آلبوم هشت کی میاد؟
Printable View
آلبوم هشت کی میاد؟
به نظر من دو تا تيكه آهنگي كه تو دمو هست "تو به من گفتي برو" و "روا نبود" مربوط به يك آهنگ باشند.
سبکشون به هم نمیخوره!!!نقل قول:
ژاکت آرزوی ماست .
سالها عشق ، سالها چشم به راه ، سالها گوشمان را به صدایی دوختيم ، سالها علاقه ، سالها صدا ، باز هم صدا .
نفرین شنیدیم اما از خودکشی کردن پرهیز کردیم و در راهش لنگه ای از کفشمان را گم کردیم و با پاهای پیاده به خانه ی عشق که رسیدیم جوابی نشنیدیم جز متاسفم و با همین متاسفم روزها را گذراندیم واشک ریختیم . چشم به ردپایی از عشقمان دوختیم که یه روزی حتما نظرش عوض میشه . وقتی وارد خانه ی تنهایی ما شد یه شاخه نیلوفری رو تقدیممان کرد که نشان از امیدواری و آینده و زندگی بود ، که جواب مثبتی برای حرفهای دلمان هم شد ، حدود يك و نیم سالی با هم با عشق و علاقه ی بیشتر به زندگی ادامه دادیم، طوریکه عشقمان کنار ما بود و ما هم کنار عشقمان . اگر چه جسممان از او دور بود ولی روحمان كنارش بود و مطمئن هستيم که معشوق ما هم همین وضعیت را داشته است( روحش پیش ما بود ، جسمش دور از ما (.
وقتی که دیگر، تمام پرهای نیلوفر را جدا کردیم و احساس کردیم از هم زبانمان بی خبریم ، از او هدیه ای رو درخواست کردیم ، تا ببینیم ما را مثل همان اول دوست داره یا دیگر کهنه شدیم و دور انداختنی . به ما پاسخی مثبت تر از قبل داد که ما رو بیشتر در شوق خود نگه داشت . جوابش این بود ژاکتی را برای پاییزتان میدوزم تا بيشتر احساس سرما نكنيد و این ژاکت میتواند تن شما رو گرم نگه دارد.
پاییز که تموم شد از عشقمان سوال کردیم سوالی با این جمله : پس چرا ژاکتت را نمیدهی ؟ تو سرما داریم می لرزیم.
یک جوابی شنیدیم که باز ما را بیش از پیش امیدوار نگه داشت میدانید پاسخش چی بود ؟
زمستان سردتر از پاییز خواهد شد و دوست دارم ژاکت من شما را از سردی زیادی حفظ کند .
واقعا پاسخش به ما عشق میداد ، علاقه ی ما را بیش از پیش میکرد و به خاطر حرفهای عشقمان ما هم سردی نه چندان زیاد پاییز را به راحتی پشت سر گذاشتیم .
الآن زمستان است و ما تنها پاره ی از ژاکت را پوشیدیم که این طور گرممان کرد چه برسد به اين كه کل ژاکت را بپوشیم .
ما خودمان صبر میکنیم تا هوا بیشتر سرد شود تا ما لیاقت پوشیدن ژاکت به این زیبایی و قشنگی را داشته باشیم.
این همه خدمت از عشق و هم زبانمان ، و ما نتوانسته ایم خوب تلافی کنیم ، تنها هدیه ی ما هم به عشقمان دو سه تا عکس بود که خودش داده بود .
نتیجه: عشقمان ما رو بیشتر از ما دوست دارد و شاید هم او عاشق ماست و ما معشوق.
دست در دست هم دهیم تا بر پوشاندن ژاکت به همدیگر کمک کنیم تا هدیه ای به این زیبایی رو از دست ندهیم...........ژاکت آرزوی ماست.
مقاله : اکبر دیبا
منبع:
کد:www.mchavoshiclub.com
متن آهنگ راه بهشت از آلبوم ژاکت
پر از بغضم پر از حرف سكوتم ، در سقوطم
تو رو گم كردم اما روبروتم
منو برگردوناونجايي كه بودم
اخه تا كي گرفتار سقوطم
تو دنيايي كه جايت ارزوهاست
كسي جز تو منو عاشق نميخواست
بيا تا سر بزارم روي شونت
دلم مثل خودت تنهاي تنهاست
هنوزن زخمي سيب فريبم
اسير اين شباي نانجيبم
تو خوبي كن بيا به خلوت من
تو كه ميدوني من اينجا غريبم
هنوزم عكس چشمات روبرومه
نگاه تو تمام ارزومه
بزار باور كنم دستاتو دارم
نگيري دستامو كارم تمومه
منبع:کد:www.mohsen-javid.blogfa.com
من تا حالا نمیدونستم این آهنگ تو آلبومشه :18:
میدونین که این آهنگو پویا بیاتی خیلی وقت پیش خونده بود
یعنی محسن چاووشی از اون کپی کرده !!؟؟ :18:
لینک آهنگ :
Password : babolsarmelodyکد:http://www.mediafire.com/?nzdywzyd2dn
اینقدر سر این آلبوم ژاکت مردم رو سر کار گذاشتن که ...
حالا دیگه انتطارات از چاوشی بالا رفته، اگر مردم خوششون نیاد جای تعجب نیس!
متاسفم برات ای دل ساده..
شک نکن بهترین آلبوم سلطانه!!!نقل قول:
اسمش یه کم ضد حاله ... آخه چرا ژاکت ؟ :20:
گمان نکنمنقل قول:
زیاد مطمئن نباش. مگر اینکه خود آلبوم خیلی با دموش فرق داشته باشه.
همچنان منتظریم ...