یه مصاحبه گذاشتن توی انیم ورلد امید وارن راست باشه:
!
زمانی که من (ویکتور اِسلیور) با مایک برینتون از ویز مدیا برای مسائل کاری به ژاپن رفته بودیم. تصمیم گرفتیم وقت بذاریم و به کمیک مارکت 78 ژاپن سر بزنیم. از اونجایی که این جشنواره دوبار بیشتر در سال برگذار نمیشه ، باید گفت که یکی از بزرگترین جشنواره ی مانگا در ژاپن محسوب میشه. این جشنواره از 23 آگوست تا 25 آگوست به مدت سه روز بود.
بعد از گشت و گذار در مرکز سالن بزرگ کنفرانس ژاپن ، ما کیشیموتو ماساشی رو دیدیم. از اونجایی که منو مایک از طرفدارای پر و پا قرص ناروتو بودیم ، حرف زدن با ایشون باعث سعادتمون بود.
اما از اونجایی که 30 دقیقه ی دیگه کنفرانس داشت ، زیاد وقت برای حرف زدن نداشت. ما از ایشون خواستیم اگه امکان داره کمی از حرفهایی که قصد دارن در کنفرانس بزنند رو برای ما هم توضیح بده که در کمال تعجب ایشون قبول کرد!
در حالی که مایک سوأل می کرد ، من تند یادداشت می کردم:
س: خب ، این کنفرانس در مورد چه موضوعی هست؟
ج: بعد از اینکه هویت توبی توسط یکی از دستیاران من فاش شد ، متوجه شدم چند قسمت آینده باعث سردرگمی طرفداران خواهد شد. واجب دیدم بعضی از ابهامات رو رفع کنم و گفتم چه جایی بهتر از "کمیک مارکت 78".
س: پس شایعات حقیقت داره؟! توبی واقعا" ، ایزوناست؟! من فکر می کردم ایزونا بعد از اینکه چشماش رو به مادارا داد در نبرد کشته شده ؛ یعنی دروغ بوده؟
ج: خب ، حقیقت اینکه اون چطور زنده مونده داستانش خیلی متفاوته ، نمیتونم بهتون بگم چطور ، برای اینکه متوجه بشید چطور زنده مونده باید قسمت های آتی رو دنبال کنید ، اما باید بگم بله. توبی ، ایزوناست.
س: این چشم ها رو چطور بدست آورده؟! من فکر می کردم اون باید کور باشه؟
ج: جواب این سوأل با مشخص شدن هویتش داده میشه ، فقط میتونم بگم خاندان اوچیها خیلی بزرگتر از چیزیه که فکر می کنید.
س: توی مصاحبه ی قبلی راجع به مادارا گفته بودین که اون هیچ نقطه ضعفی نداره ، توبی چطور؟! آیا بعد از اینکه هویتش مشخص میشه توسط ناروتو قراره کشته بشه؟!
ج: راستش نه. بعد از اینکه مشخص میشه اون چطور زنده مونده و هدف واقعیش چیه. همه تغییر میکنند ، حقیقت همه رو ناراحت میکنه و آزار میده ، درواقع تاریخی که همه میدونستند دستخوش تغییرات میشه.
س: منظورتون چیه بخاطر اون حقیقت؟! چطور ممکنه همه رو آزار بده؟!
ج: حقیقت تاریک و خونینی در راه هستش. اینکه چرا مادارا می خواسته توبی بمیره ، درواقع علت انتقام گرفتن اون رو مشخص میکنه ، اما تنها برادر توبی نبوده که می خواسته اون بمیره ، بلکه یکی از هوکاگه ها هم خواسته اش همین بوده و نقش بسزایی در این قضیه بازی می کرده.
س: دیگه چی برامون داری؟ این مبارزه به کجا قراره ختم بشه؟!
ج: خب می دونید توبی همیشه جوتسوهای ممنوعه تو آستینش داره. من فقط میخوام بعد از اینکه هویتش مشخص شد ازشون استفاده کنه. شما اگه فکر می کنید جوتسوی ممنوعه ی ادو تنسی کابوتو خیلی خطرناکه پس بهتره صبر کنید و ببینید توبی چه آشی پخته!
س: چرا ایزونا هویتش رو مخفی می کرده؟!
ج: برای اینکه بعضی از اعضای آکاتسوکی فهمیده بودن که مادارا با ایزونا چه کار کرده ؛ اونا این قضیه رو می دونستند چون یکی بهشون گفته بوده و برای همین اگه هویت واقعی توبی رو می شناختند اصلا" به ایزونا کمک نمی کردند. متأسفانه دیگه بیشتر از این نمیتونم بهتون بگم ، امیدوارم هفته های آتی داستان رو دنبال کنید ، همه چیز مشخص خواهد شد.
مصاحبه ای کوتاه اما پر از اسپویل! در گذشته چه چیزی بر ایزونا گذشته؟! گمونم باید منتظر قسمتهای آتی باشیم تا بفهمیم!
این مصاحبه از فروم "http://naruto.viz.com/" paste , copy شده.
دسترسی به محتویات تاپیک تا 19 سپتامبر ممنوع بوده. من فقط اینکار رو کردم تا خبری به بیرون درج کرده باشم!