دوستان سلام
بنده نیاز به یک ترفند دارم
چطور میشه در حین و بعد از نصب برنامه یا بازی کاری کرد که برنامه مورد نظر توی منوی start>all programs نمایش داده نشه؟
علی علی
Printable View
دوستان سلام
بنده نیاز به یک ترفند دارم
چطور میشه در حین و بعد از نصب برنامه یا بازی کاری کرد که برنامه مورد نظر توی منوی start>all programs نمایش داده نشه؟
علی علی
سلام.نقل قول:
ترفند خاصی لازم نیست.
در حین نصب معمولا بعد از اتمام انتقال فایل ها گزینه ای شبیه Add Shortcut To Start Menu یا Place In Start Menu بهتون نشون داده میشه که باید تیکشو بردارید.
بعد از نصب هم کافیه روی Shortcut مورد نظر در All Programs کلیک راست کنید و Delete رو بزنید. Shift رو هم بگیرید دیگه وارد Recycle Bin نمیشه.
اگر هم فقط می خواهید Highlight نشه روی Task Bar کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید. در تب Start Menu گزینه Customize رو انتخاب کنید. در تب Advanced تیک Highlight رو برارید.
موفق باشید.
دوستان سلام
ممنوننقل قول:
ترفند خاصی لازم نیست.
در حین نصب معمولا بعد از اتمام انتقال فایل ها گزینه ای شبیه Add Shortcut To Start Menu یا Place In Start Menu بهتون نشون داده میشه که باید تیکشو بردارید.
بعد از نصب هم کافیه روی Shortcut مورد نظر در All Programs کلیک راست کنید و Delete رو بزنید. Shift رو هم بگیرید دیگه وارد Recycle Bin نمیشه.
اگر هم فقط می خواهید Highlight نشه روی Task Bar کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید. در تب Start Menu گزینه Customize رو انتخاب کنید. در تب Advanced تیک Highlight رو برارید.
موفق باشید.
ولی یه چیز جدید یادم اومد:
چطور میشه کاری کرد که برنامه توی control panel>add or remove نمایش داده نشه؟
برادر من میاد و بعضی برنامه ها رو که من لازم دارم پاک میکنه
میخوام کاری کنم که اون نبینه که برنامه نصبه که بخواد پاکش کنه
علی علی
سلام.نقل قول:
Regedit رو باز کنید.
به مسیر زیر برید:
کد:HKEY-LOCAL-MACHINE\software\Microsoft/Windows\Current Version\Uninstall
در قسمت سمت چپ، برنامه مورد نظر خود را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. در قسمت سمت راست، Display Name رو پیدا کنید و روی اون راست کلیک کرده و Rename رو انتخاب کنید.
به اول اسم برنامه واژه Quiet رو اضافه کنید (به حروف بزرگ و کوچیک دقت نمایید)
برنامه از لیست حذف شده است.
موفق باشید :11:
سلام سلام سلام...:20:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز... مشکل حل شد...!:10:
2800 تا برنامه رو آلوده کرده بود...:18::31:
انشالله جبران کنم.
بازم ممنون، شاد باشی:40:
سلام دوست من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش میکنم. بذارید به حساب وظیفه :10:
در مورد برنامه هایی که آلوده شده؛
اگه کل فایل پاک شده باشه، (Delete رو هنگام پاک کردن ویروس انتخاب کرده باشید) که هیچ؛
ولی اگه Disinfect کرده باشید، به احتمال قوی، فایل اجرایی هم از کار افتاده یا مشکل درش ایجاد شده...
در هر حال.....
خوشحالم که کارساز بود. :27:
موفق باشید :11:
سلام
من یه مشکل دارم وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد یه پیغام میده که در عکس زیر متن اون پیغام موجوده و اجازه بالا اومدن ویندوز رو نمیده و میخواد که این مشکل حل بشه وقتی هم که دکمه حل مشکل در وقتی دیگر رو میزنم ویندوز بالا میاد ولی همچنان که در عکس زیر میبینید پیغام ظاهر میشه؟؟!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درود دوستان . این اولین پستیه که با ویندوز هفت میدم . خیلی ویندوز باحالیه . یه سوال داشتم یه برنامه معرفی کنید که بتونم باهاش بوت Xp و Seven رو با هم داشته باشم . الان دیگه Xp ندارم !
ممنون
ویرایش : لطف کنید بگید این send feedback احمفانه رو چجوری میتونم حذف کنم
send feedback رو با کرک یا کیجن یا پچ میتونی اینکارو بکنی.نقل قول:
اینجا بگرد
مال ویندوز 7 رو بگرد
نرم افزارهای قانونی کردن(Validate كردن) ویندوز
Roovigital شما هم از این استفاده کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
سلام.نقل قول:
اولين نرم افزاري رو كه در پست زير ارائه شده رو دانلود كرده و مطابق آنچه كه گفته شده عمل نماييد.
مشكل تون حل خواهد شد....
موفق باشيد :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=93440&postcount=1