بله . شما درست می گی . بخاطر جشنواره شهریور از اردیبهشت سرعت آرت 1 رو اونم فقط تو اهواز ارتقاء دادن .نقل قول:
بحث تموم.
Printable View
بله . شما درست می گی . بخاطر جشنواره شهریور از اردیبهشت سرعت آرت 1 رو اونم فقط تو اهواز ارتقاء دادن .نقل قول:
بحث تموم.
Duplicate Post
بخاطر جشنواره و اینا نیست.
بخاطر مشتری هاشونه. من پسر عموم نصاب وایمکس ایرانسله . میگه وحشتناک تقاضا توی اهواز رفته بالا.
چون کیفیت ADSL و زیرساخت های مخابرات خوب نیست همه دارن میرن سمت وایمکس. طوری که تقاضای ثبت نام از تهران هم بیشتر شده و رتبه اول کشوره.
شاتل هم که دیده داره قافیه رو میبازه ( چون قبلا توی اهواز شاید 70 درصد شاتلی بودن ) گفته بزار سرعت رو ببرم بالا بلکه مشتری هام نپرن
دقیقا دوست عزیز همین طور . تاره ADSL مخابرات اهواز هم که راه افتاده !! شاتل و پارس باید منتظر یه رقیب باشن. من که فعلا صبر میکنم ببینم قیمت های ADSL مخابرات به چه صورت :46:نقل قول:
بیشترین مشتری شاتل رو متاسفــــــــانه مشهد داره
از تهران هم بیشـــتر :40:
بعضی از دوستان
یک حرف جالبی می زدن و اون هم این بود : شاتل تو روز سرعت دانلود رو بالا می بره تا زود ترافیکت تموم بشه !!!!
نمی دونم این حرف رو با چه منطقی می زدن؟؟؟:8:
سرعتت وقتی زیاد باشه فایل های کم حجم رو زیر 2 دقیقه میگیری وسوسه میشی استفاده می کنید برای همین زودتر ترافیکتون تموم میشه مجبور میشید بخرید.نقل قول:
سرعت شاتل بعد از گرفتن سرویس :
ماه اول: سرعت دانلود 200
ماه دوم: سرعت دانلود 150
ماه سوم: سرعت دانلود 100
ماه چهارم: سرعت دانلود 50
ماه پنجم: سرعت دانلود 25
ماه ششم: سرعت دانلود 10
ماه هفتم : سرعت دانلود 5
ماه هشتم : سرعت دانلود 1
ماه نهم (جشنواره) : سرعت دانلود 200
و به همین ترتیب کاهش سرعت تا زمان جشنواره بعدی...
البته عمرا شاتل سرعتش100 200 بشه تو خواب شاید بشه برای اغراق بود مفهوم بهتر برسونه..
میانگین دانلود شبانه دوره جاری شما به یک مرز قرمز از نظر سیستم شاتل رسیده(300مگ یا 800مگ یا 1گیگ دقیقا نمیدونیم) و به همین علت سیستم بطور اتومات محدودتون کرده. اگر یه مدت دانلود نکنید و میانگین 20 روز قبلتون به زیر اون خط قرمز برسه سرعت اون 2 ساعت شبانه به حالت عادی برمیگرده.نقل قول:
سلامنقل قول:
بخشید شما این اطلاعات تقریبا دقیق را کجا آوردید؟!
احتمالا از بچه های پشتیبانی نیستین؟!
چون اون زمان که من با شاتل درگیر بودم کسی همچین اطلاعاتی نمیداد...