از اونا چنتا هست.اون یکی هارو برونقل قول:
Printable View
از اونا چنتا هست.اون یکی هارو برونقل قول:
سلام.من بازی اساسین رو تقریبا تموم کردم.اما آخرش از روی دستگاهی که میبره به گذشته بلند شدم.قدرتی داشتم که میتونست نوشته های عجیبی رو روی زمین و در ودیوار ببینه.کارت دختره رو هم برداشتم اما دیگه گیر کردم و نمیدونم چیکار چیکار بایدبکنم.لطفا راهنمایی کنید
خوب بازی تموم شده دیگه چیکار میخوای بکنی ؟؟؟
البته هنوز میتونی بری دنبال پرچمها بگردی ولی دیگه فایده نداره
منتظر شماره 2 باش
منم امروز تمومش کردم خداییش بهترین بازی بود ببخشید کسی میدونه در آخر بازی وقتی که رئیسمون رو می کشیم اون به ما میگه شاگرد نمی تونه معلم رو بکشه بعد الطیر به عربی یه چیزی میگه هیچکس میدونه معنیش یعنی چی و بعد تو اون آزمایشات یه شکلایی روی زمین و دیوار می بینیم معنیشون چیه چون یه جا رو دیوار نوشته بود الزلزله
دوست عزیز اگه به صفحه اول این تایپیک برید به جواب سوالتون میرسین.نقل قول:
بنظرمن بازی تموم نشده آخه درآخر کارت دختره رو پیدا میکنه و وارد کامپیوتر میشه حتی یکی از درها باز میشه ولی کار دیگه ای نمیشه کرد
مطمئن باش تموم شده و این ها اماده سازی بازیکن برای شماره 2 هستشنقل قول:
من پیشنهاد میدم اونایی که برای بار اول تموم کردن باز برای بار دوم بازی کنن!
چون بار دوم خیلی چیزارو بهتر میفهمین!
مثلا خود اون مکانی که ما در زمان حال توشیم رمز و راز داره!...بشینین email های اون دختره با دکی رو چک کنین و اینا!
بازی بزرگی بود!تنها مشکلش این بود که یکم تکراری بود مرحله هاش!
من تا حالا این ایمیل رو ندیده بودم.کجا باید برم؟نقل قول:
از همون ابتدای بازی سعی کنین زیاد با دختره حرف بزنین،تو یکی از مرحله های بهتون میگه برای اطلاعات بیشتر email اون چک کنین.
بعد از اون باید از جیب دکتره و میز دختره یک id card هایی (اگه اسمش این باشه!)رو بلند کنین : د ی
برای برداشتن id دکتر،وقتی شما میخواین رو دستگاه بشینین،معمولا دکتر میره لب پنجره،پشت شما وا میسه،اینطوری میتونین جیبشو بزنین...یعنی اول جیبشو بزنین و بعد برین رو دستگاه و ادامه بازی!حتما این صحنه ای که میگم رو دیدین!
بعد اون گاهی وقتا شما وقتی میرین تو اتاقتون در خود به خود روتون بسته میشه!و شما اگه برین طرف در میتونین با همون ID دکتر در رو باز کنین...و بعد از روی میز ID دختره رو هم بردارین.
حالا هروفت اونا تو اتاق نبودن،شما میتونین برین پای pc اونا و ...
یا اگر بودن هم کافیه شما برین تو اتاقتون و بزارین در رو شما بسته بشه،و بعد در رو وا کنین و میبینین که دیگه اونا نیستن و...
خیلی آسونه!کافیه هدفتونو بزارین جیب بری دکی : د ی