من صداي هندز فري N73 رو نشنيدم ولي مال 5700 خوبه.از نظر صدا هم يادم رفت بگم كه Bass 5700 خيلي از N73 بيشتره .N73 انگاري صداي بانداش ديش ديش ميكنه و گوش رو اذيت ميكنه اما 5700 اينطوري نيست.بازم ميگم به نظر من اينجوريه...نقل قول:
Printable View
من صداي هندز فري N73 رو نشنيدم ولي مال 5700 خوبه.از نظر صدا هم يادم رفت بگم كه Bass 5700 خيلي از N73 بيشتره .N73 انگاري صداي بانداش ديش ديش ميكنه و گوش رو اذيت ميكنه اما 5700 اينطوري نيست.بازم ميگم به نظر من اينجوريه...نقل قول:
شارژش شاید نسبت به گوشی های دیگه کم باشه اما کاملا جواب میده....من خودم به راحتی با کلی استفاده کردن 1 روز شارژ رو کامل دارم...نقل قول:
راستی کیفیت صدا 5700 خیلی بهتره..هر کس گوشی من رو میبینه کفش میبره...اما شاید ن73 یه کم بیشتر باشه...یه کم !
شارژ 5700 خيلي هم خوبه. من منظورم در مقايسه با N73 بود.نقل قول:
شارژش شاید نسبت به گوشی های دیگه کم باشه اما کاملا جواب میده....من خودم به راحتی با کلی استفاده کردن 1 روز شارژ رو کامل دارم...
من که به جای هدست خود گوشی از مال lg kg300 استفاده میکنم و خیلی هم راضیم..
چه جالب!!!اتفاقا من هم از هندزفریهای الجی کاجی300 استفاده میکنم!!!!خیلی بیس و بلندی دارند!!!عالیند!!!
یه سوال
شما رو چه حسابی این کار رو کردین
آیا ملاکی مورد نظرتونه
اگه هست بگو که ما هم بریم هنذفری kg300 بگیریم
عزیز من ملاک خاصی نیست!!!!!برادر من گوشی الجی کاجی300 داره!!!وقتی هندزفریهاشو به گوشیم زدم اونوقت فهمیدم که چقدر هندزفریهای خود 5700 اشغالند!!!!لامذهب این هندزفریهای الجی هندزفری نیستند!!ساب ووفرند!!!!!!!!یک بیسی داشت که نگو نپرس!!!بلندی هم که بماند!!!ولی طرحشون مثل هندزفریهای سری موزیکال ان73 هست!!یعنی مثل مال 5700 چکشی نیستند که تا ته برند توی گوش!!!!!!!در ضمن هندزفریهای 5700- محصول فیلیپس هستند ولی اینقدر ضعیفند!!تعجب من اینه که چطور با اینکه فیلیپس و الجی یک شرکت جداگانه با نام الجی فیلیپس تاسیس کردند ولی هندزفریهاشون از لحاظ کیفیت با هم فرق میکنند!!!!!!!الحجی یه ساز میزنه فیلیپس هم یه ساز!!!!!
سلام دوستان من بعد از یک ماه اومدم
یه سوالی داشتم خدمتتون چجوری سایز حالت عکس نواری رو بزرگ کنیم
آخه سایزش خیلی کوچیکه
دوستان سنگ تموم گذاشتین واقعا ممنون ...
شنیدم تو 5700 میشه میشه تو گالریش پوشه ساخت البته به نظر من واقعا یکی از مزیت هاست که به کلی فراموش شده بود !
یه چیز دیگه اینه که 5700 نسبت به قیمتش واقعا عالیه به نظرتون ممکنه کاهش قیمت داشته باشه ؟