فکر کنم فناوا هم یواش یواش داره به فنا میره!!!
امروز سرعت دانلود و لود صفحه سرور های داخلی عادی بود اما سرعت دانلود و لود از سرورهای خارجی حتی به 1/3 سرعت قرارداد هم میرسید .... :n03:
Printable View
فکر کنم فناوا هم یواش یواش داره به فنا میره!!!
امروز سرعت دانلود و لود صفحه سرور های داخلی عادی بود اما سرعت دانلود و لود از سرورهای خارجی حتی به 1/3 سرعت قرارداد هم میرسید .... :n03:
ممنون داریوش جان!نقل قول:
شماره ای چیزی دارین بدین بنده تماس بگیرم؟
بااین اوضاعی که مخابرات برای ما درست کرده بایدیه حرکتی زد!:n16:
سورس بازی میکنی یا 1.6؟نقل قول:
من توی سورس واقعا مشکل دارم و مدام لگ داره.
عزیزی :n12:نقل قول:
این شماره ها هستش:
- 82185
- 88338833
- 82195900
اگر از جایی غیر از تهران میخوای زنگ بزنی، یا با موبایل تماس بگیری کد 021 قبل شماره یادت نره
اگه بخوام پیوسته دانلود بکنم با سرویسهای نا محدود بعد از مدتی سرعت رو کم میکنند؟ کسی میتونه راهنمایی بکنه"؟
خودت میگی نا محدودنقل قول:
ینی چی محدودش کنن؟؟؟هه:n02:
مگه مملکت .......تشریف داره؟؟
آسیاتک نامحدود رو بعد از یک گیگ دانلود در هر روز محدود میکنه. از 4 مگ میشه 1 مگ. جاهای دیگه هم ازین اداها در میارن. برای همین پرسیدم.نقل قول:
نقل قول:
نه اینجوری نیست
اگر بیش از 12 ساعت پیوسته دانلود کنی یا این که برای چند ساعت دانلود سنگین با چیزترشکن داشته باشی، DNS ت رو از دور خارج می کنن. چارش هم اینه که مودم رو خاموش کنی و بعد از 5 دقیقه روشن کنی که درست بشه :دی
یعنی دانلودت قطع میشه بعد از چند ساعت دانلود؟ دانلود که شروع بشه دیگه احتیاجی به DNS نداره. این مورد که میگین برا وقتیه که بخوای صفحه جدید بازکنی اما چون DNS جواب نمیده دیگه باز نمییشه.نقل قول:
1.6 بازی میکنم و به تعداد افراد هم خیلی بستگی دارهنقل قول:
سعی کن ساعتای خلوتش بری :n02: