شما وقتی اعزام شدی به آموزشی، برو بهداری یگانت و پات رو نشون بده، اگه نتونی پوتین پات کنی میزنن معاف از پوتین و به یگانت ابلاغ میکنند.نقل قول:
شما وقتی اعزام شدی به آموزشی، برو بهداری یگانت و پات رو نشون بده، اگه نتونی پوتین پات کنی میزنن معاف از پوتین و به یگانت ابلاغ میکنند.نقل قول:
سلام عزیزان
یه سوال دارم خواهشا جواب بدید
دفترچه صفحه 34 که مخصوص تحصیلات غیر دانشگاهی هست وقتی دیپلم داری و پیش دانشگاهی نرفتی چی مینویسند؟
ممنون
خواهشا جواب بدید
سلام
یه سوال - طبق نظر دکتر متخصص شانه ( دکتر فرهمندی) توی بیمارستان خانواده دررفتگی مکرر شانه رو با توجه به MRI و CT-scan تایید کرد . اما توی ائین نامه نوشته با2تا رادیوگرافی در حال در رفتگی که ندارم . اما در رفتگی مکرر توی CT Scan دارم !!! به نظرت من معاف میشم ؟
توی برگه کمیسیون من به شکستگی گلنوئید و Bankart lesion اشاره کرده .
به نظرتون معاف دائم میشم یا نه پ؟
کسی بخاطر دررفتگی مکرر کتف یا شانه راست معاف شده؟
سلام ...
من قبل از کنکور برای معافیت اقدام کردم .. حدود 2 سال پیش ...
معافیت چشم ... جمع نمره چشمم در کمال نا باوری 7.75 شد و معاف نشدم .ولی کنکور کاردانی قبول شدم الان دانشگاه میرم و یه ترم دیگه دارم ...
حالا می تونم دوباره اقدام کنم و درخواست تجدید نظر بدم و دوباره معاینه بشم ... الان هم باید بالای 8 باشم یا بالای 10 ...
اگه برای مقطع کارشناسی قبول بشم باید بالای 12 بشم یا همون 10 ؟
ممنون...
تا قبل از کارشناسی مجموع 9 و نیم...........بعد از کارشناسی مجموع 11 ونیم............نقل قول:
سلام ...
من قبل از کنکور برای معافیت اقدام کردم .. حدود 2 سال پیش ...
معافیت چشم ... جمع نمره چشمم در کمال نا باوری 7.75 شد و معاف نشدم .ولی کنکور کاردانی قبول شدم الان دانشگاه میرم و یه ترم دیگه دارم ...
حالا می تونم دوباره اقدام کنم و درخواست تجدید نظر بدم و دوباره معاینه بشم ... الان هم باید بالای 8 باشم یا بالای 10 ...
اگه برای مقطع کارشناسی قبول بشم باید بالای 12 بشم یا همون 10 ؟
ممنون...
البته به حرف من اکتفا نکنید برید و دقیق ترش رو بپرسید چون معمولا قانون ها اینا ...هر ماه برای خودشون عوض میکنن...اما تا جایی که یادمه این بود:20:
سلام. بچه ها من خرداد بايد چنتا درسه پيشو امتحان بدم...
اگر داخل ماهه دومه اموزشي باشم ساعت امتحانا رو بهم مرخصي ميدن كه برم امتحان بدم و بيام؟؟؟؟
سلام
من متولد 24/6/1370 (نیمه اول سال) هستم .
و تا 18 اسفند سال 89 فرصت دارم دفترچمو پست کنم.
امسال میخوام برای بار دوم در کنکور شرکت کنم .
لطفا راهنمایی کنید اگر تاریخ اعزامم قبل از کنکور افتاد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
و به احتمال چند درصد قبل از 10 تیر 1390 می افته؟؟؟؟
و برای اینکه بهشون ثابت بشه من دارم برای کنکور می خونم مدرکی لازم نیست؟؟؟
با تشکر
کسی کمکی نمیکنه؟نقل قول:
اگه کسی هست که دیپلم داره و داره دفترچه پست میکنه خواهشا کمک میخوام بدونم صفحه 34 که دبیرستان پر میکنه در قسمت پایه و.. چی مینویسند؟
کمک
دوستان سلام
آیا امسال متولیدن 1371 میتونن در کنکور شرکت کنن یا باید برن سربازی؟