تو بعضی از انجمن ها مثل اینجا پست ها شمارش نمیشن.
موفق باشید.
تو بعضی از انجمن ها مثل اینجا پست ها شمارش نمیشن.
موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز همینی که شما الان ارسال کردین اسمش پست هست درواقع با زدن دکمه ارسال پاسخ پست ارسال میکنید البته با این تفاوت که در بعضی از انجمن ها با ارسال پاسخ به تعدا پست های شما افزوده نمیشه مثل همین انجمن و انجمن اخبار ورزشی و بازی های آنلاین و ...
و در اینگونه انجمن ها امکان تشکر کردن از پست های دیگران هم وجود نداره...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
اونوقت میگن تاپیک جدید نزنین
تو همین تاپیک ها مطرح کنین و چپ و راست تاپیک قفل و حذف میکنن.
بابا یکی سوال های مارو جواب بده دیگه.!!!!!!!!!!!!!!!!:2::5::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
از کجا می تونم لیست مقالات موجود در هر انجمن رو بر اساس میزان ارزش آموزشی اون مطلب ببینم! مثلا کسی که می خواد تو انجمن گرافیک فتوشاپ رو یاد بگیره از کجا باید بفهمه به ترتیب چه مقالاتی رو بخونه بهتره! تو انجمن آموزش های الکترونی هم همینطور
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
سلام...چرا دسترسی من به انجمن ماهواره و ----- بسته شده؟...لطفا یکی از مدیران جواب سوالم رو بدن
انجمنه ماهواره ودی وي بي خیلی وقته که از دیده همه کاربرا پنهان شدهنقل قول:
علت :مسایل امنیتی و ف ی ل ت ر نشدن فروم
برای شما نیست برای همس :20:
انجمنه موسيقي براي من هایدن هست
من کی از حالته عضوه جدید خارج می شم؟ :20:
این که انجمن فتوشاپ من مشکلی نمی بینم! همون 5-6 تاپیک اول آموزشه!:نقل قول:
از کجا می تونم لیست مقالات موجود در هر انجمن رو بر اساس میزان ارزش آموزشی اون مطلب ببینم! مثلا کسی که می خواد تو انجمن گرافیک فتوشاپ رو یاد بگیره از کجا باید بفهمه به ترتیب چه مقالاتی رو بخونه بهتره! تو انجمن آموزش های الکترونی هم همینطور
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
تو انجمن اموزش هم هر تالار فهرست مربوطه رو داره شما چطور ندیدی؟کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=108
احتمالا دسترسیتون به موسیقی قطع شده(حتما اسپم دادی یا قوانین رو رعایت نکردی)نقل قول:
انجمنه موسيقي براي من هایدن هست
من کی از حالته عضوه جدید خارج می شم؟
در مورد لقب هم انجمن چند وقته قات زده عشقی لقب عوض میشه (البته شاید قانونی داره ما بی خبریم! :ی
نقل قول:
در صورت بروز مشکل در هنگام ورود به سایت ، میتوانید از آدرس forum.p30world.net استفاده بفرمایید - لطفا در صورت بروز هر گونه اشکالی مدیریت را در جریان قرار دهید .* شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :
پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن های خاص
بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ...
دوسته من :20:
من تا حالا تو موسیقی نرفتم :27:
چطور ممکنه اونجا اسپم داده باشم یا از اون جا محدود شده باشم :18::18:
می خواستم برم درخواست بدم و چند تا سوند ترک بزارم که دیدم اصلا موسیقی برای من نیست:13:
من دیروز عضو شدم چطور ممکنه همچین چیزی پیش بیاد؟!!!!!!!!!!:41:
دوستان در انجمن سخت افزار تمام پست ها و تاپیک پاک شده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه چندتا زیر مجموعه هم اضافه شده