ما به پست شما میگیم...:دی
پیغام خصوصی؟!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
البته پیغام خصوصیا امن نیست!
Printable View
ما به پست شما میگیم...:دی
پیغام خصوصی؟!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
البته پیغام خصوصیا امن نیست!
عجب گیری کردیما بابا اومدم واقعیت گفتم شرمنده اصن دیگه واقعیت نمیگم:13:نقل قول:
دوستمون از بابک خان گفت منم دیدم انصاف نیست واقعیت نگم!!!
اگه پستم درست نبوده واقعا شرمنده:11:
-------------------------------
ویرایش:من واقعا تازگیا از اسپم متنفرم!!!
بخاطر همین چون پستم جنبه اسپم نداشته باشه یکی از ویژگی های پروفایل میگم که خیلیلا ازش استفاده نمیکنن!!!
100% تا به حال شده به پروفایل یکی از دوستای قدیمی یا جدیدتون برید که بخواید گفتگوهای قدیمیتون با اونا مشاهده کنید اکثر کاربرا در چنین مواقعی یا یه پیغام میذارن بعد مشاهده گفتگورو میزنن یا چند صفحه پروفایل دوستشون میگردن تا یه پیغام از خودشون پیدا کنن بعد "مشاهده گفتگو" بزنن ولی یه راه خیلی ساده اینه که وقتی پروفایل دوستتون باز میکنید بالای کادری که پیغام مینویسید سمت چپ یه نوشته آبی هست " View Conversation with XXXXX" روی این کلیک کنید گفتگوهای بین شما و دوستتون به نمایش در میاد!
salam man taze omadam balad nistam
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:)
خب دقیقا بگید چیارو بلد نیستید و مشکل دارید تا توضیح بدن:46:نقل قول:
salam man taze omadam balad nistam
سلام یه دوستان یه مقاله در مورد روشهای ساخت انیمیشن می خوام اگه دارید ممنون میشم ازتون (فقط خیلی سریع می خوام مرسی)
سلام...نقل قول:
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:)
تا جایی که میدونم بعضی از فروم ها این قابلیت رو دارن که غیر از آواتار شما از یه عکس توی پروفایل استفاده کنی که توی پروفایل بالای نام کابریتون نشون میده...که کاربرهای پی سی ورلد این قابلیت رو ندارن پس تنظیماتش چیز مهمی نیست....البته تو پروفایل سینا(ادمین) برید عکس پروفایل رو میبینید....
البته فکر کنم شاید اصلا یه چیز دیگه باشه..
نه همونهنقل قول:
روش وایستی نوشته:
نوشته:sina's profile picture
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=962
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...
سلام...نقل قول:
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه!:5: