اول برو پارس ثبت نام کن بعد برو صبا درخواست تخلیه بنویس.نقل قول:
Printable View
اول برو پارس ثبت نام کن بعد برو صبا درخواست تخلیه بنویس.نقل قول:
نقل قول:
از پارس آنلاین شهرتون بپرسید ببینید پیش شماره شما ظرفیت داشته باشه(معمولا دارن و خیلی کم پیش میاد که بگن منتظر باشید)
بعد به صبا بگید جمع کنه، پیگیرش باشید که زود جمع کنن
نهایتا پارس ثبت نام کنید، من ۴تا سرویس تا الان از پارس گرفته ام که کل پروسه ثبت نام تا برقراری همشون زیر ۲۴ ساعت تو روزای کاری استاد شده
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
دقیقا همین سرویس شما رو دارم سرعتم تو ساعت های رایگان 10 کیلوبایت هست یه شکایت نامه امروز تو سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی تنظیم کردم تا ببینم چی میشهنقل قول:
حتی چند شب پیش ساعت 4 شب پشتیبانی از طریق TeamViewer 9 وارد سیستم و تنظیمات مودم من شد ولی هیچ مشکلی تو سیستم و تنظیمات مودم نتونست پیدا کنه
آخرش که خواست قطع کنه بعد از 50 دقیقه یکسره که تو سیستم بود بش گفتم خودت و شرکت تون خیلی ببو گلابی هستید مرد حسابی وقتی سرعت تو ساعات غیر رایگان 450 کیلو هست پس مشکل از سیستم و تنظیمات مودم من نیست مشکل از اون طرح مسخره خودتون هست ( مدیریت طرافیک ) یارو دیگه سنگ کوب کرد هم تلفن هم TeamViewer 9 رو همزمان قطع کرد
سرعت دیشب من با تک پورت اینه با 16 پورت به زور به 10 کیلوبایت میرسه چه سرورهای داخلی چه خارجی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
واقعا مرده شورشونو با اون مدیریت ترافیک ببرن. با این طرحشون دیگه من ده شب هم با 60 کیلو بایت دانلود می کنم اونم یه بار در هفته که می خوام یدونه نرم افزار دانلود کنم. شبانه هم که یک ماهه چیزی دانلود نکرد. گند بزنه این مرکز بعثت رو که فقط پارس آنلاین اینترنت می ده. اکانتم 512 محدوده و قتی پشتیبانیش ( توی ساعات غیر رایگان) میگه اکانت شما 512 هست و سرعتتون مشکلی نداره مثل اینه که بهم فحش .... بدین. یه بارم گیر داد بود که الا و بلا باید با کابل لن وصل بشی. کلا پارس سقوط کرد
قبلا پارس رو به دیگران پیشنهاد می کردم اما الان دیگه نه
دوستان چند روز طول میکشه که سازمان تنظیم مقررات رادیویی پاسخ بدن؟ مشکلمم چند کامنت بالاتر گفتم
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
ترکید دوباره پینگ :n03: چرا دست از سر ما ور نمیدارن...!!! کشتن مارو :n27:
ای بابا من گفتم صبا رو جمع کنم بیام پارس اینم اینجور که شما میگید بدتر از صبانته.
شانسیه!نقل قول:
به کیفیت خط و منطقه مخابراتی بستگی داره
تستای منو 2 صفحه قبل ببین
بعد 2.3 روزنقل قول: