منظورم همون Insert کردنه.
لطفا بگو اگه می خوای نوشته هات از روی عکس رد بشن و عکس بیفته زیر نوشته ها اینطوری عمل کن:نقل قول:
روی عکس کلیک راست کن Text Wrapping >Behind Text را انتخاب کن.
Printable View
منظورم همون Insert کردنه.
لطفا بگو اگه می خوای نوشته هات از روی عکس رد بشن و عکس بیفته زیر نوشته ها اینطوری عمل کن:نقل قول:
روی عکس کلیک راست کن Text Wrapping >Behind Text را انتخاب کن.
سلام به دوستان عزیز
من یه مشکلی با ورد دارم اونم اینکه هر مطلب فارسی که تابپ میکنم بعضی از حروف رو جدا تایپ میکنه مثلا کلمه بیا رو بی ا مینویسه . البته با فونت خود ورد که روش هست مشکلی نداره سایر فونت هایی که بهش اضافه می کنم از قبیل زر و سینا و غیره اینجوریه .
اگه به افیس 2007 مهاجرت کنم مشکل رو دیگه نمی بینم ؟
اگه راه حلی بدین خیلی ممنون میشم چونن خیلی کارم لنگه ..عجله دارم
ممنون (سال نو تونم مبارک)
شما احتمالا از فونت Zar استفاده می کنید.برای رفع این مشکل باید از فونت های سری B مانند B Zar استفاده کنی.نقل قول:
سلام به همگی و سال نو مبارک.
دیدید وقتی می ریم توی ورد و روی وسط صفحه کلیک می کنیم نشانگر آنجا نمیره چون باید قبلا با enter و space به اونجا رفته باشی که برای من وقت زیادی میگیره . میشه یه کاری کرد که بدون انجام اینکار نشانگر رو ببریم هرجا که خواستیم.؟
شما می تونی با دبل کلیک این کار رو بکنی.نقل قول:
mvmmasoud جان نمیشه مطالب رو از روی صفحات اسکن شده با ورد پاک کرد؟:20:
سلام دوستان، یه سوال خیلی مهم داشتم. اونم اینکه آیا می توان در ورد 2007 یک صفحه فقط دارای header و footer جداگانه باشه ؟ لطفاً هرکی می دونه سریعتر پاسخ بده. ( مشکل من اینه که یه عکس می خوام واسه صفحه اول تحقیقم بزارم، حالا نمی دونم چرا وقتی عکس رو تو header می زارم، عکس تو header بقیّه ی صفحات نمایش داده میشه ؟!؟!)
به اين پست مراجعه كنيدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3166520&postcount=16
سوالتون نامفهومه !!!نقل قول:
سلام دوست عزيزمنقل قول:
براي اون كار به منوي File رفته و گزينه Page Setup رو بزنيد و در سربرگ Layout گزينه Different First Page رو بزنيد