هك هستند رو از سايت ها و وبلاگ هاي در پيت دانلود ميكنم از يه ساعت مشخص تا يه ساعتي هيچكدوم از آي دي هام لوگين نميشن(مثلا هر شب از 8 شب به بعد تا فردا صبح آي دي هام لوگين نميشن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط در صورتی ممکنه که ازآرشیو استفاده کنی
اگه تو قسمت : messenger+ Perferences+Archive
Do You Want To Save And Archive Of All The Messeges You Send And Recive On This Computer
گزینه :
Yes,Save All Of messege
رو زده باشی و تو این مدت هم یاهو جدید نصب نکرده باشی میتونی تو قسمت : Messege Archive تموم پی ام هاتو بخونی
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
از همگی ممنون اگر در قسمت :
Do You Want To Save And Archive Of All The Messeges You Send And Recive On This Computer
گزینه وسطس را که بطور پیش فرض انتخاب شده است را انتخاب شده باشد نمیتوان PM های قبلی را خواند.
یعنی اصلا هیچ راه بازگشتی یا Recovery وجود ندارد.
با تشکر
هیچ راهی نداری!
اگه گزینه Save رو هم زده باشی فقط روی همون کامپیوتری که برای بار اول PM رو خوندی می تونی بخونیش چون اونجا ذخیره میشه!